Ustalenia dot. MustangRace 2011

Sprawy organizjacyjne Mustang Race 2011. Widoczny tylko dla organizatorów.
kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Re: Ustalenia dot. MustangRace 2011

Post autor: kaes » 2011-04-15, 13:37

fajnie Bedzin :) Włocławek to będzie chyba opcja full wypas hehe :)
maila dostałem, dam znać niedługo

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-04-15, 13:55

Ładnie, ładnie kochani!
Pavulon, trzeba wywalić trupa z szafy - wracamy do rozmów z Bemo. Slawekw, spalił na panewce i nici z jego sponsora. Jak ktoś ma alternatywe dla udziału prezesa Bemo w MR, to proszę o sygnały, a jak nie to wrcamy do rozmów z Bemo i trzeba przełknąć gorzką pigułkę.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2011-04-21, 13:41

Dziś/jutro będę rozmawiał z TVN, dam znać czy są zainteresowani czy nie - zwłaszcza do Bielka.
Spotkanie z Hubertem kolejne po świetach. Kończymy z Karolina przygotowywać mapę MR, oraz pracujemy nad zadaniami.
Przypomniałem Hubertowi o podróży do Sandomierza. Uda mu się dopiero pewnie między 9-15 maja jak mówił, chyba że mała szansa że wcześniej. Trzeba więc w Sandomierzu działać w oderwaniu od niego bo to już będzie późno, zorganizować przede wszystkim imprezę na rynku itd, a stacją BP się póki co nie przejmować.

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-04-21, 14:04

ok Tak robimy ..

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2011-04-21, 19:12

Dezo pisze:Ładnie, ładnie kochani!
Pavulon, trzeba wywalić trupa z szafy - wracamy do rozmów z Bemo. Slawekw, spalił na panewce i nici z jego sponsora. Jak ktoś ma alternatywe dla udziału prezesa Bemo w MR, to proszę o sygnały, a jak nie to wrcamy do rozmów z Bemo i trzeba przełknąć gorzką pigułkę.
Pozdrawiam
krótki update z mojej strony:

otoMoto.pl

- jesteśmy dogadani, mamy draft umowy do lekkich modyfikacji (czekamy na info o formie rozliczenia bez faktury)
- Raptowny (http://www.raptowny.com" onclick="window.open(this.href);return false;) jest też dogadany na Kołobrzeg i stawia się tam 3 lipca i robi show - na plakacie na Kołobrze dobrze byłoby go jakoś wyeksponować albo zrobić po prostu jakiś drugi reklamujący show gościa.
- powoli można zacząć przygotowywać banerek flashowy dla nich który będzie eksponowany na serwisach otoMoto i motoAllegro, trochę czasu jeszcze jest bo "launch" pewnie gdzieś w czerwcu.
- dostałem logotyp do umieszczenia na stronie www i plakatach / ulotkach etc. możemy umieszczać już teraz ale poczekałbym na podpisanie umowy

Bemo motors

- umowę przygotuję i podeślę do zczytania do Dezo, do środy po swietach ma wylądować u nich. Jesteśmy dogadani że oni sobie to rozliczą na bazie samej umowy z której będzie wynikać że sponsorują nas w zamian za reklamę itp.
- naklejki reklamowe Bemo na przednie szyby - potrzebne są wymiary, ja moge pomierzyć 66 ale nowsze to prośba do was. Zrobie potem jakiś poglądowy wzór co pomierzyć na przykładzie jakiejś fotki
- wysyłam im namiary na hotele w których śpimy oraz zarys planu atrakcji na poszczególne miasta (organizacja i płatności za noclegi po ich stronie)
- w Kołobrzegu w miejscu (pewnie gdzieś przy hotelu lub na tym parkingu co ma robić show Raptowny) gdzie będzie finał / meta i nasze auta będą eksponowane zrobią sobie jakiś mały stand reklamowy + jakieś dwa Fordy.
- logotyp na plakaty i stronę www też już mam do wstawienia po podpisaniu umowy

dyr. marketingu grupy dostał zadanie potwierdzenia z prezesem jednej sprawy - faktu że ich auto będzie oklejone tak jak reszta, żadnych dodatkowych reklam itp. wolę mieć to potwierdzone krwią niż potem ma się coś innego okazać, zatem, dopóki nie podpiszemy z nimi umowy co mam nadzieje nastąpi jak najszybciej, osobiście nie jestem w 100% pewien że jakiś babol nie wyjdzie.

to tyle, bede wrzucał info na bieżąco

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz
Model: Mustang GT 2000
Kolor: srebrny

Post autor: bedzin » 2011-04-21, 19:42

Pavuloniku kochany jak mozesz to podeslij mi zarys umowy bo musze cos tam naskrobac do podpisania z Wzorcownia we Włocławku

Dezo taka sprawa, dostales jakis papier potwierdzajacy wpis ze jestesmy oficjalnie stowarzyszeniem?? Jak cos bede potrzebowal takiego czegos kopie zeby Wzorcownia ruszyla juz pelna para...

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-04-21, 21:06

ok, bazuje na drafcie z otomoto, jest w miarę ok tylko trzeba nanieść trochę poprawek co cześciowo już zrobiłem.

aha, jeszcze jedna ciekawostka - udział w rajdzie załogi z mustangiem Bemo motors to nagroda dla najlepszych pracowników serwisu, będziemy mieć zatem asyste techniczną :D :D

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2011-04-22, 07:56

Brawo Pavulon. Jak tylko bede mial jakies info odnosnie Onetu dam znac, chociaz do tego czasu sobie pewnie sam poradzisz heh

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-04-23, 09:11

Bedzin i reszta, odpis z KRS mozna uzyskać w miejscowych Sądach Rejonowych, będących oddziałami KRS
We Włocławku to:
Sąd Rejonowy we Włocławku
ul. Kilińskiego 20
87-800 Włocławek

Odpis aktualny kosztuje 30,-zł. Można wystąpić o wydanie jednego i zrobić sobie kserokopie, które możecie przekazywać zainteresowanym.
Pavulon, Bemo chciało uczestniczyć w MR na warunkach ogólnych, więc nie ma tematu dodatkowych naklejek na aucie. Powierzchnia aut należy do Sponsora Generalnego - BP Polska. Nie ma innej mozliwości.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz

Post autor: bedzin » 2011-04-23, 10:52

Dezo i tam podac wtedy ten nr co podawales i dostaje odpis?? No to zarabiscie ;) Co do podpisania umowy we Włocławku z Wzorcownia bedzie spoko bo dostane ja i poczta bedzie mozna ja wyslac, wiec nie bedzie trzeba przyjezdzac specjalnie na podpisanie ;)

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-04-25, 11:27

Dezo pisze: Pavulon, Bemo chciało uczestniczyć w MR na warunkach ogólnych, więc nie ma tematu dodatkowych naklejek na aucie. Powierzchnia aut należy do Sponsora Generalnego - BP Polska. Nie ma innej mozliwości.
Pozdrawiam
Dezo, ja to wiem, ty to wiesz i reszta też, zakładam że Bemo też ale po ostatniej wpadce chce mieć 200% pewności że zanim dojdzie do podpisania umowy (a takie info sie w niej znajdzie) nie będzie żadnej kolejnej wpadki

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2011-04-26, 15:21

Mam wstępnie umówione spotkanie na piątek z człowiekiem od promocji w TVN. Ponieważ siedziba jest w Wawie - potrzebny ochotnik który by się na spotkanie wybrał w piątek, pogadał, dowiedział jakie są opcje itd. Jeśli spośród organizatorów nikt się nie zgłosi będę szukał poza, ale nie ukrywam, że byłoby super gdyby ktoś z Wawy na to poszedł bo każdy jest w temacie a spośród nie-organizatorów to by trzeba tłumaczyć co i jak.
Bielek odpada, już rozmawiałem :) Im szybciej tym lepiej, jutro powinienem dać znać, ew. można zmienić termin pewnie, ale czas leci.

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-04-26, 23:35

hej,

mam prośbę o rozmiary przedniej szyby w autach s197 oraz sn95 - Bedzin + Alustar jeśli mogę prosić :)

długość szyby mierzona powiedzmy 5 cm od dachu oraz drugi pomiar przy około 20 cm od dachu (szerokość naklejek powinna być w granicach 15 cm).
potrzebuje na jutro wieczorem, dzięki

czy ktoś ma doświadczenie jak te naklejki miałyby się "czepiać" szyb ? normalne naklejane ? czy jakiś sposób ? Tak zeby był prosty w produkcji a najmniej inwazyjny dla koników. To takie pytanie pomocnicze :D

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz

Post autor: bedzin » 2011-04-27, 02:35

no i do tego Rafal jeszcze albo stangu bo oni chyba maja troszke inna szybe, jutro tzn dzisiaj kolo poludnia podam ci Pavulon wymiary

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-04-27, 06:51

Pavulon, ale naklejki będzie Bemo samo robić oczywiście? Najlepiej policzyś jakąś średnią dla naklejek i zrobić jeden wymiar, bo później na pewno coś nie będzie pasowało.

Samotny Wilk

Zablokowany

Wróć do „Mustang Race 2011”