i drugi
to bardziej reklama GTRa ,wiec nie mogl przegrac,bardziej wiarygodne sa filmy uzytkownikow,a tam czasami i Gt500 wygrywajaDeftronic pisze:
zgadza sie,nie kazdemuDeftronic pisze:Hehe... Spoko.Nie każdemu się musi podobać.
Nie bardzo rozumiem - reklama?. Film jest porównaniem wykonanym przez MotorTrend (Amerykanie) i jeśli oni by już coś reklamowali to chyba raczej "swojego". Przecież wystarczy chociażby spojrzeć na czasy podane w tym linku:koral pisze: to bardziej reklama GTRa ,wiec nie mogl przegrac,bardziej wiarygodne sa filmy uzytkownikow,a tam czasami i Gt500 wygrywaja![]()
Mnie wlaśnie ta historia Porsche, a właciwie jego konstruktora Ferdynanda Porsche, który tak "pięknie" współpracował z Hitlerem (jego ulubiony inżynier - świetne skądinąd czołgi) odpycha od tego szybkiego "Garbusa"....tak jak nie wszystkim sie podoba wyglad porsche,ktore na torze bije 99% aut-tyle ze porsche to nie "japonczyk"wiec ciezko je porownywac,auto ma dusze i historie..
Niska cena Mustanga (nie dotyczy to GT500SS, którego cena jest moim zdaniem mocno zawyżona) nie bierze się z niczego - to wszyscy wiemy. Zauważ, że właśnie problemem dla konkurencji stało się zbudowanie samochodu o podobnych parametrach i komforcie w przybliżonej cenie (Porsche Turbo, Audi R8 czy co tam jeszcze). GTR R35 bardzo wysoko podniósł poprzeczkę. Czy możliwe jest zbudowanie Mustanga za rozsądne pieniądze, który nawiąże walkę z GTRem na torze jak i poza nim, będąc przy tym użytecznym autem na codzień o podobnym komforcie? Chyba nie...a jesli chodzi o mustanga to oprocz legendy i "duszy" przemawia za nim sporo nizsza cena oraz mozliwosc tuningu w szerokim zakresie w rozsadnych pieniadzach(dla spiacych na kasie nie ma to znaczenia oczywiscie ),takze podejrzewam ze za pieniadze na GTRa mozna kupic GT i go tak przerobic ze nie bylby gorszy od fabrycznego GTRa zarowno na torze jak i na prostej.. no i jeszcze by troche kasy zostalo![]()
sorki,zmylil mnie japonsko wygladajacy reporter(ale ze mnie rasistaDeftronic pisze: Nie bardzo rozumiem - reklama?. Film jest porównaniem wykonanym przez MotorTrend (Amerykanie)
Porsche byl Niemcem, pewnie patriota a jaki patriota by nie chcial zeby jego kraj wygral wojne? zreszta nie chce go usprawiedliwiac, tez mam mieszane uczucia co do wygladu porsche,jedne mi sie podobaja inne mniej, ale na penwo nie ma co porownywac porsche z jakis japonczykiem-zreszta żółtki tez wspolpracowali z Hitlerem..Deftronic pisze: Mnie wlaśnie ta historia Porsche, a właciwie jego konstruktora Ferdynanda Porsche, który tak "pięknie" współpracował z Hitlerem (jego ulubiony inżynier - świetne skądinąd czołgi) odpycha od tego szybkiego "Garbusa".![]()
Szkoda, że tak do tego podchodzisz. Pasje motoryzacyjne powinny łączyć, a nie dzielić.i dziwnie bym sie czul jakby na nasze zloty zaczely przyjezdzac hondy, mitsubishi czy inne japonskie wynalazki..(bez obrazy :p )