Gość zły raport mu wkleił ;D
albo dostał zły VIN od sprzedawcyPawellos pisze:Gość zły raport mu wkleił ;D
Tomek,przecież ja jestem z Poznaniaalfatech pisze:to wykup carfax na miesiąc i nie pitol
maska jest aluminiowa..Stachu_xjr pisze: pali ładnie sprawdzałem go miernikiem był malowany drugi raz w niektórych miejscach ma 0,150 a max 0,300 a dach 0.120 mm na mierniku elektronicznym , maski wogle nie pokazuje (pewnie aluminiowa) opony łyse,
Zakładając że czujnik certyfikowany za pare tysięcy złotych. Jak z allegro za 200zł to może pokazywać różnie.koralkarol pisze:oryginalnie mustang ma 0.080 do 0.090mm takze caly malowany
Czasami kupujacemu Mustanga ciezko wyczuc czy idzie prosto albo zawija - mysli ze ma taka moc ze tyl wyprzedza .. Ale osobiscie tez bym wolal nawet wziasc kredyt i splacac po 1000 zl/mce i kupic V8.. ( moje zdanei ) Sam widzisz ze wiekszosc z nas i tak doklada do autek nawet nowych i dokupuje rozne gadzetyRAFAŁ pisze:Nieważne są blachy szpachle itp. ważne jest jak się samochod prowadzi czy jedzie prosto czy nie zawija tyłów tego po wypadku nigdy idealnie nie poprawi.
no ale Radek Ty u siebie pewne elementy naprawiales i malowales a juz przy polozeniu ponownie bezbarwnego ma prawo pokazac minimim 130 µm.. muialbys dokladnie zmierzc w tym samym miejscu co jest ciezkie, moze te 95µm pokazuje u Ciebie w miejscach niemalowanych a w malowanych wiecej? bo u mnie w GT na tym malowanym boku pokazuje 150-250µm ..Radek pisze:Zakładając że czujnik certyfikowany za pare tysięcy złotych. Jak z allegro za 200zł to może pokazywać różnie.koralkarol pisze:oryginalnie mustang ma 0.080 do 0.090mm takze caly malowany
Mi testował PZM wczoraj całe BMW i pokazywało wszędzie 90-105, czyli oryginał. Kumpla czujnik z allegro pokazywał od 115 do 130...
no raczej w V6 tyl mu nie bedzie zawijalo od mocyAluStar pisze:Czasami kupujacemu Mustanga ciezko wyczuc czy idzie prosto albo zawija - mysli ze ma taka moc ze tyl wyprzedza .. Ale osobiscie tez bym wolal nawet wziasc kredyt i splacac po 1000 zl/mce i kupic V8.. ( moje zdanei ) Sam widzisz ze wiekszosc z nas i tak doklada do autek nawet nowych i dokupuje rozne gadzetyRAFAŁ pisze:Nieważne są blachy szpachle itp. ważne jest jak się samochod prowadzi czy jedzie prosto czy nie zawija tyłów tego po wypadku nigdy idealnie nie poprawi.