Ok. dodzwoniłem się. Co prawda nie do Rona, ale coś się dowiedziałem i sprawy mają się następująco.
1. Zmieniono oprogramowanie/software ‘superchips update’ dlatego nie widzę już więcej listy modyfikacji pod stożki – mają to poprawić – pracują nad tym żeby były widoczne.
2. Nie trzeba tworzyć profilu na stronie flaspaq.com jest to zbędne – można o tym zapomnieć.
3. Do momentu poprawy oprogramowania można dostać program pod stożek na zamówienie – tzw one shot load - jak to będzie dokładnie wyglądało tzn wgranie to jeszcze nie wiem (chyba go wrzucą do bazy danych pod dany serial programatora i automatycznie się ściągnie po załadowaniu normalnego update'u) Jeszcze podpytam ale na razie potrzebuję od ciebie Thomas dwie rzeczy.
- Serial numer programatora jest pod kodem kreskowym z tyłu programatora 7 cyfr
- Oraz twój adres mailowy
Na PW proszę jak mam wałkować temat dalej, chyba że czujesz się na siłach dzwonić to tu jest nr +18882272447 potem 1 z klawiatury i potem 2 z klawiatury rozmawiać z Ronem lub Chrisem i jeszcze jednym gościem nie mam imienia.
Jeszcze wyjaśnienie żeby nie było niejasności rozumiem, że sam program superchips update wam działa tzn. możecie zrobić update programatora jako taki??? To ważne Thomas AluStar potwierdźcie.
Tam, przynajmniej u mnie jest taki myk, że najpierw uruchamiam program loguję się i jak już mam ostatnią planszę to dopiero podłączam programator pod usb. Jak włączę wcześniej to go nie widzi.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89