Cieszę się, że zobaczyłem stanga na mieście, ale miejsce do parkowania deczko błędnie wybrane.

EDIT
Jak się okazało, ma tabliczkę "niepełnosprawny" wkładaną przy przedniej szybie.

To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...
Tam na wyjezdzie od centrum pojechałeś w prawo?pavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700m :D Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece :D :DPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...
Wczoraj na Koszykowej przy filtrach szare (vapor silver) V6 - ktoś z nas??
Ja wtedy jechałem Koszykową, ale mam silver satin, tyle że teraz przeważnie brudnypavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece
![]()
![]()
Wczoraj na Koszykowej przy filtrach szare (vapor silver) V6 - ktoś z nas??
O, odezwij sie koniecznie jak będziesz tam jechał - obok mieszkam i po owym parkingu faktycznie fajnie się szalejepavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece
![]()
![]()