A Ty "piszesz" za wszystkich uzytkownikow S550 na swiecie sam nim jednoczesnie nie bedac...gratuluje...ja bym sie tak nie odwazyl
W USA to sie troche inaczej robi - czesto sie tlumiki obcina brzeszczotem a felgi zakladaja sobie nawet z traktora i nikogo to nie interesuje.
U nas jest troche inaczej - u mnie 275 z ET40 na przodzie po mocnym docisniecu zawieszenia(na tyle ile sie dalo to sztucnie wywolac) opona moze
z pare mm dotykala amora i to byla automatycznie dyskwalifikacja! Piaselm o tym, ze zawieszenie sie nigdy nie kompresuje liniowo(chyba, ze masz
np double wishbone ale w koniu tego nie ma) - niby wiesz wiecej bo piszesz za wszystkich(ponoc) to powinienes o tym fakcie wiedziec.
W USA jak cos deko przyciera to raczej to nie problem. Poza tym to auto ze zdjec moglo miec inne zawieszenie/geometrie i opona wcisneli tylko
zeby pokazac ile sie max "na papierek" zmiesci - jedno co sie zmiesci a drugie co bedzie dozwolone badz bezpieczne a jeszcze inna sprawa jak tym
sie jezdzic bedzie...polecasz koledze 285 na przod? Odwaznie z twojej strony - dobrze, ze bys mu tez zwrocil pieniadze za opony jak bedzie lipa.
Ja takiego czegos nie polecam jak nie polecalem zakladac opony 275 na 11" felge...a sie opona 275 pewnie i na 15" da naciagnac...