Kto kogo gdzie widział?
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Czasami, jak tuptam sobie do pracy (nigdy nie jeździłem samochodem do pracy - dziwną satysfakcję sprawia mi słuchanie, jak inni trąbią na siebie w korku, a ja jeżdżę kolejką WKD) widuję granatowego Stanga z białymi paskami. Jest to w okolicach Mariottu, tam przy kościele jest myjnia w której też go raz widziałem. Czyje to dziecko? 

.::
my other ride is your mom
::.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Dzisiaj w TVN Turbo chyba w probramie 'polska jazda' występował gość, miał na imię Jacek (dalej nie pamiętam) i prezentował swojego Fastback'a z 66 roku. Ma ktoś jakiegoś znajomka w tvn turbo żeby jego namiary dorwać albo chociaż wysłać mu linka do forum ?
Ze staruchów to będzie pierwszy fastback i na zlocie takiego nie może zabraknąć !
od biedy można kulnąć maila do tv na pałe ale pewnie go zleją...
Ze staruchów to będzie pierwszy fastback i na zlocie takiego nie może zabraknąć !
od biedy można kulnąć maila do tv na pałe ale pewnie go zleją...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: '95 5.0 Manual
- Silnik: inny V6
Kto kogo gdzie widział?
W garazu podziemnym, gdzie parkuje, stal przez ostatnie pare tygodni nowy bullit, niestety wczoraj zniknol, a jak dzisiaj do pracy szedlem to na jego miejscu stolo jakies stare audi.
Z tylu stoi stara carrera 4s raczej nie ruszana, zastanawia mnie jak ona tam wjechala, bo ja jak wyjezdzam to obcieram wydechem o podloze, a ona nisko lezy.
Z tylu stoi stara carrera 4s raczej nie ruszana, zastanawia mnie jak ona tam wjechala, bo ja jak wyjezdzam to obcieram wydechem o podloze, a ona nisko lezy.
-Cheap and fast ain't good
-Good and cheap ain't fast
-Good and fast ain't cheap
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Wczoraj na Wale przy Fieldorfa pomykało za mną czarne v6, zjechałem więc z lewego na środkowy pas, żeby zobaczyć co to.
Za kierownicą siedziała jakaś kobieta, chciałem z nią pogadać na jakiś światłach, niestety puszczając ją wpakowałem się za ciężarówkę i mi odjechała...
Swoją drogą nieźle pruła.
Do wjazdu na łazienkowski ją widziałem, ale później już mi uciekła bo na wjeździe gość przede mną nie mógł się namyślić czy jechać...
Za kierownicą siedziała jakaś kobieta, chciałem z nią pogadać na jakiś światłach, niestety puszczając ją wpakowałem się za ciężarówkę i mi odjechała...
Do wjazdu na łazienkowski ją widziałem, ale później już mi uciekła bo na wjeździe gość przede mną nie mógł się namyślić czy jechać...
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Grzebiac po youtube natknalem sie na te dwa (marnej jakosci) filmiki:
http://uk.youtube.com/watch?v=kPl-Rabju-0
http://uk.youtube.com/watch?v=6hdlxOmT5UA
Czy to ktos od nas z klubu??
http://uk.youtube.com/watch?v=kPl-Rabju-0
http://uk.youtube.com/watch?v=6hdlxOmT5UA
Czy to ktos od nas z klubu??
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Pod Sadyba Best Mall na Konstancińskiej stoi właśnie czarny mustang. Od 5 min stoję w oknie i się gapię, ale tak cholernie nie chce mi się ubierać i iść włożyć karteczki z adresem forum hahaha...
Edit:
Właśnie wsiadła do niego blondyna i pognała ostro, a tu garby są! Biedne autko...hahah

Edit:
Właśnie wsiadła do niego blondyna i pognała ostro, a tu garby są! Biedne autko...hahah

Nie wykluczone, że to ta sama hahahaPawellos pisze:Wczoraj na Wale przy Fieldorfa pomykało za mną czarne v6, zjechałem więc z lewego na środkowy pas, żeby zobaczyć co to.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: '95 5.0 Manual
- Silnik: inny V6
Wczoraj kolo 16 na jerozolimskich przy blue city jechalem za jakims czerwonym V6, wlasciwie to na tylku mu siedzial seat. Wlekli sie lewym pasem wiec musialem ich szybko wyprzedzic, no i tez czarne V6 przy placu Politechniki z bialym napisem MUSTANG na progu.
V6 po Warszawie pelno smiga
V6 po Warszawie pelno smiga
-Cheap and fast ain't good
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
Czarne v6, Gocław, goniłem je jakiś czas, nie wiem czemu jechał zadupiami jak mógł fieldorfa 
Ogólnie jak się okazało parkuje 50 metrów ode mnie, ale już wiechał za bramę jak go dogoniłem, więc nie mogłem z nim pogadac i podać linka do forum.
Drugie to v6 u mnie w garażu o którym już kiedyś pisałem, zostawiłem adres za wyczieraczką na kartecze, ale chyba się nikt nie zarejestrował...
Kto artystyczny zaprojektuje jakaś wizytówkę czy coś z adresem strony???

Ogólnie jak się okazało parkuje 50 metrów ode mnie, ale już wiechał za bramę jak go dogoniłem, więc nie mogłem z nim pogadac i podać linka do forum.
Drugie to v6 u mnie w garażu o którym już kiedyś pisałem, zostawiłem adres za wyczieraczką na kartecze, ale chyba się nikt nie zarejestrował...
Kto artystyczny zaprojektuje jakaś wizytówkę czy coś z adresem strony???