blokada prędkości do 130km/h
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
Re: blokada prędkości do 130km/h
Wiec dzis Blokada zostala zdjeta.
Musielismy miec 2 kluczyk - zostal zaprogramowany i wszystko dzial.
Zdjelismy wszystkie ograniczenia i blokady.
SCT3 tez sei przysluzyl i jeszcze przysluzy.
Musielismy miec 2 kluczyk - zostal zaprogramowany i wszystko dzial.
Zdjelismy wszystkie ograniczenia i blokady.
SCT3 tez sei przysluzyl i jeszcze przysluzy.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 2011
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: srebro
A co zrobić jak się ma tylko jeden kluczyk??? i blokadę:( drugi zaginął w transporcie:(
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 2011
- Kolor: srebro
Tylko jak zdjąć tą durną blokadę rodzicielską? ile można udawać że się nam nie spieszy i ignorować trąbiących właścicieli golfów TDI:) .
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
olo33 pisze:Tylko jak zdjąć tą durną blokadę rodzicielską? ile można udawać że się nam nie spieszy i ignorować trąbiących właścicieli golfów TDI:) .
sprobuj ten kluczyk co masz skopiowac, tzn dorobic, ja dorabialem za 200zl i dzialal,ale nie sprawdzilem czy da sie dorobionym sciasgnac MyKey
nie ma czegos takiej=go jak adminkey, sa dwa identyczne klucze i jesli wlaczasz MyKey to programujesz akurat ten kluczyk ktory jest w stacyjce, podcvhodzisz pozneij zdrugim i juz mozesz nim sciagnac blokade,
wiec oba moga byc rodzicielskimi albo glownymi, zalezy ktory zaprogramujemy.. przy skopiowaniu kluczyka nie wiem jak go odczyta, czy fabrycznie sa identyczne czy maja np przypisane nr 1 i nr 2, sprobuj skopiowac wraz z immobiliserem
nie wiem jak to jest programowo rozwiaqzane, i czy jak teraz masz go jako rodzicielski to skopiowany tez taki bedziue, ale 200zl nie tak duzo i warto sprobowac..
jesli bedziesz mial problem to po tytule wlasnosci i nr VIN dorobai Ci w stanach i wysla kurierem
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
Piotrek ,juz na aukcji ich nie bylozaworek1 pisze:nie martw sie, mi zaginely dwa w transporcie i musze dorabiac...pilot tez

klopot polegal tylko na dotarciu do wlasciciela bo IAA nie podaje danych kupujacych i sprzedajacych, mimo ze mam tam znajomego to nie mogl mi dac namiary ,wiec inna droga zaczalem szukac i wlasnie dostalem dobra nowine

ps. do Ciebie tez sie nei mozna dodzwonic, przyznaj sie ,balowales do rana ?

- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Super super super!
Czyli zawsze jest szansa
I sie udalo
Bo jak nie wlasciciel to Ford w stanach by dorobil
Zadzwon jeszcze dzis, prosze
!
Niee, spalem i cos z zasiegiem mi sie stalo jak odebralem, poszedlem grzecznie spac....o 3

Niee, spalem i cos z zasiegiem mi sie stalo jak odebralem, poszedlem grzecznie spac....o 3

-
Witam. Wracając do tematu chciałbym dowiedzieć się czy dorobienie kluczyka poza serwisem ze skopiowanym immobiliserem pomoże w odblokowaniu ogranicznika prędkości do 130km/h? Posiadam ten sam problem i mam tylko jeden kluczyk, który nie jest główny.
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
ja kopiowalem kluczyk (200zl) ale nie ryzykowalem ze nie wyłącze potem tej blokady.. skopiuj, zapasowy kluczyk zawsze Ci sie przyda,a moze da rade wtedy odblokowac.. jeśli nie to pozoztsaje Ci zamowic z USA oryginalnymistrzu666 pisze:Witam. Wracając do tematu chciałbym dowiedzieć się czy dorobienie kluczyka poza serwisem ze skopiowanym immobiliserem pomoże w odblokowaniu ogranicznika prędkości do 130km/h? Posiadam ten sam problem i mam tylko jeden kluczyk, który nie jest główny.
-
alustar bardzo pomocny z gory dzieki ale problem polega na tym że nikt nie ma takowego transpondera który dałoby sie zaprogramować do mojego samochodu. mogę dorobić kluczyk (zebatke) ale nie będę mógł zaprogramować immobilisera. jeśli macie jakiś pomysl gdzie moge znalezc taki transponder to prosze o informacje. typ transpondera to dst+, wiecej nie wiem
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
I tu jest problem , w zeszłym roku pomyłkowo kupiłem kluczyk od 2010 i żadna firma nie mogła zakodować tego kluczyka, ich urządzenia po prostu nie widziało transpondera.... pilot działał bo można samemu zaprogramować , kluczyk otwierał dzwi itp. ale odpalić auto się nie dało.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
nie chce mi sie wierzyć że nie ma innej możliwości zdjęcia tej blokady. myślę że powinno dać sie jakimis komputerami diagnostycznymi tylko ja sie na tym nie znam i nie mam takowych. moze ktos rozwiazal w inny sposob taki problem? moze da sie jakos w ogole wylaczyc system mykey zeby bylo jak w kazdym normalnym samochodzie?
Witam
Poruszę jeszcze raz temat.
Mam kłopot - mianowicie mam dwa kluczyki wszystkie blokady rodzicielskie są zdjęte na jednym i na drugim, lecz maksymalna prędkość maksymalna to 190km/h
Wcześniej był już post z takim kłopotem lecz niema odpowiedzi jak to zlikwidować.
Dzięki za jakieś info.
Poz
Mam kłopot - mianowicie mam dwa kluczyki wszystkie blokady rodzicielskie są zdjęte na jednym i na drugim, lecz maksymalna prędkość maksymalna to 190km/h
Wcześniej był już post z takim kłopotem lecz niema odpowiedzi jak to zlikwidować.
Dzięki za jakieś info.
Poz
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
To fabryczna blokada, bo przy większej prędkości wał się rozpada i wylatuje silnikJupion pisze:Witam
Dzięki za jakieś info.
Poz

Ostatnio zmieniony 2012-06-26, 19:03 przez stang67, łącznie zmieniany 1 raz.
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M