Mustang Race Car w barwach MKP
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czerwony
Re: Mustang Race Car w barwach MKP
http://longisland.craigslist.org/cto/2857567301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
Wiem że plany są bardzo zacne, i na pewno trzeba zacząć od czegoś ale może zamiast od razu porywać się z motyką na księżyc może wystartowac w kilku podjazdach wyścigów górskich jako klasyk? 
dobry temat do przygotowania i przetestowania auta.
http://reading.craigslist.org/cto/2869857926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wybaczcie za spam, wrzucam jak coś znajdę w temacie.

dobry temat do przygotowania i przetestowania auta.
http://reading.craigslist.org/cto/2869857926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wybaczcie za spam, wrzucam jak coś znajdę w temacie.
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
hehe, fajnie by było ale z tym co podesłałeś w linku to nas do krajowej serii GSMP nie dopuszczą na pewno;)
Trafiłem kiedyś na reguamin GSMP i wynika z niego, że aby wystartować w klasie zabytkowej to w zasadzie trzeba by mieć oryginalną torową wyścigówkę z rodowodem i pełną homologacją. Pewnie to teoria a praktyka nie zawsze wygląda tak samo ale i tak moim zdaniem sprowadza się do conajmniej tak ambitnego projektu jak nasz, może nawet ambitniejszego.
Trafiłem kiedyś na reguamin GSMP i wynika z niego, że aby wystartować w klasie zabytkowej to w zasadzie trzeba by mieć oryginalną torową wyścigówkę z rodowodem i pełną homologacją. Pewnie to teoria a praktyka nie zawsze wygląda tak samo ale i tak moim zdaniem sprowadza się do conajmniej tak ambitnego projektu jak nasz, może nawet ambitniejszego.
muarah
-
- Forumowicz
Trzeba dokładnie wczytac się w regulamin, zapytam Mariusza jak to się miewa do realiów bo teraz składa dla jakieś auto do klasy zabytkowej więc powinien być w temacie. Plus takich startów w górskich był by taki że wszystko na miejscu i przede wszsystkim doświadczenie. A nawet jeśli nie dopuszczą do zabytków można startować w open, na szczęscie górskie na to pozwalają więc droga otwartamuarah pisze:hehe, fajnie by było ale z tym co podesłałeś w linku to nas do krajowej serii GSMP nie dopuszczą na pewno;)

sory jeśli za głośno myślę

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
To co wiem na pewno to ze dla zalacznika J czyli homologowanych systemów bezpieczeństwa nie ma przebacz. Górskie to bardzo niebezpieczna dyscyplina.
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Ale dzieki, sprawdź co tylko możesz w tym temacie, gdyby sie dało dostosować to dodatkowa możliwość pokazania sie, w TV taka maszyna byłaby pewnie dosc często;)
muarah
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Spontan i Muarah są akurat zajęci więc to ja dodam wpis w tym temacie...
Kto może pojawić się w okolicy Łodzi w niedzielę o 19:00, ten niech się tutaj wpisze!!!
Będziemy coś nagrywać;)
fajnie gdyby pojawiło się kilka osób z Mustangami. Myślę, że będziemy brać udział w czymś przełomowym w naszym Klubie!!!!
szczegóły podam jutro wieczorem. Wybaczcie, że jeszcze dzisiaj nie podaje dokładnej lokalizacji.
kto wpadnie??????
Kto może pojawić się w okolicy Łodzi w niedzielę o 19:00, ten niech się tutaj wpisze!!!
Będziemy coś nagrywać;)
fajnie gdyby pojawiło się kilka osób z Mustangami. Myślę, że będziemy brać udział w czymś przełomowym w naszym Klubie!!!!
szczegóły podam jutro wieczorem. Wybaczcie, że jeszcze dzisiaj nie podaje dokładnej lokalizacji.
kto wpadnie??????
Ostatnio zmieniony 2012-06-21, 23:20 przez Bielek, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Dokladnie, pojaw sie w okolicach wawy, tam z pewnoscia znajdziesz kilka mniejszych i wiekszych Quni 

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
romanus1970-jak jest taka potrzeba to podjadęBielek pisze:Spontan i Muarah są akurat zajęci więc to ja dodam wpis w tym temacie...
Będziemy coś nagrywać;)
kto wpadnie??????
romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
NO to ja jestem na bank! Dodatkowo postaram się zorganizować jeszcze jednego konia.
- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
Obecnie Madzia jest zajęta smażenie schaboszczaków, dla przyjezdnych, więc ja dodam lokalizację:
Dąbrówka Wielka k. Zgierza
Dąbrówka Wielka k. Zgierza
SPONTAN-Magkri
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Postaram się być;D p.s. Jest zjazd z A2 na Zgierz?? Czy lepiej jechać jakimiś lokalnymi??;P
- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
nie bądźcie tacy tajemniczy i podajcie więcej szczegółów
,to może wtedy będzie większy odzew.

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
- SPONTAN
- Forumowicz