AluStar pisze:jedziemy na południe zawijając przez Soline
W tym miejscu wszysko niby spoko, ale auta bez opieki (parking strzeżony, a te są strzeżone tylko od rana do wieczora) NIGDY już tam niezostawię.
Zostawiłem tak raz i okazało się, że ktoś mi maskę, dach, po szybach pooblewał auto piwem. Ściąłem się dopiero następnego dnia do światła dziennego i od smrodu smażącego się piwa na słońcu. ŚMIERĆ BYDŁU!
Dobra, ale wracając do tematu.. sam zamysł jest dobry

Trzebaby pewnie zrobić sobie na uczestnictwo w tej imprezie z tydzień wolnego

Czego się obawiam techniczno-organizacyjnie to koszty i potrzebny czas na sam udział.. nie chcę tu wychodzić z krytyką ( broń Boże!), ale nie sięgając daleko wszyscy wiemy jak było z kwestią 2 OZM i torem Poznań ( $ ).
Bez określenia tak jak
Dakota mówi, ilości uczestników, do tego ilości miejsc do odwiedzenia/zatrzymania się w Polsce ( wyliczenie noclegów, posiłków w celu ustalenia szacowanych kosztów samego "życia" ) możemy o takiej imprezie pisać i pisać..
Ilość uczestników musi być jakimś minimum, które pozwoli negocjować rabaty w hotelach i restauracjach przy nich ( organizatorzy wcześniejszych zlotów napewno są w temacie

). Wybrać miejsca, ich ilość, zliczyć kilometry do wykręcenia..no i chyba tyle po krótce
No a międzyczasie gdy ten projekt miałby już ręce i nogi, oszacowane koszty jakie musimy ponieść ( + paliwo, bo niewierzę że ktoś się dogada z którymś koncernem i nam zasponsorują paliwo

) trzeba będzie ściągać sponsorów i wszystko inne co się da by nasze koszty możliwie jak najbardziej zmniejszyć