Do usługMadasek pisze:taa o to chodziło mniej wiecejznaczy schematy te mam kiedyś je gdzies wyniuchalem
thx za wklejenie

Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
Bylbys jednym z pierwszych jak bys odpalil w koniku - sprawdz u elektronika czy dzialakopara pisze:Witam Was;
pare dni temu dostałem z Hongkongu DVD z radiem<cd,navi,i-pod,itd.dedykowane specjalnie do Mustanga 2006r..Wszystko na dotykowym ekranie 7 cali,wyglada fajnie.Wysyłke poprzedzila tygodniowa dyskusja z chinolem na temat tego czy orginalne radio w moim stangu ma tzw.CANBUS,bo to ponoć bardzo wazne.Po paru dniach w koncu sie wnerwilem,wyszarpalem mojego Sharka 500 z autka,zrobilem mu kilka fotek z kazdej strony i wyslalem.Zółtek obejrzał zdjęcia, ładnie mi podziekował i doszedł do wniosku że ma canbus no i taki wysłał.Dzisiaj kurna walczyłem cały dzień z wymianą urządzenia ale niestety nie odpaliło.Wtyczki pasuja,jest specjalna przejsciowka ale ni hu,hu.Nie jest to chyba takie proste jak opisuja albo trafił mi sie trefny egzemplarz
Nie wiem w koncu jak to jest z tym canbusem ale chinczyk widzial zdjecia Sharka wiec chyba wiedzial co robi
Pozakladalem wszystko z powrotem i bede musial pojechac do jakiegos "mądrego" Ciekawe,bo mamy też Forda S-maxa i z tego samego zrodla kupilem dvd z navi dedykowane specjalnie do tego modelu i nie bylo zadnych problemow z wymianą.Bardzo ładnie dziala tez Navi/Automapa/
ostry i wyrazny obraz;tylko nie w stangu.....
Darenty pisze:No to trzymamy kciuki, moj Szejker już obdarty, smutny..też bym coś nowego wsadził jakby znalazła się solucja