Cześć Panowie,
W panelu radia mam możliwość włączenia podgrzewania/wentylacji foteli, niestety po włączeniu fotele nie grzeją ani nie wentylują.
(czytałem że nie wszystkie wersje Mustanga posiadają)
Zrobiłem kilka zdjęć fotela od spodu, czy moje fotele posiadają wentylacje i podgrzewanie ? Co może być przyczyną że nie działa ?
Z góry dzięki za pomoc.
Podgrzewanie/wentylacja foteli
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Forumowicz
- Model: 2016
- Silnik: V8 5.0
Re: Podgrzewanie/wentylacja foteli
Wentylacje widać, że posiadają. A chyba nie było wersji z wentylacją bez podgrzewania, więc raczej jedno i drugie jest. Rozumiem, że masz dużą nawi i są na niej przyciski od wentylacji/grzania? Jak je włączasz zapalają się przy nich diody?
-
- Model: Bullitt
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Zielony
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Podgrzewanie/wentylacja foteli
Cześć,
Mam Bullitta z 19 roku. Ostatnio padło podgrzewanie/ wentylowanie fotela kierowcy. Diody świecą ale nic się nie dzieje, nic nie słychać. Pasażera działa ok. Bezpieczniki ok. Miał ktoś podobny przypadek?
Pozdrawiam
KS
Mam Bullitta z 19 roku. Ostatnio padło podgrzewanie/ wentylowanie fotela kierowcy. Diody świecą ale nic się nie dzieje, nic nie słychać. Pasażera działa ok. Bezpieczniki ok. Miał ktoś podobny przypadek?
Pozdrawiam
KS