zmien przyrode

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
to rasowy romeoadasko74 pisze:a ja myslalem ze to rasowy terminatorwitekz pisze:kompresora to tu nie słychać, bo to nie ta wersja cobry
dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć
ma się rozumiećadriank9 pisze:dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć
kompresor nie potrzebny poki co, Cobra bedac juz w galopie na prawde daje rade, gorzej jest z trakcja, zatem musze zalozyc szersze kapcie bo poki co to na 3 biegu potrafi sie slizgac na suchym asfalcie, co prawda jeszcze ucze sie tego auta bo ostatnio jezdzilem dlugo TTka a tam znow trakcja super, zakrety ideal, tez nia robilem duzo mocniejsze wozy ale oczywiscie nie na torze, moim torem poki co byly drogi publicznedr.killer pisze:ma się rozumiećadriank9 pisze:dr.killer, traktuję to jak rzucenie rękawicydr.killer pisze:mam nadzieje że na tor kielce przyjedziesz się zemną zmierzyć![]()
i szybko zakładaj kompresor by nie było że kolejna Cobra dostała batyod V6
dzieki!:) Tez licze na to ze w koncu uda sie spotkackaes pisze:Adrian, super autoMam nadzieje, że w końcu uda się nam zobaczyć na żywo