ad 1. Patronat medialny. BP rozmawia z Onetem, sa bardzo zainteresowani i na 95% w to wejdą. Jak wiesz ja rozmawialem z OtoMoto (podałem Ci kontakt), też są chętni, kasy nie dadzą ale reklamę u nich, + gadżety (koszulki i inne pierdoły). Od biedy mogą występować wspólnie z Onetem, nie wymagają wyłączności. Ponadto BP ma rozmawiać z Playboyem o ich patronacie medialnym, ale póki co nie wiem nic więcej. Z TV - na początku miał być Polsat ale to upadło, więc teraz będą rozmowy z TVN.
BP jest sponsorem GŁÓWNYM, I jako tacy muszą wszędzie występować. Oprócz tego rezerwują sobie wyłączność na nasze samochody. Czyli na naklejkach magnetycznych oprócz logo MR i numery startowego ma być logo BP i nic więcej. Chwilowo wszyscy patroni medialni ze strony naszej są zdjęci, bo trzeba temat ogarnąć - ale tam były do tej pory bannerki "partnerskich" portali motoryzacyjnych które mają o nas pisać i dawać bannery. Od czasu filmu Bielka reklama trochę mniej nam jest potrzebna niż kasa, ale moim zdaniem nic nie szkodzi taka wymiana - bannerek u nas w zamian za bannerek u nich.
ad 2. Gotówka jak zauważyłeś na pierwszym miejscu, a na dalszych wszystko co może nam pozwolić "zastąpić" tą gotówkę

ad. 3. Oprócz powyższych, myślę, że można pomyśleć nad bannerem reklamowym na stronie MR a nie w dziale PATRONAT. Nas to nic nie kosztuje. Jak w zamian za kasę będą chcieli reklamy na stronie to pewnie, czemu nie