Rozumiem, sensowny argument.stang232 pisze:O ile w stanach znajdziesz speca od automatów, co naprawi ją dobrze. O tyle u nas fachowców bym sobie odpuścił.
Ano cóż, zdaję sobie z tego sprawę ale jakoś jeżdżę na codzień i manualem i automatem i jednak wolałbym zmienić na automat. Swoją drogą co do dynamiki to... Mam 130 konną benzynę z manualem i 72 konnego diesla z automatem, wiem co to znaczy wyciskać siódme poty z automatustang232 pisze:Jak chcesz 3.8 to wybierz manuala jest bardziej dynamiczny od automata.

Oczywiście. Właśnie takiego przedziału się spodziewam i tyle chcę wydać. Inna sprawa, że obecnie na Allegro stoją dwa auta, które są moim zdaniem coś warte a tylko jeden jest z automatem. Biorę pod uwagę że trzeba będzie coś doinwestować, biorę pod uwagę nawet, że w tym za 8500 padnie automat i trzeba będzie owe kilka tysi wydać, to nie będzie problem.stang232 pisze:Nie licz że za 5tys kupisz sn95 w stanie do jazdy. Te do jazdy to przedział 12-15tys. jesli sprzedający ceni niżej to albo go coś ciśnie albo coś ukrywa.
... A mój Mercedes rozbity i obecnie muszę pożyczać samochód... ;P