Moja praca
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: złotko
Re: Moja praca
A ja jestem typową kurą domową. Bawię się tylko w robienie biżuterii i sprzedaż różnych rzeczy przez internet i po znajomych.
A mój mąż Krzysiek jest właścicielem i prezesem http://www.neks.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Firma produkuje laminaty tekstylne wykorzystywane w każdej dziedzinie ale największe projekty to laminat (materiał lub skóra z gąbką) na fotele samochodowe, podsufitki... do Jaguara, Forda, Nissana...
Gdyby ktoś potrzebował to można coś załatwić.
A mój mąż Krzysiek jest właścicielem i prezesem http://www.neks.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Firma produkuje laminaty tekstylne wykorzystywane w każdej dziedzinie ale największe projekty to laminat (materiał lub skóra z gąbką) na fotele samochodowe, podsufitki... do Jaguara, Forda, Nissana...
Gdyby ktoś potrzebował to można coś załatwić.
Pozdrawiam Magda - Spontanowa
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Grafit
Ja ciągle się kształcę i kształtuję
W dziedzinie wod.- kan., wentylacje i klimatyzacje itp. itd. W nadchodzącym roku powinienem wywalczyć tytuł inżyniera 

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: primer,czarny,bialy
ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują
Słyszałem pogłoski, może wrócę do Forda montaż silników 5,0 na koniec tego roku

dodaj ze uszczęśliwiasz nas klubowiczów !!rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują![]()

-
- Członek Honorowy MKP
AluStar pisze:dodaj ze uszczęśliwiasz nas klubowiczów !!rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują![]()
to nie jest praca, to jest dla mnie ubawą

Ostatnio zmieniony 2011-08-23, 22:49 przez rick, łącznie zmieniany 1 raz.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Witam w klubie.rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują![]()
Bracie ty mój, to robimy dokładnie to samo, ja już drugi rok na tacierzyńskim zasuwam i wierzcie mi nie jest lekko wymiękam, psycha mi siada, kupiłem Fastbacka z myślą że będzie mi lżej

Rick zapomniałeś dodać że jest to śmierdząca robota, no chyba że ten etap przekroczyłeś

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
- Członek Honorowy MKP
Nie, to przeszłem. Teraz moja córka (5) chce styl moje włosy i pomalować mi paznokcieMAX pisze:Witam w klubie.rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują![]()
Bracie ty mój, to robimy dokładnie to samo, ja już drugi rok na tacierzyńskim zasuwam i wierzcie mi nie jest lekko wymiękam, psycha mi siada, kupiłem Fastbacka z myślą że będzie mi lżej(proszę nie puszczać tego dalej to jest nasza słodka tajemnica
) , No proszę możemy sobie porozmawiać jeszcze o naszych kochanych szkrabach.
Rick zapomniałeś dodać że jest to śmierdząca robota, no chyba że ten etap przekroczyłeś, ja mam to jeszcze przed sobą

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Ja dopiero zaczynam ten etap:) narazie pampersy 1 a zaraz wejda 2-5kg:D w przerwie maly trening sztuk walki ew podlubac cos przy SHO crownvictorii mercurym czy mustangu gt ale czasu malo. No i zzbieram wpisy na pw by sie bronic bo zawsze cos wypadnie:)
Kurde od kiedy mam dzieciaka nie mam nawet czasu mustangiem posmigac. Przepalam go raz na 4-5 dni a tak to stoi w garazu juz sie przykurzyl troche:( Heh ale przymnajmniej dzieciak jak slyszy V8 forda to szybciej usypia a jak siostra superbem podjezdza to sie wydziera taki maly a juz wie ze skoda to nie samochod:D
Kurde od kiedy mam dzieciaka nie mam nawet czasu mustangiem posmigac. Przepalam go raz na 4-5 dni a tak to stoi w garazu juz sie przykurzyl troche:( Heh ale przymnajmniej dzieciak jak slyszy V8 forda to szybciej usypia a jak siostra superbem podjezdza to sie wydziera taki maly a juz wie ze skoda to nie samochod:D
302 HOooooo
-
- Członek Honorowy MKP
W każdą sobotę i niedzielę zabierałem dzieci na przejażdżkę poza miastem na około 2 godziny. Zawsze my zatrzymaly w kawiarni na śniadanie, moja żona w domu spala do późna. . Kiedy sprzedałem 5,0 LX 2 lata temu oboje płakaly.
- Gabriel
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Bordowy z biołymi paskami
A co mi, tez napisze. Gamedev..
Zarzadzanie teamem grafikow, gry na ps3, xbox360, wii, ds, pc, gejfony.

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Kurde ja chcialbym synowi za 18 lat przekazac kobyle:D dlatego staram sie ja odszykowac do stanu fabrycznego by dotrwala:)rick pisze:W każdą sobotę i niedzielę zabierałem dzieci na przejażdżkę poza miastem na około 2 godziny. Zawsze my zatrzymaly w kawiarni na śniadanie, moja żona w domu spala do późna. . Kiedy sprzedałem 5,0 LX 2 lata temu oboje płakaly.
Mi tez glupio bylo sprzedawac czerwonego stanga ktorym jechalem do slubu i ktory byl w rodzinie przez ponad 5 lat.
302 HOooooo
-
- Członek Honorowy MKP
moje dzieci, kiedy chcą mustang, będą budować własne. Kupimy coś bardzo używane, i odbudować go razem, moja córka też. W ten sposób wiedzą samochodu i moga naprawić samodzielnie. Będą one również bardziej docenić go.
ja tez miałem czerwony mustang na naszym ślubie. Użyłem mojego kolegi 65 coupe, on użył mojego 85 GT i mój brat użył swojego 95 mustang
oh, kolejne z moich prac jest szukania samochodów i części
ja tez miałem czerwony mustang na naszym ślubie. Użyłem mojego kolegi 65 coupe, on użył mojego 85 GT i mój brat użył swojego 95 mustang
oh, kolejne z moich prac jest szukania samochodów i części

- Kylo1789
- Forumowicz
- Model: GT Premium 2006
- Kolor: Satin Silver with black stripes
Witam!
Ja jak na razie jestem jedynie biednym studentem...jedyny mój tytuł to Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Studia? 3 rok Turystyki i rekreacji w Legnicy. Praca? PH w hurtowni (mrożonki, lody, ryby...serwis gastronomiczny). Ojcem nie jestem...chyba, nie wiem, może
Pierwszą moją miłością od zawsze jest Mustang, reszta się zmieniała
Marzenia? hmm...dom, rodzina, posadzenie drzewa, spłodzenie syna? Nie!
Marzeniem jest Mustang 65' Fastback!
Ja jak na razie jestem jedynie biednym studentem...jedyny mój tytuł to Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Studia? 3 rok Turystyki i rekreacji w Legnicy. Praca? PH w hurtowni (mrożonki, lody, ryby...serwis gastronomiczny). Ojcem nie jestem...chyba, nie wiem, może

- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Inwestor, doradca; sprzedaz fizycznego zlota/srebra pod inwestycje na najlepszych w europie warunkach/jedynych w polsce, Private Banking w Liechtensteinie, F. zamkniete SHEDLIN, F. otwarte Franklin Templetona oraz pare innych
Ciekawa oferta, szczegolnie na P.Banking i zloto/srebro jest popyt. Jestesmy teraz w dolku dosc duzym i surowce pojda do gory wiec zaopatrzenie sie w kruszec z mozliwoscia 10letniego darmowego skladowania jest dla mnie zajebista opcja 

Ja jestem instruktorką jazdy konnej
:):) jakby ktoś miał ochotę pobrykać w siodle... 

mustang.. niekoniecznie czterokopytny
ale kuty na cztery koła 
Dobra kobieta jak dobre auto.. dobry rocznik, piękna linia, sportowe zawieszenie, doskonałe poduszki powietrzne i dużo pali...

Dobra kobieta jak dobre auto.. dobry rocznik, piękna linia, sportowe zawieszenie, doskonałe poduszki powietrzne i dużo pali...