Sorry, nie doczytalemveeefour pisze:Przeciez napisalem ile robie?

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Sorry, nie doczytalemveeefour pisze:Przeciez napisalem ile robie?
Nie słyszałem, żeby Paweł kiedykolwiek sugerował, że jego auto ma być praktyczne i w miarę ekonomiczne w eksploatacji. Paweł lubi grzebnąć, umie to zrobić i nie liczy się z budżetem. Przykład jego osoby nie jest adekwatny, bo to swojego rodzaju diament w naszym klubie.kaskader bart pisze:Ja pier@#@@e! Jacy tu są znawcy co można a co nie można w mustangu. Przecież to auto głównie kojarzy sie z wolnością, z wolnością wyboru także. Jakoś jak caniggia miał turbo gt z lpg to nikt mu nie jechał. Sam mam lpg w moim prawie 500hp roushu.Zluzujcie trochę. A co do jazdy na codzień mustangiem to całe usa jakos nie ma z tym problemu. Ja uważam że nowa generacja jest do tego stworzona. Musisz sie tylko pogodzić z tylko dwoma drzwiamiPrzy rodzinie może to być upierdliwe.
Jeszcze póki co jest demokracja p. Kolego, więc każdy ma prawo wypowiedzi vide swojego zdania - czy jest znawcą czy nie...kaskader bart pisze:Ja pier@#@@e! Jacy tu są znawcy co można a co nie można w mustangu. Przecież to auto głównie kojarzy sie z wolnością, z wolnością wyboru także. Jakoś jak caniggia miał turbo gt z lpg to nikt mu nie jechał. Sam mam lpg w moim prawie 500hp roushu.Zluzujcie trochę. A co do jazdy na codzień mustangiem to całe usa jakos nie ma z tym problemu. Ja uważam że nowa generacja jest do tego stworzona. Musisz sie tylko pogodzić z tylko dwoma drzwiamiPrzy rodzinie może to być upierdliwe.
Poszukaj w necie. Gazuja juz to.andi74 pisze:niech kolega pamieta ze do Ecobosta nie ma instalacji LPG a bedzie tyle samo spalal co 3.7 na bank
w koncu 300 ps nie jest na wode ale na bardziej kaloryczna zawartosc
do mazdy Cx-9 zaklada sie gaz a to ten sam silnik 3.7 co w mustangu
Na co dzień:kaskader bart pisze:Panowie zluzujcie troche. Mi chodzi o to że każdy może robić ze swoim autem co tylko chce.
Wydaje mi się tylko że lepiej jest wypowiadać swoją opinię bez zawartej w niej oceny że coś jest złe bo jest złe i już.
Peace
Patp - ile będziesz jeździł w mieście a ile po trasie?
Fajnie żeby wypowiedzieli sie tu obecni użytkownikownicy nowych s550
3,7 mustangów z lpg jest już pare na forum.
Paweł caniggia gazuje ich sporo. Eco boost też zagazuje i nawet program dobry zrobi na np. 350hp![]()
Spox. Każdy robi to, co lubikaskader bart pisze:Panowie zluzujcie troche. Mi chodzi o to że każdy może robić ze swoim autem co tylko chce.
Wydaje mi się tylko że lepiej jest wypowiadać swoją opinię bez zawartej w niej oceny że coś jest złe bo jest złe i już.
Peace
50% vatu mozna odpisac na chwile obecnasiara pisze:Jak na firme kupisz to odpiszesz 50% jak prywatnie to nic nie odpiszesz.
Jesli chcesz kupic auto tanie w eksploatacji to jest wiele modeli ktore pala malo.
Jak chcesz auto z historia i klasa to mustang jest idealny.
Sam smigam na codzien nowym modelem
Jedyna słuszna droga to CoyotPatp pisze:50% vatu mozna odpisac na chwile obecnasiara pisze:Jak na firme kupisz to odpiszesz 50% jak prywatnie to nic nie odpiszesz.
Jesli chcesz kupic auto tanie w eksploatacji to jest wiele modeli ktore pala malo.
Jak chcesz auto z historia i klasa to mustang jest idealny.
Sam smigam na codzien nowym modelem
Nie chce auta mega taniego w eksploatacji, bo żadne auto za 150k pln nie bedzie mega tanie na co dzien![]()
Niebawem przejade sie 2.3 i 5.0 i bede mądrzejszy