1 Maja na lotnisku w Kamieniu Śląskim

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz
Model: Mustang GT
Kolor: RedHornet

1 Maja na lotnisku w Kamieniu Śląskim

Post autor: RedHornet » 2010-03-29, 22:00

Jak co roku F-Body organizuje na początku maja swój zlot.
Dokładnie 1 maja przewidziany jest ogólnodostępny (dla samochodów amerykańskich) dzień na lotnisku - będzie 1/4 mili z aparaturą pomiarową i być może jakaś jazda na czas.

Mamy oficjalne zaproszenie i nasze koniki są mile widziane.
Konieczne jest podanie listy chętnych także proszę się wpisywać jak jest ktoś zainteresowany ja przełożę potem listę do F-body. Wjazd na lotnisko 50pln od samochodu. Konto do przelewu F-Body podam później.
Dobrze by było zamknąć listę do 15 Kwietnia.

Lista Chętnych

1. RedHornet
2. ....

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Silnik: V8 4.6
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-03-29, 22:39

1. RedHornet
2. Koral
3. ...
_____

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Silnik: inny V8
Kolor: Czarny srebrne pasy

Post autor: Madasek » 2010-03-30, 01:18

1. RedHornet
2. Koral
3. Madasek
4. ...

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2010-03-30, 08:13

1. RedHornet
2. Koral
3. Madasek
4. Alustar
5. ...

Weekend majowy ....

jaca
Młodszy Forumowicz
Model: Camaro

Post autor: jaca » 2010-03-30, 13:47

tomec pisze:Wcześniej jeszcze jest impreza (AWSA) u nas w Sochaczewie, też troche związana z F-Body.
2 słowa wyjaśnienia, awsa nie ma już nic wspólnego z f-body. Kiedyś organizował to nasz klub (2 poprzednie edycje) i dlatego na filmikach najwięcej widać f-body camaro i firebird. W tej chwili zajmuje się tym niezależna osoba (były członek klubu), która przywłaszczyła sobie prawa do organizacji. Ale nie o tym tu,przepraszam za O.T. nie chce robić bajzlu na Waszym forum i kolejnej wojny ;)

Witam wszystkich miłośników Mustanga, reprezentuje Fbody Klub Polska jako prezes klubu. Potwierdzam zaproszenie na lotnisko w Kamieniu, miło będzie Was powitać w większym gronie. Kamień Śląski to typowy dzień sprawdzianu dla naszych autek, impreza bez wodotrysków, statków kosmicznych i lizania się po tyłkach ;). Żelazny sprawdzian charakterów i możliwości, czysta męska (i nie tylko męska) rywalizacja. Pozdrawiam, Jaca.

jaca
Młodszy Forumowicz

Post autor: jaca » 2010-03-30, 14:25

tomec pisze:jaca, dzięki za wyjaśnienie i ze swojej strony przepraszam za ewentualne wprowadzenie w błąd zainteresowanych :wstyd:

mimo wszystko mam nadzieję na niejedno spotkanie łączące podobnych zapaleńców z różnych klubów ;)
Spoko,nie przepraszaj bo niby skąd miałeś wiedzieć. Temat uważam za zamknięty, nie chce już wojen i burd o awsa bo na flamingach niezła afera była, pomijam nasz klub. Nie rościmy sobie już żadnych praw a organizatorom życzę powodzenia.

Spotkań co roku jest wiele, do tej pory klub Mustanga nie był chyba za mocno reprezentowany albo mam coś z oczami ;) Miło będzie się z Wami spotkać, bo w sumie jesteście jedynymi bezpośrednimi konkurentami f-body ;) . Nasz klub to faktycznie 11 lat tradycji, miłośników i użytkowników mamy sporą ilość. Na X leciu klubu rok temu było ok. 120 osób, samochodów coś ok. 80. Czekamy też na Wasze imprezy, jak zaprosicie to z chęcią wpadniemy poganiać się na jakieś lotnisko :D Tymczasem do zobaczenia w Kamieniu, pozdrawiam.

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2010-03-30, 14:42

No to chyba nie wypada odmawiac - co - tym bardziej ze to majowy weekend..
1. RedHornet
2. Koral
3. Madasek
4. Alustar
5. ...

jaca
Młodszy Forumowicz

Post autor: jaca » 2010-04-14, 13:41

Panowie, zostało lekko ponad 2 tygodnie, decydujcie się ;) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz
Model: Mustang GT
Kolor: RedHornet

Post autor: RedHornet » 2010-04-15, 11:16

Ok czas zamykać listę - jutro przyklejam ją jako zgłoszenie na forum F-Body

Podaję dane do przelewu cena 50 złotych
w dopisku napiszcie - '1 maja Lotnisko Mustang Klub i swój nick'

Wpłaty za zlot prosimy dokonywać już od teraz na konto klubowe:
Piotr Kaczanowski
ul. Wyzwolenia 4B/1
43-460 Wisła
77 1140 2004 0000 3902 6162 0922

Wpłaty powinny dotrzeć do 25 kwietnia na konto.

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89

Awatar użytkownika
Air
Młodszy Forumowicz
Model: '89 Chevy Camaro IROC-Z
Silnik: inny V6
Kolor: Bordowy
Kontakt:

Post autor: Air » 2010-04-15, 11:22

jaca pisze:
tomec pisze:Wcześniej jeszcze jest impreza (AWSA) u nas w Sochaczewie, też troche związana z F-Body.
2 słowa wyjaśnienia, awsa nie ma już nic wspólnego z f-body. Kiedyś organizował to nasz klub (2 poprzednie edycje) i dlatego na filmikach najwięcej widać f-body camaro i firebird. W tej chwili zajmuje się tym niezależna osoba (były członek klubu), która przywłaszczyła sobie prawa do organizacji. Ale nie o tym tu,przepraszam za O.T. nie chce robić bajzlu na Waszym forum i kolejnej wojny ;)
Nie można przywłaszyć sobie czegoś, czego się jest autorem i realizatorem od samego początku. Impreza odbywała się pod patronatem klubu, byłem jego klubowiczem - zgadza się, i co? Teraz się już nie odbywa i tyle. Sygnalizowałem swoje zamiary dużo wcześniej, rozmawiałem z wieloma ludźmi bezpośrednio zaangażowanymi w przedsięwzięcie (osobiście a nie zza monitora) - także z Tobą. Nikt nie wyrażał sprzeciwu. Oszczędź więc sobie teraz wylewania łez i robienia mi koło pióra - Twoje agitowanie na tym i innych forach przeciwko mnie jest słabe, niesmaczne i świadczy tylko i wyłącznie o Tobie (z resztą zainteresowanych odsyłam na FlamingWheels gdyby ktoś miał wątpliwości co do poziomu prezentowanego przez szanownego prezesa).

Ja nikomu nie piszę, żeby nie przyjeżdżał na imprezę F-Body i lepiej przyjechać na AWSA, bo prezes klubu jest taki i owaki :oczami: - wręcz cieszę się, że organizowane są inne podobne imprezy...

PS.: I to by było chyba tyle jeśli chodzi o Twój żelazny charakter i męskość hihi :hyhy:

EOT z mojej strony.

A może napiszę co mi tam - Uważajcie na imprezę F-Body - piwka na jej terenie nie wypijecie, bo narazicie się na karę w wysokości 3000 zł (patrz regulamin) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

AWSA | AMATORSKIE WYŚCIGI SAMOCHODÓW AMERYKAŃSKICH

jaca
Młodszy Forumowicz

Post autor: jaca » 2010-04-16, 01:16

Air weź się już zamknij i przestań robić z siebie bohatera, jesteś śmieszny i tyle. Czego Ty byłeś autorem, chyba kwasu w klubie ale na pewno nie awsa. Lepiej nie odsyłaj ludzi do Flamingów bo po przeczytaniu tematu to nikt Ci na imprezę nie przyjedzie. Sam się obnosisz po forach jaki to z ciebie działacz a zachowałeś i dalej zachowujesz się jak cep. Wyjaśniłem chłopakom o co chodzi a ty jak zwykle przybiegłeś z wywalonym jęzorem i się obszczekujesz. Nikt łez nie wylewa bo nie ma po czym i do czego. Koniec tematu, najlepiej niech ktoś zamknie ten temat bo zaraz będzie tu ostry dym.

p.s. po co czytasz nasz regulamin skoro ciebie to nie dotyczy, martw się swoim... i to by było na tyle jeżeli chodzi o pokaz musztry wojskowej w Sochaczewie :spi:

jaca
Młodszy Forumowicz

Post autor: jaca » 2010-04-17, 12:29

koral pisze:chlopaki, idzcie sie klocic poza naszym klubem..
ustawiam wygaszanie,a i prosze moderatorow zeby ustawili wygasneicie albo usuniecie waszych klotni..

pozdro
Sorry Panowie, musiałem coś odpowiedzieć na zaczepki. Najlepiej jak moderatorzy usuną te wypociny,zresztą pisałem priva do RedHornet aby zamknął ten temat aby uniknąć dalszej awantury. Pozdrawiam i sorry za O.T.

p.s. Koral, wypatruj w Bełchatowie Trans-Am'a II generacji, należy do naszego klubowicza Zimus'a. Dzisiaj go przywozi z serwisu, także pewnie będzie już gościł codziennie na drogach.

Obrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-04-17, 13:18

jaca pisze:
p.s. Koral, wypatruj w Bełchatowie Trans-Am'a II generacji, należy do naszego klubowicza Zimus'a. Dzisiaj go przywozi z serwisu, także pewnie będzie już gościł codziennie na drogach.
piekne autko :) bede wypatrywal ;) znajomy ma czerwone camaro z konca lat 80tych ,oczywiscie V8 ,ale nie wiem czy nalezy do waszego klubu,spytam go przy okazji :) sam musze sie w koncu zebrac i zlozyc do kupy 2firebirdy ktore stoja juz mi kilka lat w koninie i rdzewieja.. moze z dwoch złoże chociaz jednego a reszte czesci wystawie na allegro, no ale to musze poczekac na wiekszy przypływ gotowki ..

Obrazek

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Kolor: Czarny srebrne pasy

Post autor: Madasek » 2010-04-17, 18:24

No to chyba nie wypada odmawiac - co - tym bardziej ze to majowy weekend..
1. RedHornet
2. Koral
3. Alustar
4. ...

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-04-17, 20:06

jaca pisze: p.s. Koral, wypatruj w Bełchatowie Trans-Am'a II generacji, należy do naszego klubowicza Zimus'a.
i wypatrzylem :) wyjezdzal z mojego osiedla moze blisko mnie mieszka,potem spalil gume na skrzyzowaniu i tyle go widzialem ;)

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „2010”