toż to tylko jedna z form uwalniania energi, a Wy zaraz tyle jej wkładacie w tak prozaiczny temat, nie jestem za gazem dla mustanga ale dział musi być i basta, albo świat oszalał
  toż to tylko jedna z form uwalniania energi, a Wy zaraz tyle jej wkładacie w tak prozaiczny temat, nie jestem za gazem dla mustanga ale dział musi być i basta, albo świat oszalał [ Dodano: 2009-05-19, 21:44 ]
dodam tylko nieskromnie, że jesli dział nie powstanie Adminie drogi, to tak szybko jak się zapisałem do klubu, a było to dzień po zakupie konia, tak szybko się wypiszę, bez względu na wynik tego dziwnego głosowania

Ale i tak szelmy (koncerny paliwowe) nie obniżyły ceny benzyny tak jak powinni. W ogóle to gdyby cena benzyny była ponad 2 razy niższa (czyli tyle jak zazwyczaj  w USA  ) to nikt by się nie interesował dieslami, LPG itp. wynalazkami (zupełnie jak w USA, chociaż tam gdzieniegdzie - raczej testowo powiedziałbym jeżdzi komunikacja miejska na gazie, chyba CNG).
  Ale i tak szelmy (koncerny paliwowe) nie obniżyły ceny benzyny tak jak powinni. W ogóle to gdyby cena benzyny była ponad 2 razy niższa (czyli tyle jak zazwyczaj  w USA  ) to nikt by się nie interesował dieslami, LPG itp. wynalazkami (zupełnie jak w USA, chociaż tam gdzieniegdzie - raczej testowo powiedziałbym jeżdzi komunikacja miejska na gazie, chyba CNG).

niech pali 25 litrów
 niech pali 25 litrów  

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) 

myślałem że chodzi o Kasię  i tak też odmieniłem
 myślałem że chodzi o Kasię  i tak też odmieniłem