Planuje zainstalować 3 wskaźniki 52mm śr.
1) AFR szerokopasmowa
2) EGT
3) vacuum/boost (na teraz vacuum a boost będzie na przyszłość )
I jak tu nie wierzyć w Św Mikołaja

Nie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku. Widoczność zegarów na słupku jest bardzo dobra, bo są na wysokości wzroku. W GT500 ładniej wyglądają zegary na desce, ale nie są tak dobrze widoczne z miejsca kierowcy.sławekw pisze:farciarz... ale moim zdaniem Alustar na to lepiej rozwiązane [kwestia gustu bez obrazy]
Pozdrawiam
Ja mam tak samo zainstalowane.Dark Red pisze:Nie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku. Widoczność zegarów na słupku jest bardzo dobra, bo są na wysokości wzroku. W GT500 ładniej wyglądają zegary na desce, ale nie są tak dobrze widoczne z miejsca kierowcy.sławekw pisze:farciarz... ale moim zdaniem Alustar na to lepiej rozwiązane [kwestia gustu bez obrazy]
Pozdrawiam
Jakie masz wskaźniki zainstalowane ?cesiek46 pisze:Ja mam tak samo zainstalowane.Dark Red pisze:Nie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku. Widoczność zegarów na słupku jest bardzo dobra, bo są na wysokości wzroku. W GT500 ładniej wyglądają zegary na desce, ale nie są tak dobrze widoczne z miejsca kierowcy.sławekw pisze:farciarz... ale moim zdaniem Alustar na to lepiej rozwiązane [kwestia gustu bez obrazy]
Pozdrawiam
Możesz mi wierzyć że jak depniesz (przynajmniej u mnie) to i tak nie ma za bardzo możliwości zerknięcia na te zegary bo można zaliczyć najbliższe drzewo. Lepiej patrzeć na drogę.
Shelby ma fabrycznie deskę w skórze. Zegary sa w nim mocowane bez ingerencji w deske - BEZ WIERCENIA ( mozna je zdjac bez sladu ) . Kazdy zegar ma podpis K.Shelby.Dark Red pisze:ie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku.
Też na słupku tylko że 2 wskaźniki - AFR i ciśnienie doładowania sprężarki.Dark Red pisze:Jakie masz wskaźniki zainstalowane ?cesiek46 pisze:Ja mam tak samo zainstalowane.Dark Red pisze:
Nie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku. Widoczność zegarów na słupku jest bardzo dobra, bo są na wysokości wzroku. W GT500 ładniej wyglądają zegary na desce, ale nie są tak dobrze widoczne z miejsca kierowcy.
Możesz mi wierzyć że jak depniesz (przynajmniej u mnie) to i tak nie ma za bardzo możliwości zerknięcia na te zegary bo można zaliczyć najbliższe drzewo. Lepiej patrzeć na drogę.
Jak depnę to patrzę tylko na szybę, przy spokojnej jeździe to co innego.
Super że kupiłeś taką obudowę gdzie nie trzeba wiercićAluStar pisze:Shelby ma fabrycznie deskę w skórze. Zegary sa w nim mocowane bez ingerencji w deske - BEZ WIERCENIA ( mozna je zdjac bez sladu ) . Kazdy zegar ma podpis K.Shelby.Dark Red pisze:ie chciałem wiercić otworów w desce, tak jat jest to zrobione w GT500, bo mój konik to nie shelby, więc zdecydowałem się na wskaźniki na słupku.
- Uważam ze do mustangów bardziej praktycznym mocowaniem jest słupek. Jest to bardzo ale to bardzo przydatna rzecz. Wcześniej możesz przewidzieć jakaś usterkę. Nie będziesz ogladal potem filmikow z B U M !!Brawo.