Ogólnie chce go ''dopieścić'' na maksa, gdyż planuje długo go trzymać. Auto będzie służyć do jazdy codziennej.
Z ciekawostek, Okolice 127tyś przebiegu i z tego co mi wiadomo ten przebieg jest realny, pochodzi z Holandii czyli wersja europejka. Układ wydechowy magnaflow z cut-outem. I jeszcze ciekawa jest opona z tyłu 295/30
 wygląda świetnie jednak niestety będę musiał się pożegnać z aktualnymi felgami gdyż mam za nisko zawieszenie przez co konikiem ciężko jeździ się po łódzkich drogach i osiedlach (progi zwalniające
 wygląda świetnie jednak niestety będę musiał się pożegnać z aktualnymi felgami gdyż mam za nisko zawieszenie przez co konikiem ciężko jeździ się po łódzkich drogach i osiedlach (progi zwalniające  ). Byłbym zapomniał o tych naklejkach z boku, na początku średnio mi się to podobało jednak z ''biegiem czasu'' stwierdziłem że są genialne, pod ten czarny kolor wyglądają świetnie.
 ). Byłbym zapomniał o tych naklejkach z boku, na początku średnio mi się to podobało jednak z ''biegiem czasu'' stwierdziłem że są genialne, pod ten czarny kolor wyglądają świetnie.Wczoraj była ładna pogoda, podzielę się paroma zdjęciami.

W sobotę jak odbiorę od mechanika zdam relacje i ogólnie napisze co jeszcze planuje robić.
PS. M.in. planuje zmienić te lexusy

Pozdrawiam