Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20763600.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sorry ale jak dla mnie to jest zbyt wiele wymiekam...
Sorry ale jak dla mnie to jest zbyt wiele wymiekam...
302 HOooooo
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
dlaczego obciach ? 5.0 za te pieniadze, ciekawe jaki stan.. mi akurat zółtoczarne skory sie podobaja,a czy przesadzil z zewnatrz to juz kwestia dyskusyjna, ciut przyduze jak dla mnie te wloty, no a reszta jak np mustang na drzwiach to juz rzecz gustu..Stachu_xjr pisze:Konkrtet i to za pakietem na Zime, ale obciach - to z mojej okolicy
-
- Forumowicz
- Kontakt:
To sobie kup takie cudo rozsądna cena i faktycznie żółty lakier i wstawki w kabinie są ok ale cała reszta już raczej nie:D
Prawdziwą wieś widziałem w tym żółtym mustangu gt z Gdańska
tu to zawsze można zamalować konia usunąć wloty zmienić wydech na normalny i jakoś wyglądać będzie. Sądzę jednak iż po takich przeróbkach autko może być mocno zarżnięte i się sypać.
Prawdziwą wieś widziałem w tym żółtym mustangu gt z Gdańska

302 HOooooo
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
pesymista z Ciebie
zauwazy;lem ze zawsze oceniasz i krytykujesz nawet nie znajac auta
pewnie jest tak jak piszesz i jest to kompletny zlom,no alezeby to stwierdzic nalezalob7 obejrzec 
ja nie kupie, boje sie juz kilkuletnich aut,a co dopiero z tamtego wieku
nie lubie miec brudu za paznokciami, wogole nei lubei grzebac przy aucie
wiadomoze z podstawowymi rzeczami bym sobie poradzil,moze nawet komnpresor bym założyl, ale raczej wole dac innym zeby sie brudzili,a ja tylko sie przygladam
nei ma we mnei krzty z mechanika neistety

ja nie kupie, boje sie juz kilkuletnich aut,a co dopiero z tamtego wieku

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Jezdzilem po Polsce szukajac auta w sensownym stanie. Uparlem sie na GT 1994-1998. W poszukiwaniach auta bylem w Gdansku Krakowie Zielonej Górze Katowicach i jeszcze w paru miejscach o ktorych nie warto pisac. Wszędzie byl zakatowany zlom:) Zupelnym fartem trafilem na woz w Pruszkowie bo pojechalem ogladac zupelnie cos innego a stal tam zaniedbany kon. Zauwazylem ze im wiecej wsiurskiego tjuningu tym gorszy stan mechaniki w tych autach i wątpie zeby ten mustang byl wyjatkiem. Wole poszukać dluzej i kupic cos co ma poduszki oryginalny lakier i zdrowa blache oraz dzialajacy uklad napedowy. Wtedy moge wrzucic w auto z 10-20k i wiem ze bede mial cos zblizone do stanu fabrycznego. Wlasnie w tej chwili konczy sie wymiana ostatnich elementow w mustangu na nowe:DMam nowy lancuch nowa pompe oleju i wody nowy rozrusznik nowy alternator wszystkie rolki filtry oleje sworznie drazki wahacze amortyzatory sprezyny tlumiki itp inne duperele:D moze jesszcze odswieze lakier i zrobie rdze ktora jak zwykle pojawila sie przy tylnych nadkolach i to juz bedzie wszystko mysle ze nie bedzie narazie awarii i ze auto starczy jeszcze na lata zabawy:) A co sie tyczy tego zoltego mustanga to juz go ogladalem
i juz wtedy ( chyba dwa lata temu) wygladal kiepsko:D Nie mial wtedy tych wlotow ale gdy mialem czerwonego 3.8 ten woz byl juz na allegro czyli to bylo wczesniej niz 2 lata temu. On chyba nalezal do jednej osoby z forum bo chyba gadalismy o nim.. niewazne

302 HOooooo
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
towychodzi na to ze lepiej juz kupic klasyka, ja bynajmniej wolalbym inwestowac w 40latka niz 20latka, o niebo lpeiej wygladaja,no i to sa zabytki
bo takiego z lat 90tych wg mnie nei warto wykladac kilkudziesieciu tys.zl, to jzu lpeiej kupic nowa bude.. jak inwestowac to w klasyka,a jak sie nei chce inwestowac to wiadomo ze im nowsze auto tym lepiej

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Nowa bude tzn2005+mialem dwa razy i dwa razy sie nacialem bo niby carfax ok ale silnik skrzynia i most do roboty o maglownicy nie wspominajac:) drugi byl rozbity lekko bez wystrzalu poduch ale szukanie gratow do niego po 4 miechach mi sie znudzilo:)
Ponizej 40tys nie da sie kupic dobrego stanga v8 1gen przynajmniej w PL zawsze sie okaze ze nie byl caly remontowany albo ze zle to zrobili...i trzeba samemu sie wozic po warsztatach. W 4tej gen mam dwa warsztaty ktore je naprawiaja tzn mechanika na Lopuszanskiej blacharka w Radzyminie ew znajomy w Nieporęcie daje go swojemu koledze do napraw i tyle. Znudzilo mi sie czekanie na auto tygodniami:) za stary sie na to robie i nie mam czasu na wycieczki po mechanikach. A ta nowa buda wyglada paskudnie jak na moj gust. Swiatla tyl i przod sa wstretne.Patrząc z boku jest ok to trzeba przyznac linia super.Ogladalem V6tke do kupienia i 5.0 ale dla mnie to jest za nowe za nowoczesnie wyglada deska rozdzielcza i te wszystkie przyciski sa za delikatne. Podobnie jest z mustangiem 4gen z konca produkcji wnetrze zbyt damskie tylko to odrzucilo mnie od zakupu v6tki z 2003 roku moglem ja miec za 9tys bo zawieszenie bylo strasznie wybite:)
http://otomoto.pl/ford-mustang-C18227014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lubie bialy kolor z niebieskimi pasami ale wnetrze paskudne:/
Ponizej 40tys nie da sie kupic dobrego stanga v8 1gen przynajmniej w PL zawsze sie okaze ze nie byl caly remontowany albo ze zle to zrobili...i trzeba samemu sie wozic po warsztatach. W 4tej gen mam dwa warsztaty ktore je naprawiaja tzn mechanika na Lopuszanskiej blacharka w Radzyminie ew znajomy w Nieporęcie daje go swojemu koledze do napraw i tyle. Znudzilo mi sie czekanie na auto tygodniami:) za stary sie na to robie i nie mam czasu na wycieczki po mechanikach. A ta nowa buda wyglada paskudnie jak na moj gust. Swiatla tyl i przod sa wstretne.Patrząc z boku jest ok to trzeba przyznac linia super.Ogladalem V6tke do kupienia i 5.0 ale dla mnie to jest za nowe za nowoczesnie wyglada deska rozdzielcza i te wszystkie przyciski sa za delikatne. Podobnie jest z mustangiem 4gen z konca produkcji wnetrze zbyt damskie tylko to odrzucilo mnie od zakupu v6tki z 2003 roku moglem ja miec za 9tys bo zawieszenie bylo strasznie wybite:)
http://otomoto.pl/ford-mustang-C18227014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lubie bialy kolor z niebieskimi pasami ale wnetrze paskudne:/
302 HOooooo
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Jakby ktoś miał nadmiar gotówki to będzie parę koni do kupienia
http://www.mustangevolution.com/mustang ... -for-sale/" onclick="window.open(this.href);return false;
m.in.

gdy niedługo przyjdzie mi wozić wózek, to bym chętnie takim koniem przez rok-dwa pojeździł...
http://www.mustangevolution.com/mustang ... -for-sale/" onclick="window.open(this.href);return false;
m.in.

gdy niedługo przyjdzie mi wozić wózek, to bym chętnie takim koniem przez rok-dwa pojeździł...

- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Kto zna to auto z allegro?
Znajomy chce kupić to auto z Ciechocinka. Czy ktoś wie cokolwiek o nim?
http://moto.allegro.pl/ford-mustang-cou ... 63348.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiem, że jest do sprzedania od roku bo jak my kupowaliśmy swoje to chciał za nie 80000. Do tej pory nie sprzedał?!
http://moto.allegro.pl/ford-mustang-cou ... 63348.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiem, że jest do sprzedania od roku bo jak my kupowaliśmy swoje to chciał za nie 80000. Do tej pory nie sprzedał?!
Pozdrawiam Magda
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Re: Kto zna to auto z allegro?
Ok. Troszeczkę zgłupiałam bo piszą że to auto to 66 rok produkcji a na tabliczce jest:
4 C10 6T07A223525
65A T 26
RM 4SPEED

Tak mi napisał właściciel w mailu.
4 C10 6T07A223525
65A T 26
RM 4SPEED

Tak mi napisał właściciel w mailu.
Pozdrawiam Magda
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Widziałem je ostatnio w warsztacie pod Poznaniem z wybebeszonym silnikiem jakieś 3 tyg temu
- 6t07t
- Forumowicz
- Model: 1966-2008
- Kolor: Silver Blue, Black
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
No i zgadza się, rok 1966 zgodny jest z numerem.
Do tego to był fabryczny "A"code
Do tego to był fabryczny "A"code

1966 Silver-Blue Coupe od nowości w PL
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
Hejka,
czy ktos z Warszawy ogladał tego stanga?
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20860840.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cena atrakcyna, ale jak sprawdziłem w carfaxie to
i teraz nie wiem co o tym myśleć, bo zalany w 2007 (na zdjęciach z aukcji nie widać zniszczeń), więc jeżeli szkody byłyby duże to powinny teraz wyjść, a nie chce jechać z Poznania na darmo 
czy ktos z Warszawy ogladał tego stanga?
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20860840.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cena atrakcyna, ale jak sprawdziłem w carfaxie to
Kod: Zaznacz cały
Lot #: ? 10652537
Actual Cash Value: ? $21,650 USD
Repair Cost: ? $0 USD
Title State: ? NEW YORK
Title Type: ? MV-907A SALVAGE CERTIFICATE
Odometer: ? 0 NOT ACTUAL
Primary Damage: ? Water/flood
VIN: ? 1ZVHT80N975285392
Body Style: ? COUPE
Color: ? RED
Engine: ? 4.0L 6

jedrula coś ty oszalał chłopie
Nie kupuj auta po powodzi,nigdy nie bedziesz miał pewności kiedy stanie na drodze.Wystarczy ze woda podlała kompa czy przekaźniki,mogą śniedzieć latami,na kompie będą się robić zimne luty.Nie wiadomo czy po zalaniu był wymieniany olej w moście i skrzyni.Jak nie ma zdjęć z aukcji to nie tykaj tego tym bardziej.