Ze starej zostały strzępy

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
Taniej będzie dorobić osłonę, np z blachy aluminiowej niż kupowac w USA.Kuba pisze:Orientuje się ktoś może jak z angielskiego nazywa się dolna osłona silnika zaczynająca się od spodu zderzaka? Patrzę na ford parts, przegryzłem stronkę i nie znalazłem - zna ktoś może numer tej części?
Koniecznie poszukaj i dawaj znać jak znajdziesz!Dark Red pisze:Taniej będzie dorobić osłonę, np z blachy aluminiowej niż kupowac w USA.Kuba pisze:Orientuje się ktoś może jak z angielskiego nazywa się dolna osłona silnika zaczynająca się od spodu zderzaka? Patrzę na ford parts, przegryzłem stronkę i nie znalazłem - zna ktoś może numer tej części?
Ja nie mam tej osłony bo mi odpadła jak jechałem 180 km/h na niemieckiej autostradzie.
W USA chłopaki zdejmują osłonę i montują na belce gdzie jest chłodnica, spoiler który odchyla strumien powietrza spod zderzaka na chłodnicę, jak znajdę zdjęcie do wkleję.
A został Ci gdzieś wzór wykrojnika?AluStar pisze:Kuba, Pamietasz ja tak arobilem soebie z alu.
który ?AluStar pisze:Ja mam taki fabrycznie - wiec to sie sprawdza chyba ..