Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
Mi jest znany stal uszkodzony w serwisie gdzie moje gt bylo robione. Skarbonka bez dna tak powiedzial mechanik:) Sam myslalem by go kupic ale mi przeszlo. JEsli to ten co nalezy do pewnej Pani rej chyba WF....
302 HOooooo
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
golas pozatym brak wygłuszena na masce , i komora silnikowa ze szpachli brudna, grill nie lezy
czyli przód napewno był robiony

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Nie wiem jak wy ale jak juz kupowac to mysle ze 8 garow a nie 6 a za 42k stoi teraz w Mustang GT do sprzedania byl robiony i ma nowy grill ale wyglada znosnie....Niestety awtomat...no i z pewnoscia salvage w carfaxie za te cene ale jak juz kupowac dto lepiej wysuplac te pare k i kupic rozbitka v8 a nie rozbitka v6( ostatnio w tym mustangu robione byly tez wahacze)
302 HOooooo
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
w mustangach do 2004roku rzeczywiscie wolalbym zdecydowanei V8, w nowszych natomiast chyba wolalbym bezwypadkowa V6 niz walone V8, oczywiscie zalezy jak, ale po mocniejszych kolizjach moga potem sie cuda dziac po naprawie..
- good_rafael
- Forumowicz
- Model: S197 Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarny
Koral, pytanie, ile tych bezwypadków na rynku jest. Im późniejszy rocznik, tym większa szansa, że po przygodach niestety
koral pisze:w mustangach do 2004roku rzeczywiscie wolalbym zdecydowanei V8, w nowszych natomiast chyba wolalbym bezwypadkowa V6 niz walone V8, oczywiscie zalezy jak, ale po mocniejszych kolizjach moga potem sie cuda dziac po naprawie..
Wiem juz jakiego pierwszego mustanga sobie kupie. Koral sciagaj jak sie pojawią ;d
2013 V6
Na kolana! Król nadchodzi!
2013 V6

Mariusz 

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
mozesz podac wiecej szczegółów?PaniC pisze:Wiem juz jakiego pierwszego mustanga sobie kupie. Koral sciagaj jak sie pojawią ;d
2013 V6

Mówisz masz! :koral pisze:mozesz podac wiecej szczegółów?PaniC pisze:Wiem juz jakiego pierwszego mustanga sobie kupie. Koral sciagaj jak sie pojawią ;d
2013 V6
http://mustangsdaily.com/blog/2011/11/0 ... ight-camo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mustangsdaily.com/blog/2011/08/1 ... orsepower/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiera za rok

Mariusz 

PaniC, czyli nasze plany odnośnie budowy bolidu przekładamy
Zbieraj na niego 

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
no i co w nich szczegolnego ?w Gt dodali 13HP mocy,co mozna samu zrobic kupuijac SCT,w V6 niz nie ruszyli,mysalem ze jak juz styl gt500 to doloza kompresor na 500HP..PaniC pisze:Mówisz masz! :koral pisze:mozesz podac wiecej szczegółów?PaniC pisze:Wiem juz jakiego pierwszego mustanga sobie kupie. Koral sciagaj jak sie pojawią ;d
2013 V6
http://mustangsdaily.com/blog/2011/11/0 ... ight-camo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mustangsdaily.com/blog/2011/08/1 ... orsepower/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiera za rok
bo tak to dsamemu mozna dolozyc body kit od gt500 czy SMSa, ja juz teraz w tym co mi przyszedl z zagieta lekko maska kupil wlasnie ta od saleena z wlotem, no ale to dla klienta nei dla mnie ,wiec zostawie oryginalna
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Jak by tak mieli do podstawowego GTka wkładać kompresor to cena by poszybowała mocno w górę, wg mnie lepiej jak by zamiast tych dodatkowych koni pojawił się IRS, bo kompresor to dodatkowe spalanie i krzywienie się zielonych, a te 400KM to jest wystarczające, no chyba że Karol myślisz już o większej ilości rozbitków na aukacjach (bo przy 500KM to byłby prawdziwy przesiew)
Zresztą takie drobne zmiany w mustangu co dwa lata to standard, więc nie ma się co dziwić. Wg mnie coyote pociągnie w GT spokojnie do 2016roku, a potem to módlmy się aby nie pojawił się 3,0 v6 z turbo...
Zresztą takie drobne zmiany w mustangu co dwa lata to standard, więc nie ma się co dziwić. Wg mnie coyote pociągnie w GT spokojnie do 2016roku, a potem to módlmy się aby nie pojawił się 3,0 v6 z turbo...

http://moto.allegro.pl/ford-mustang-gt- ... 51381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekaw jestem czy ten egzemplarz z allegro jest znany na Forum

Ciekaw jestem czy ten egzemplarz z allegro jest znany na Forum

http://allegro.pl/mustang-gt-2005-i1819925535.html" onclick="window.open(this.href);return false; Prosze bardzo.Kupił za 35tyś naprawił za 10tyś i 30 tyś chce zarobić 

za 50-60 bym się zastanowił, gdybym miał środki ofc. gruba kasa
.

dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05, BMW E93 08
- Kolor: Black
takie zycie... jeden zarabia, a drugi traci albo tez zarabia na ubezpieczalni
chociaz 75 przesadzone...