1 Maja na lotnisku w Kamieniu Śląskim
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
1 Maja na lotnisku w Kamieniu Śląskim
Jak co roku F-Body organizuje na początku maja swój zlot.
Dokładnie 1 maja przewidziany jest ogólnodostępny (dla samochodów amerykańskich) dzień na lotnisku - będzie 1/4 mili z aparaturą pomiarową i być może jakaś jazda na czas.
Mamy oficjalne zaproszenie i nasze koniki są mile widziane.
Konieczne jest podanie listy chętnych także proszę się wpisywać jak jest ktoś zainteresowany ja przełożę potem listę do F-body. Wjazd na lotnisko 50pln od samochodu. Konto do przelewu F-Body podam później.
Dobrze by było zamknąć listę do 15 Kwietnia.
Lista Chętnych
1. RedHornet
2. ....
Dokładnie 1 maja przewidziany jest ogólnodostępny (dla samochodów amerykańskich) dzień na lotnisku - będzie 1/4 mili z aparaturą pomiarową i być może jakaś jazda na czas.
Mamy oficjalne zaproszenie i nasze koniki są mile widziane.
Konieczne jest podanie listy chętnych także proszę się wpisywać jak jest ktoś zainteresowany ja przełożę potem listę do F-body. Wjazd na lotnisko 50pln od samochodu. Konto do przelewu F-Body podam później.
Dobrze by było zamknąć listę do 15 Kwietnia.
Lista Chętnych
1. RedHornet
2. ....
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
2 słowa wyjaśnienia, awsa nie ma już nic wspólnego z f-body. Kiedyś organizował to nasz klub (2 poprzednie edycje) i dlatego na filmikach najwięcej widać f-body camaro i firebird. W tej chwili zajmuje się tym niezależna osoba (były członek klubu), która przywłaszczyła sobie prawa do organizacji. Ale nie o tym tu,przepraszam za O.T. nie chce robić bajzlu na Waszym forum i kolejnej wojnytomec pisze:Wcześniej jeszcze jest impreza (AWSA) u nas w Sochaczewie, też troche związana z F-Body.

Witam wszystkich miłośników Mustanga, reprezentuje Fbody Klub Polska jako prezes klubu. Potwierdzam zaproszenie na lotnisko w Kamieniu, miło będzie Was powitać w większym gronie. Kamień Śląski to typowy dzień sprawdzianu dla naszych autek, impreza bez wodotrysków, statków kosmicznych i lizania się po tyłkach

Spoko,nie przepraszaj bo niby skąd miałeś wiedzieć. Temat uważam za zamknięty, nie chce już wojen i burd o awsa bo na flamingach niezła afera była, pomijam nasz klub. Nie rościmy sobie już żadnych praw a organizatorom życzę powodzenia.tomec pisze:jaca, dzięki za wyjaśnienie i ze swojej strony przepraszam za ewentualne wprowadzenie w błąd zainteresowanych
mimo wszystko mam nadzieję na niejedno spotkanie łączące podobnych zapaleńców z różnych klubów
Spotkań co roku jest wiele, do tej pory klub Mustanga nie był chyba za mocno reprezentowany albo mam coś z oczami

Ok czas zamykać listę - jutro przyklejam ją jako zgłoszenie na forum F-Body
Podaję dane do przelewu cena 50 złotych
w dopisku napiszcie - '1 maja Lotnisko Mustang Klub i swój nick'
Wpłaty za zlot prosimy dokonywać już od teraz na konto klubowe:
Piotr Kaczanowski
ul. Wyzwolenia 4B/1
43-460 Wisła
77 1140 2004 0000 3902 6162 0922
Wpłaty powinny dotrzeć do 25 kwietnia na konto.
Podaję dane do przelewu cena 50 złotych
w dopisku napiszcie - '1 maja Lotnisko Mustang Klub i swój nick'
Wpłaty za zlot prosimy dokonywać już od teraz na konto klubowe:
Piotr Kaczanowski
ul. Wyzwolenia 4B/1
43-460 Wisła
77 1140 2004 0000 3902 6162 0922
Wpłaty powinny dotrzeć do 25 kwietnia na konto.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Air
- Młodszy Forumowicz
- Model: '89 Chevy Camaro IROC-Z
- Silnik: inny V6
- Kolor: Bordowy
- Kontakt:
Nie można przywłaszyć sobie czegoś, czego się jest autorem i realizatorem od samego początku. Impreza odbywała się pod patronatem klubu, byłem jego klubowiczem - zgadza się, i co? Teraz się już nie odbywa i tyle. Sygnalizowałem swoje zamiary dużo wcześniej, rozmawiałem z wieloma ludźmi bezpośrednio zaangażowanymi w przedsięwzięcie (osobiście a nie zza monitora) - także z Tobą. Nikt nie wyrażał sprzeciwu. Oszczędź więc sobie teraz wylewania łez i robienia mi koło pióra - Twoje agitowanie na tym i innych forach przeciwko mnie jest słabe, niesmaczne i świadczy tylko i wyłącznie o Tobie (z resztą zainteresowanych odsyłam na FlamingWheels gdyby ktoś miał wątpliwości co do poziomu prezentowanego przez szanownego prezesa).jaca pisze:2 słowa wyjaśnienia, awsa nie ma już nic wspólnego z f-body. Kiedyś organizował to nasz klub (2 poprzednie edycje) i dlatego na filmikach najwięcej widać f-body camaro i firebird. W tej chwili zajmuje się tym niezależna osoba (były członek klubu), która przywłaszczyła sobie prawa do organizacji. Ale nie o tym tu,przepraszam za O.T. nie chce robić bajzlu na Waszym forum i kolejnej wojnytomec pisze:Wcześniej jeszcze jest impreza (AWSA) u nas w Sochaczewie, też troche związana z F-Body.![]()
Ja nikomu nie piszę, żeby nie przyjeżdżał na imprezę F-Body i lepiej przyjechać na AWSA, bo prezes klubu jest taki i owaki

PS.: I to by było chyba tyle jeśli chodzi o Twój żelazny charakter i męskość hihi

EOT z mojej strony.
A może napiszę co mi tam - Uważajcie na imprezę F-Body - piwka na jej terenie nie wypijecie, bo narazicie się na karę w wysokości 3000 zł (patrz regulamin)

AWSA | AMATORSKIE WYŚCIGI SAMOCHODÓW AMERYKAŃSKICH
Air weź się już zamknij i przestań robić z siebie bohatera, jesteś śmieszny i tyle. Czego Ty byłeś autorem, chyba kwasu w klubie ale na pewno nie awsa. Lepiej nie odsyłaj ludzi do Flamingów bo po przeczytaniu tematu to nikt Ci na imprezę nie przyjedzie. Sam się obnosisz po forach jaki to z ciebie działacz a zachowałeś i dalej zachowujesz się jak cep. Wyjaśniłem chłopakom o co chodzi a ty jak zwykle przybiegłeś z wywalonym jęzorem i się obszczekujesz. Nikt łez nie wylewa bo nie ma po czym i do czego. Koniec tematu, najlepiej niech ktoś zamknie ten temat bo zaraz będzie tu ostry dym.
p.s. po co czytasz nasz regulamin skoro ciebie to nie dotyczy, martw się swoim... i to by było na tyle jeżeli chodzi o pokaz musztry wojskowej w Sochaczewie
p.s. po co czytasz nasz regulamin skoro ciebie to nie dotyczy, martw się swoim... i to by było na tyle jeżeli chodzi o pokaz musztry wojskowej w Sochaczewie

Sorry Panowie, musiałem coś odpowiedzieć na zaczepki. Najlepiej jak moderatorzy usuną te wypociny,zresztą pisałem priva do RedHornet aby zamknął ten temat aby uniknąć dalszej awantury. Pozdrawiam i sorry za O.T.koral pisze:chlopaki, idzcie sie klocic poza naszym klubem..
ustawiam wygaszanie,a i prosze moderatorow zeby ustawili wygasneicie albo usuniecie waszych klotni..
pozdro
p.s. Koral, wypatruj w Bełchatowie Trans-Am'a II generacji, należy do naszego klubowicza Zimus'a. Dzisiaj go przywozi z serwisu, także pewnie będzie już gościł codziennie na drogach.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
piekne autkojaca pisze:
p.s. Koral, wypatruj w Bełchatowie Trans-Am'a II generacji, należy do naszego klubowicza Zimus'a. Dzisiaj go przywozi z serwisu, także pewnie będzie już gościł codziennie na drogach.