Jestem w szoku jak duzy wplyw ma ten rezonator, choc jak piszesz to wolny przelot. Praca wydechu znow jest "miekka" nie slychac, jakby to powiedziec, "metalicznych" dzwiekow wydechu. Jest jak z seria tylko troche glosniej. Nie wiem czy nie za cicho, lecz po kilku miesiacach z catbackiem kazdy axleback wyda sie cichy. Nie powiem, ze na tym catbacku bylo zle, ale teraz dopiero wrocila przyjemnosc.lukas220 pisze: Fajnie, że opisałeś efekt powrotu do seryjnego rezonatoraPomimo tego, że jest to tylko przelot ( jak pisał kiedyś veeefour ) wywalenie tej ogromnej puszki ma istotny wpływ na głośność. Mam nadzieję, że moje połączenie z Axle Back Competition będzie optymalne. Niestety muszę na to jeszcze poczekać 3-4 tygodnie-statek z samochodem jest aktualnie w kanale La Manche
@veeefour opaski zamowilem z ebay z USA 2,5" i pasuja idealnie. Reduktory przyslali mi bezposrednio z Corsy na moj adres w USA za free, bo nie sprzedaja ich poza zestawami. Wystarczyl mail z opisem zagadnienia. Porzadna firma.