caniggia pisze:no to koniec strojenia:)))) 5hp i 11nm wiecej niz na benzynie 98.
no teraz to juz nikt mi nie powie ze gaz to syf:)
super

jednak czytajac Twoje wypowiedzi o klopotach z listwa,wtryskami,emulatorami,parownikami,pompa paliwa czy poziomem paliwa utwierdzilem sie jednak w przekonaniu ze jak nie ma musu to lpeiej LPG nie zakladac.. a ze auto na lpg jest bardziej elastyczne to zawsze wiedzialem
ADI pisze:
Faktycznie jak ktos ma auto na "Łikend" albo malo smiga to mu sie nie oplaca i szkoda gazowac... ale jesli ktos uzywa go do codziennej jazdy to sporo moznaza oszczedzic....
dokladnie-ja mustanga uzywam sezonowo, na szczescie przez zime nie musia;lem go katowac naszymi dziurawymi drogami i sola,jezdzilem audi, GT odpalalem co prawda co tydzien zeby sie przejechac, no ale jak ktos wczesniej napisal zanim by mi sie zagrzal na benzynie i przelaczyl na lpg to akurat bym juz z przejazdzki wracal
teraz sie robi cieplo i jezdze prawie codziennie nim,no ale mi GT sluzy nie do pracy tylko do frajdy z jazdy nim,wiec LPG nie jest mi potrzebne,a sam mialem wiele razy instalacje lpg i wiem jakie po roku czy dwoch sa z nimi klopoty,a to wtryski siadaja,a to parownik a to cos,nawet wtryski benzynowe sie zapiekaja i mnostwo problemow ktore Ty Caniggia super rozwiazales ale tez nie odrazu- masz niedoladowana V6 a i tak sporo czasu zajelo ci dopracoweanie instalacji..
Zycze Ci zeby Ci jak najdluzej sluzyla i ze za rok napiszesz,ze jezdziles bez grzebania przy niej, byloby super

ja jezdze na PB98 (na 95tez czasami) i nie narzekam, jak mnie przycisnie i bede musial wozic np kapuste ze slaska na pomorze (

) to wtedy moze pomysle o LPG ale nie w moim GT

kupie sobie jakiegos kapustowoza
podsumowujac LPG mozna zalozyc jesli sie robi b.duzo km autem, inaczej nie widze sensu, jesli prezes mojej firmy by mi kupil GT jako sluzbowe auto to moge nim smigac 24h/dobe,wazne ze to nie ja ponosilbym koszty serwisu takiego auta, bo niestety same gumy i amorki w naszych konikach leca juz po kilku tysiacach km po naszych dziurawych drogach ..