[ Dodano: 2009-05-19, 21:44 ]
dodam tylko nieskromnie, że jesli dział nie powstanie Adminie drogi, to tak szybko jak się zapisałem do klubu, a było to dzień po zakupie konia, tak szybko się wypiszę, bez względu na wynik tego dziwnego głosowania

Nie wziąłeś pod uwagę, że dolar niestety zdrożał o 75%Olaf pisze:Zauważyliście, że jak rok temu baryłka ropy była po 120 $ to cena benzyny po ok. 4,4zł a jak cena ropy spadła 3 RAZY do 40$ cena benzyny w PL tylko do 3,3 (dokłdnie nie pamiętam cen w PL ale NA PEWNO NIE SPADŁO 3 RAZY ani nawet 2 razy taniej).
Ja wiem, że są zakupy "długofalowe", kontrakty etc. ale mimo wszystko wachania kwartalne cen ropy są duże na giełdach a w Polsce zawsze drogo lub bardzo drogo.
Jurek odpowiada naciskiem na naciskiCyryl pisze: Swoja drogą ciekawy system nacisku proponuje Jurek. Szantaż na forum? Nie słyszałem jeszcze.
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Mustang GT ze sportem ma wspólną tylko moc kolego... A v6 nawet to nie..Ale już się nie odzywam...alski pisze:Wolny kraj więc wyrażam opinię...![]()
Największy obciach auto sportowe na LPG
Jak stać Cię na furę sportową to jej nie profanuj albo kup Poloneza i go zagazuj![]()
Nie strzelajcie do mnie
niech pali 25 litrów
![]()
od tego ma gary
Konkretnie postawione rządaniejurek pisze:dajcie już sobie spokójtoż to tylko jedna z form uwalniania energi, a Wy zaraz tyle jej wkładacie w tak prozaiczny temat, nie jestem za gazem dla mustanga ale dział musi być i basta, albo świat oszalał
dodam tylko nieskromnie, że jesli dział nie powstanie Adminie drogi, to tak szybko jak się zapisałem do klubu, a było to dzień po zakupie konia, tak szybko się wypiszę, bez względu na wynik tego dziwnego głosowania
Niestety droga Katiu zarejestrowałaś się po 18.05.2009 ( pierwszy post tego tematu ) i Twój głos nie będzie brany pod uwagękatia pisze:Hans, oczywiście, że za LPG w mustangu i za tym, żeby taki dział powstał na forum![]()
Wtedy trzeba sobie postawić pytanie, czy ważniejszy jest głos tych, którzy sa nietolerancyjni i czegoś innym zabraniają, czy głos tych, którzy przeciwko takiej nietolerancji występują.alfatech pisze:Konkretnie postawione rządaniejurek pisze:dajcie już sobie spokójtoż to tylko jedna z form uwalniania energi, a Wy zaraz tyle jej wkładacie w tak prozaiczny temat, nie jestem za gazem dla mustanga ale dział musi być i basta, albo świat oszalał
dodam tylko nieskromnie, że jesli dział nie powstanie Adminie drogi, to tak szybko jak się zapisałem do klubu, a było to dzień po zakupie konia, tak szybko się wypiszę, bez względu na wynik tego dziwnego głosowania............... tylko co wtedy kiedy Ci którzy nie chcą tego działu postawią taki sam warunek
![]()
Jednymi z założeń demokracji stosowanych w tej chwili na świecie są:alfatech pisze: Oto do czego prowadzi demokracja
Nikt Ci prawa do głoszenia poglądów nie odbiera. Do tego nie jest potrzeby dział LPG.kuczko pisze:Jednymi z założeń demokracji stosowanych w tej chwili na świecie są:
- wolność głoszenia swoich poglądów - nawet jeśli nie są one w danym momencie popularne
- wolność od dyskryminacji (rasowej, religijnej, seksualnej itp.) [paliwowej - przyp. mój :p]