Adam_Ch - a na zdjęciu obok mnie jest Exlux (Wojtek) - z nim też piłeś

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
dzieki za gadzet do 69, zajebiaszczy prezent i strzal w 10Foose pisze:my tez chcielismy podziękować za bardzo fajną imprezę i zabawę szczególnie Horsowi i Mirkowi z CFO organizacja i zabawa na mustangowym stoisku była super chłopaki macie szacun od nas , oraz dziękujemy wszystkim pozostałym uczestnikom mustangowej imprezy M-D naprawde klimat był rewelka;)
foose![]()
![]()
horse pisze:Wreszcie i ja usiadłem do kompa po ciezki weekendzie znalazlem chwile czasu. Szczególnie WIELKIE podziekowania naleza sie Mirkowi za organizacje i ogarniecie tego wszystkiego. Mirek ja mam nadzieje ze dzieci z tego nie bedzie chociaz bylem tak padniety ze nic nie pamietam co sie dzialo cos tylko wspominales o kocyku![]()
Dzieki rwniez wszytskim ktorzy sie pojawili na MD 2011 bez was ta impreza by nie byla taka samamam nadzieje w kazdym razie ze sie podobalo
Ps. jeszcze podziekowania dla YoDy za uzyczenie altanki bardzo sie przydala. YoDa w tym tygodniu bede sie krecil w Piasecznie to Ci ja podrzuce daj mi jeszcze na PW swoj nr bo gdzies mi sie zapodzial.