MENSDAY 2011
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Re: MENSDAY 2011
Mirmal , tak jak pisałem - najlepsze stoisko na imprezie.
Adam_Ch - a na zdjęciu obok mnie jest Exlux (Wojtek) - z nim też piłeś
Adam_Ch - a na zdjęciu obok mnie jest Exlux (Wojtek) - z nim też piłeś
...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
ja tez dziekuje wszystkim za super impreze oraz atmosfere a w szczegolnosci za pyszny tort czym sprawiliscie mi i Ani wielka niespodzianke :) WIELKIE DZIEKI
mnie duzo w dzien ominelo gdyz towarzyszylem Ani dzielnie ( o matko jak ja nie lubie zakupow) w wyprawie po galeriach warszawskich, no ale to byl tez jej dzien,wiec nie chcialem zeby byla na mnei zla ze ja olewam i siedze na mensday jak rok czy 2lata temu naszczescie wieczorem nadrobilem i bylo super jeszcze raz wielkie dzieki
mnie duzo w dzien ominelo gdyz towarzyszylem Ani dzielnie ( o matko jak ja nie lubie zakupow) w wyprawie po galeriach warszawskich, no ale to byl tez jej dzien,wiec nie chcialem zeby byla na mnei zla ze ja olewam i siedze na mensday jak rok czy 2lata temu naszczescie wieczorem nadrobilem i bylo super jeszcze raz wielkie dzieki
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: red race
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
my tez chcielismy podziękować za bardzo fajną imprezę i zabawę szczególnie Horsowi i Mirkowi z CFO organizacja i zabawa na mustangowym stoisku była super chłopaki macie szacun od nas , oraz dziękujemy wszystkim pozostałym uczestnikom mustangowej imprezy M-D naprawde klimat był rewelka;)
foose
foose
Jak zwykle w takim towarzystwie: zabawa świetna, wielki szacun dla Mirka : pierwszy raz zobaczyłem stoisko z prawdziwego zdarzenia Muszę przyznać, że dałeś mi sporo do myślenia Pokaz kaskaderski elegancki, bawiłem się świetnie Wielkie pozdrowienia dla wszystkich, do następnego, już nie mogę się doczekać
Nic na siłę, wszystko młotkiem i wyklepie się coś takiego:
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
dzieki za gadzet do 69, zajebiaszczy prezent i strzal w 10 najlepsze jest to ze potem jak z Ania chodzilismy po galeriach to wszystko bylo w przecenach wlasnie za 69 gdzie nie spojrzalem tam 69 widzialemFoose pisze:my tez chcielismy podziękować za bardzo fajną imprezę i zabawę szczególnie Horsowi i Mirkowi z CFO organizacja i zabawa na mustangowym stoisku była super chłopaki macie szacun od nas , oraz dziękujemy wszystkim pozostałym uczestnikom mustangowej imprezy M-D naprawde klimat był rewelka;)
foose
- Moni
- Młodszy Forumowicz
- Model: 4.0 2007
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: "śnieżek"
Witajcie ,
I ja bardzo dziękuję za imprezę choć tylko w niedziele byłam jak na pierwszy raz bardzo mi się podobało. Miałam nadzieje poznać więcej osób (2) ale praktycznie nikogo nie byłocały dzień przy konikach
Pozdrawiam
Moni
I ja bardzo dziękuję za imprezę choć tylko w niedziele byłam jak na pierwszy raz bardzo mi się podobało. Miałam nadzieje poznać więcej osób (2) ale praktycznie nikogo nie byłocały dzień przy konikach
Pozdrawiam
Moni
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Wreszcie i ja usiadłem do kompa po ciezki weekendzie znalazlem chwile czasu. Szczególnie WIELKIE podziekowania naleza sie Mirkowi za organizacje i ogarniecie tego wszystkiego. Mirek ja mam nadzieje ze dzieci z tego nie bedzie chociaz bylem tak padniety ze nic nie pamietam co sie dzialo cos tylko wspominales o kocyku
Dzieki rwniez wszytskim ktorzy sie pojawili na MD 2011 bez was ta impreza by nie byla taka sama mam nadzieje w kazdym razie ze sie podobalo
Ps. jeszcze podziekowania dla YoDy za uzyczenie altanki bardzo sie przydala. YoDa w tym tygodniu bede sie krecil w Piasecznie to Ci ja podrzuce daj mi jeszcze na PW swoj nr bo gdzies mi sie zapodzial.
Dzieki rwniez wszytskim ktorzy sie pojawili na MD 2011 bez was ta impreza by nie byla taka sama mam nadzieje w kazdym razie ze sie podobalo
Ps. jeszcze podziekowania dla YoDy za uzyczenie altanki bardzo sie przydala. YoDa w tym tygodniu bede sie krecil w Piasecznie to Ci ja podrzuce daj mi jeszcze na PW swoj nr bo gdzies mi sie zapodzial.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
horse pisze:Wreszcie i ja usiadłem do kompa po ciezki weekendzie znalazlem chwile czasu. Szczególnie WIELKIE podziekowania naleza sie Mirkowi za organizacje i ogarniecie tego wszystkiego. Mirek ja mam nadzieje ze dzieci z tego nie bedzie chociaz bylem tak padniety ze nic nie pamietam co sie dzialo cos tylko wspominales o kocyku
Witaj ,
I ja równierz dzięki za imprezkę , nie łatwo ogarnąć to wszystko przez dwa dni , szacun.
Altankę? to którą zabrałem???? bo leżała pod moim kufrem w kartonie........
Pozdrawiam
Yoda
Yoda
- horse
- Forumowicz
- Kontakt:
a to jest na pewno Twoja altanka?? bo ja wziąłem jakąś w niebieskim pokrowcu i Mirmal mi powiedział ze Ty ja przywiozles??
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Kurde nie wiem , pod moim samochodem leżał karton z taką samą altanką bez worka . no to można się zamienić jeśli chcesz , wszystko mi jedno tak naprawdę
Pozdrawiam
Yoda
Yoda
- horse
- Forumowicz
- Kontakt:
Spoko nie ma znaczenia to w takim razie ja czekam kto się zgłosi po altanke którą ja mam u siebie...