Moja praca

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Magkri
Forumowicz
Model: 1966
Silnik: V8 4.6
Kolor: złotko

Re: Moja praca

Post autor: Magkri » 2011-06-20, 00:39

A ja jestem typową kurą domową. Bawię się tylko w robienie biżuterii i sprzedaż różnych rzeczy przez internet i po znajomych.
A mój mąż Krzysiek jest właścicielem i prezesem http://www.neks.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Firma produkuje laminaty tekstylne wykorzystywane w każdej dziedzinie ale największe projekty to laminat (materiał lub skóra z gąbką) na fotele samochodowe, podsufitki... do Jaguara, Forda, Nissana...
Gdyby ktoś potrzebował to można coś załatwić.

Pozdrawiam Magda - Spontanowa

Awatar użytkownika
bathrust
Forumowicz
Model: FoxBody 79' Ghia
Silnik: V8 5.0
Kolor: Grafit

Post autor: bathrust » 2011-08-21, 22:05

Ja ciągle się kształcę i kształtuję ;) W dziedzinie wod.- kan., wentylacje i klimatyzacje itp. itd. W nadchodzącym roku powinienem wywalczyć tytuł inżyniera :)

Obrazek

rick
Członek Honorowy MKP
Model: 67 fastback
Kolor: primer,czarny,bialy

Post autor: rick » 2011-08-23, 18:35

ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują :padam:

Słyszałem pogłoski, może wrócę do Forda montaż silników 5,0 na koniec tego roku :cool:

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-08-23, 20:06

rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują :padam:

Słyszałem pogłoski, może wrócę do Forda montaż silników 5,0 na koniec tego roku :cool:
dodaj ze uszczęśliwiasz nas klubowiczów !! :hurra:

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2011-08-23, 20:39

AluStar pisze:
rick pisze:ostatnich 3 lat jestem domowy tata/mąż i opiekule się z 2 dzieci. O, I również naprawiać i budować samochody, zmywa naczynia, vacuum dywany, pranie, gotowanie, załatwianie spraw, umyć podłogę, kurz czyszczenia z podłogi / meble, gram Barbie i Lego,kolorowanki, oglądania filmów Dora, moja córka rozwiązuje moje włosy pomoc w szkole i tak dalej. Nigdy nie wiedziałem jak ciężko kobiety pracują :padam:

dodaj ze uszczęśliwiasz nas klubowiczów !! :hurra:

to nie jest praca, to jest dla mnie ubawą :zdrowko:
Ostatnio zmieniony 2011-08-23, 22:49 przez rick, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2011-08-23, 22:20

Witam w klubie.
Bracie ty mój, to robimy dokładnie to samo, ja już drugi rok na tacierzyńskim zasuwam i wierzcie mi nie jest lekko wymiękam, psycha mi siada, kupiłem Fastbacka z myślą że będzie mi lżej :wstyd: (proszę nie puszczać tego dalej to jest nasza słodka tajemnica ;) ) , No proszę możemy sobie porozmawiać jeszcze o naszych kochanych szkrabach.
Rick zapomniałeś dodać że jest to śmierdząca robota, no chyba że ten etap przekroczyłeś :szok:, ja mam to jeszcze przed sobą :mur:

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2011-08-23, 22:51

MAX pisze:

Witam w klubie.
Bracie ty mój, to robimy dokładnie to samo, ja już drugi rok na tacierzyńskim zasuwam i wierzcie mi nie jest lekko wymiękam, psycha mi siada, kupiłem Fastbacka z myślą że będzie mi lżej :wstyd: (proszę nie puszczać tego dalej to jest nasza słodka tajemnica ;) ) , No proszę możemy sobie porozmawiać jeszcze o naszych kochanych szkrabach.
Rick zapomniałeś dodać że jest to śmierdząca robota, no chyba że ten etap przekroczyłeś :szok:, ja mam to jeszcze przed sobą :mur:
Nie, to przeszłem. Teraz moja córka (5) chce styl moje włosy i pomalować mi paznokcie :P

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-08-28, 22:46

Ja dopiero zaczynam ten etap:) narazie pampersy 1 a zaraz wejda 2-5kg:D w przerwie maly trening sztuk walki ew podlubac cos przy SHO crownvictorii mercurym czy mustangu gt ale czasu malo. No i zzbieram wpisy na pw by sie bronic bo zawsze cos wypadnie:)
Kurde od kiedy mam dzieciaka nie mam nawet czasu mustangiem posmigac. Przepalam go raz na 4-5 dni a tak to stoi w garazu juz sie przykurzyl troche:( Heh ale przymnajmniej dzieciak jak slyszy V8 forda to szybciej usypia a jak siostra superbem podjezdza to sie wydziera taki maly a juz wie ze skoda to nie samochod:D

302 HOooooo

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2011-08-30, 00:52

W każdą sobotę i niedzielę zabierałem dzieci na przejażdżkę poza miastem na około 2 godziny. Zawsze my zatrzymaly w kawiarni na śniadanie, moja żona w domu spala do późna. . Kiedy sprzedałem 5,0 LX 2 lata temu oboje płakaly.

Awatar użytkownika
Gabriel
Forumowicz
Model: GT Premium
Kolor: Bordowy z biołymi paskami

Post autor: Gabriel » 2011-08-30, 22:36

A co mi, tez napisze. Gamedev..:| Zarzadzanie teamem grafikow, gry na ps3, xbox360, wii, ds, pc, gejfony.

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-09-01, 22:06

rick pisze:W każdą sobotę i niedzielę zabierałem dzieci na przejażdżkę poza miastem na około 2 godziny. Zawsze my zatrzymaly w kawiarni na śniadanie, moja żona w domu spala do późna. . Kiedy sprzedałem 5,0 LX 2 lata temu oboje płakaly.
Kurde ja chcialbym synowi za 18 lat przekazac kobyle:D dlatego staram sie ja odszykowac do stanu fabrycznego by dotrwala:)
Mi tez glupio bylo sprzedawac czerwonego stanga ktorym jechalem do slubu i ktory byl w rodzinie przez ponad 5 lat.

302 HOooooo

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2011-09-02, 04:01

moje dzieci, kiedy chcą mustang, będą budować własne. Kupimy coś bardzo używane, i odbudować go razem, moja córka też. W ten sposób wiedzą samochodu i moga naprawić samodzielnie. Będą one również bardziej docenić go.

ja tez miałem czerwony mustang na naszym ślubie. Użyłem mojego kolegi 65 coupe, on użył mojego 85 GT i mój brat użył swojego 95 mustang

oh, kolejne z moich prac jest szukania samochodów i części :P

Awatar użytkownika
Kylo1789
Forumowicz
Model: GT Premium 2006
Kolor: Satin Silver with black stripes

Post autor: Kylo1789 » 2011-10-14, 22:45

Witam!
Ja jak na razie jestem jedynie biednym studentem...jedyny mój tytuł to Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Studia? 3 rok Turystyki i rekreacji w Legnicy. Praca? PH w hurtowni (mrożonki, lody, ryby...serwis gastronomiczny). Ojcem nie jestem...chyba, nie wiem, może :P Pierwszą moją miłością od zawsze jest Mustang, reszta się zmieniała ;) Marzenia? hmm...dom, rodzina, posadzenie drzewa, spłodzenie syna? Nie! :P Marzeniem jest Mustang 65' Fastback!

Awatar użytkownika
zaworek1
Forumowicz
Model: GT'06 Roush
Kolor: Screaming Yellow

Post autor: zaworek1 » 2011-10-16, 10:33

Inwestor, doradca; sprzedaz fizycznego zlota/srebra pod inwestycje na najlepszych w europie warunkach/jedynych w polsce, Private Banking w Liechtensteinie, F. zamkniete SHEDLIN, F. otwarte Franklin Templetona oraz pare innych :) Ciekawa oferta, szczegolnie na P.Banking i zloto/srebro jest popyt. Jestesmy teraz w dolku dosc duzym i surowce pojda do gory wiec zaopatrzenie sie w kruszec z mozliwoscia 10letniego darmowego skladowania jest dla mnie zajebista opcja :)

Awatar użytkownika
lovin90
Młodszy Forumowicz
Model: GT
Kolor: gniady :)

Post autor: lovin90 » 2011-10-17, 17:35

Ja jestem instruktorką jazdy konnej :):):) jakby ktoś miał ochotę pobrykać w siodle... :D

mustang.. niekoniecznie czterokopytny ;) ale kuty na cztery koła :)
Dobra kobieta jak dobre auto.. dobry rocznik, piękna linia, sportowe zawieszenie, doskonałe poduszki powietrzne i dużo pali... :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”