Dezo pisze:Ładnie, ładnie kochani!
Pavulon, trzeba wywalić trupa z szafy - wracamy do rozmów z Bemo. Slawekw, spalił na panewce i nici z jego sponsora. Jak ktoś ma alternatywe dla udziału prezesa Bemo w MR, to proszę o sygnały, a jak nie to wrcamy do rozmów z Bemo i trzeba przełknąć gorzką pigułkę.
Pozdrawiam
krótki update z mojej strony:
otoMoto.pl
- jesteśmy dogadani, mamy draft umowy do lekkich modyfikacji (czekamy na info o formie rozliczenia bez faktury)
- Raptowny (
http://www.raptowny.com" onclick="window.open(this.href);return false;) jest też dogadany na Kołobrzeg i stawia się tam 3 lipca i robi show - na plakacie na Kołobrze dobrze byłoby go jakoś wyeksponować albo zrobić po prostu jakiś drugi reklamujący show gościa.
- powoli można zacząć przygotowywać banerek flashowy dla nich który będzie eksponowany na serwisach otoMoto i motoAllegro, trochę czasu jeszcze jest bo "launch" pewnie gdzieś w czerwcu.
- dostałem logotyp do umieszczenia na stronie www i plakatach / ulotkach etc. możemy umieszczać już teraz ale poczekałbym na podpisanie umowy
Bemo motors
- umowę przygotuję i podeślę do zczytania do Dezo, do środy po swietach ma wylądować u nich. Jesteśmy dogadani że oni sobie to rozliczą na bazie samej umowy z której będzie wynikać że sponsorują nas w zamian za reklamę itp.
- naklejki reklamowe Bemo na przednie szyby - potrzebne są wymiary, ja moge pomierzyć 66 ale nowsze to prośba do was. Zrobie potem jakiś poglądowy wzór co pomierzyć na przykładzie jakiejś fotki
- wysyłam im namiary na hotele w których śpimy oraz zarys planu atrakcji na poszczególne miasta (organizacja i płatności za noclegi po ich stronie)
- w Kołobrzegu w miejscu (pewnie gdzieś przy hotelu lub na tym parkingu co ma robić show Raptowny) gdzie będzie finał / meta i nasze auta będą eksponowane zrobią sobie jakiś mały stand reklamowy + jakieś dwa Fordy.
- logotyp na plakaty i stronę www też już mam do wstawienia po podpisaniu umowy
dyr. marketingu grupy dostał zadanie potwierdzenia z prezesem jednej sprawy - faktu że ich auto będzie oklejone tak jak reszta, żadnych dodatkowych reklam itp. wolę mieć to potwierdzone krwią niż potem ma się coś innego okazać, zatem, dopóki nie podpiszemy z nimi umowy co mam nadzieje nastąpi jak najszybciej, osobiście nie jestem w 100% pewien że jakiś babol nie wyjdzie.
to tyle, bede wrzucał info na bieżąco