I usłyszeć dźwięk silnika z głośników.stanglex pisze:Z mojego doswiadczenia 5 gen. bez modów prowadzi sie jak gowno. 6 gen nie jezdzilem, zas dziennikarze moto, ktorzy w zyciu nie jedno auto testowali po testach na torze wszyscy zgodnie stwierdzili ze 6 gen. prowadzi sie dobrze. Takie tez jest zdanie dziennikarzy na calym swiecie. Radzi sobie w zakretach i mozna nim poszalec czujac respekt. Czyli opis jest taki jak powinien byc przy sportowym samochodzie.
Opinie sa dobre i bardzo dobre, najwyrazniej obiektywne, odmienne od tych z roznych forum o Mustangu. Chyba wiem dlaczego. Dziennikarze nie maja poprzedniego windowsa we własnym garazu![]()
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- shelbykaca
- Forumowicz
- Model: odkładam ,BOSS429
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny mat
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Mając trzynaście lat myślałem tylko o miłości. Potem kochalem juz tylko mustanga....
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Ale się uparłeś na to porównanie z Windowsemstanglex pisze:Dziennikarze nie maja poprzedniego windowsa we własnym garazu![]()
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2024 GT
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
To nie do końca tak. Zanim kupiłem Mustanga od Dezo, co okazało się strzałem w dziesiątkę, polowałem na Dodga. Jego sylwetka nadal rzuca mnie na kolana, ale środek mnie rozczarował. Nie pasował mi design. Wcześniej jak byłem u DEZO obejrzeć Czerwonego, to też nie piałem z zachwytu. Dopiero po porównaniu zrozumiałem co mi pasuje.stanglex pisze:Challengera nie czuje bo nie lubie replik. Kopia-replika to nie jest dobry pomysl na wznowienie produkcji modelu. Czym innym jest nawiazanie do historii. Zas challenger technicznie jest nowoczesniejszy od Mustanga i lepiej sie od niego prowadzi, a dajesz go jako dobry przyklad. Mustanga za nowoczesnosc i lepsze prowadzenie krytykujesz. Brak tu konsekwencji.
Prowadzenie tego kanapowca również wymaga uwagi ze względu na gabaryty. Polska nie jest gotowa na osobowe, komfortowe czołgi na drogach, a tym jest Challenger.
Bez męczącej gloryfikacji s197 nad 550 ujmę to tak, jak napisała B0kiem, bo celnej trafia : nowy Mustang mocno nawiązuje do Mondeo Coupe.
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie życzę Wam aby analogia do nowego Windows była aż tak celna, ale czytając opinie zaawansowanych użytkowników Windows 10 wniosek jest jeden, za dużo chorób wieku dziecięcego. Ale to przypadłość większości nowości.
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
napisałam już w Twoim wątku viewtopic.php?f=27&t=9895" onclick="window.open(this.href);return false; takie miałam wrażenia po premierze w US i byłam pewna, że wezmę mustanga z '14 jako następne auto. A od premiery w Poznaniu jestem zakochana w s550
Nowe Mondeo nawiązuje do Astona, więc nie ma tego złego 
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Jakiej analogii by nie stosować, to wciąż jest ona europejska, A5, Mondeo (Coupe), czy Aston to wciąż Europa ;-)B0kiem pisze:napisałam już w Twoim wątku viewtopic.php?f=27&t=9895" onclick="window.open(this.href);return false; takie miałam wrażenia po premierze w US i byłam pewna, że wezmę mustanga z '14 jako następne auto. A od premiery w Poznaniu jestem zakochana w s550Nowe Mondeo nawiązuje do Astona, więc nie ma tego złego

A tu przykład, że można podejść do klasyki w inny sposób. Nowy Gran Torino.

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
okropny
na tym zdjęciu porównawczym widać podobieństwo do poprzednika, z kolei czarny wygląda przy nowym jak czołg
Pamiętam, jak się kilka lat temu napaliłam na bullitta z '09, stał w Białymstoku. Usiadłam za kółkiem i byłam w szoku, ogromny! Lubię męskie auta ale to już była przesada. W tym czasie był już nowy model '11, niestety Koral nie chciał oddać taniej dopiero co sprowadzonego pięknego ruby red ;P
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
No właśnie, znów bardzo celna uwaga. Wygląda jak czołg. Słowa Muscle chyba nie trzeba tłumaczyć ;-)B0kiem pisze:okropnyna tym zdjęciu porównawczym widać podobieństwo do poprzednika, z kolei czarny wygląda przy nowym jak czołg
Jak dla mnie beznadziejny przód, kształty jak najbardziej OK.
Otrzymałem dzisiaj informację, że mój samochód znajduje się w Bremerhaven więc pewnie był na EURASIAN HIGHWAY
Otrzymałem dzisiaj informację, że mój samochód znajduje się w Bremerhaven więc pewnie był na EURASIAN HIGHWAY
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
+1 dla czarnego
poza tym to jednak shelby 2007, które moim zdaniem nadal wygląda świetnie w porównaniu z wszystkimi późniejszymi modelami!

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
+1, za 2 lata będzie droższy niż 2015:)tom.tom pisze:+1 dla czarnegopoza tym to jednak shelby 2007, które moim zdaniem nadal wygląda świetnie w porównaniu z wszystkimi późniejszymi modelami!
-
zalasz
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
mi az sie bali podac date...dopiero w drugim mailu odpisali ze poki co system pokazuje 5 wrzesnia. Ale czekam na info z Forda...bkapust pisze:Mój salon twierdzi, że realny termin (ETA z ich systemu) to 20 września. W takim razie pewnie zaraz będzie jeden Mustang wolny bo mam znajomego co twierdzi, że może da radę zorganizować szybciej auto z salonu w innym kraju EU:)
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
06->07->08->09/2015 Odbiór
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Obrzydliwe to niby Torino, wygląda jak zbudowany z serdelkówTPS pisze:Jakiej analogii by nie stosować, to wciąż jest ona europejska, A5, Mondeo (Coupe), czy Aston to wciąż Europa ;-)B0kiem pisze:napisałam już w Twoim wątku viewtopic.php?f=27&t=9895" onclick="window.open(this.href);return false; takie miałam wrażenia po premierze w US i byłam pewna, że wezmę mustanga z '14 jako następne auto. A od premiery w Poznaniu jestem zakochana w s550Nowe Mondeo nawiązuje do Astona, więc nie ma tego złego
A tu przykład, że można podejść do klasyki w inny sposób. Nowy Gran Torino.
6 gen jest finezyjna, ma bioderka i od cholery różnych przetłoczeń, tak jak w pierwowzorze. Jedynie przód, a raczej reflektory i górny grill upodabnia go do współczesnych fordów, zderzak zaś jest piękny. Bok, tył, linia dachu sylwetka fastback, a nie tak jak 5 gen coupe, jest doskonale zaprojektowana w nawiązaniu do tradycji, najlepszych modeli tj. fastbacków. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony 2015-08-13, 14:33 przez stanglex, łącznie zmieniany 2 razy.
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Ten Torino wygląda jakby ktoś skrzyżował Mustanga z Challengerem i Nissanem GTR od dupy strony 
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią