Przedwczoraj wylicytowałem takiego fajnego z tymi nowymi felgami ale niestety suma nie zadowoliła sprzedającego i wrócił na aukcję więc muszę czekać do następnej środy...
I widzisz Karol. Gdybys nie bral Camaro i poczekal troszke to moglbys sobie tą Strzelbe kupic. Nie ma tam duzo roboty bo widze ze lakier niepodrapany takze tylko czesci kilka sciagnac. Żal troszke? Fajna sztuka w pieknych kolorach ;dkoral pisze:za kilka dni idzie ten SHELBY 2011, cena mysle tak ok 28tys$,nowka sztuka kosztuje 55tys$, ten ma 298mil ,wiec tez nowka tyle ze uszkodzone tylne kolo, moge go sprowadzic jesli ktos z Was jest zainteresowany
ja mialem w wakacje mozliwosc kupienia go poza aukcja,ale brakowalo mi $, na aukcji nie dali ceny "kup teraz" wiec nie mam pojecia za ile pojdzie, no ale jak bedzie duzo licytujacyh to pewnie pow 30tys$, tak czy inaczej wyjdzie ok polowy ceny salonowego
zainteresowanych prosze o wiadomosc na pw albo tel
lepiej doinwestowac w ekspertyze..przy takiej kwocie to pikus..ale mozna duzo zaoszczedzic pozniej nerwow i kasy...ale czy ta expertyza jest 100% wiarygodna..podpierales sie kiedys taka opinia???koral pisze:mozna ekspertyze wziac za 250$,wtedy dokalndie bedziesz wiedzial czy poza kolem cos poszlo,np most czy ucierpial.. wahacz widac caly, ale nalezy zalozyc ze kilka gratow trzeba bedzie sciagnac,ale nawet przy zalozeniu tych gratow to i tak sie oplaca
tak ,kiedys dzieki expertyzie nie kupilem lexusa,ktory niby byl jezdzacy,zadnych uszkodzen z zewnatrz a jak si eokazalo skrzynia byla do remontu.. przewaznie wskazuja uszkodzenia i w 99% sie to zgadza, ale jak po aucie nie widac uskzodzen i pisze "unknown" to lpeije wydac te pare $ na ekspertyze.. znajomy kupil tego lexusa i wydal chyba z 7tys na remont tej skrzyni,fakt ze mu sie i tak oplacalo bo kupil w cenei rozbitkaadasko74 pisze: ta expertyza jest 100% wiarygodna..podpierales sie kiedys taka opinia???
YoDa pisze:GT 500 do tej pory ma czystą historię , możliwe że naprawa niewielka choć nawet jak cały most i zawieszenie byłyby do roboty to nowe auto.
Większe uszkodzenia mogą powstać po zakupie jak widlakiem Ci podjedzie i wał urwie albo połowe zawieszenia![]()
no tego shelby to jzu na otomoto dawno sie handlarze oglaszali i sami sobei skzody tym narobili bo mnostwo ludzi sie napalilo na to auto,penwie nie tylko z Polski, auto z a60% ceny,do tego oplaty od rozbitka, w sumei auto za polowe kasy,a tylko kolo i tarcza do wymiany..Ale cena wejdzie grubo ponad 30000$ , tydzień przed aukcją i już wstępne oferty weszły na 27000$
jak mozna tak parszywie klamac w zywe oczy35 000 USD / 111 227 PLN do negocjacji, ,CENA BRUTTO PO WSZYSTKICH OPŁATACH !!!