Czyżby koniec taniego dolara?
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Little Pony
- Forumowicz
Ja wszystkie oszczednosci w PLN zamienilem na $$$ w sierpniu /$ ok. 2.20-2.30/. Lezy to sobie na koncie walutowym. Czesc tych oszczednosci musialem zabrac ze soba na "start" w USA.
Tak wiec tani dolar to dla mnie pech. Ale im silniejszy tym lepiej. Swojego stanga bede kupowal tu na miejscu, za lokalna walute. Pojezdze nim minimum pol roku i wezme ze soba jako mienie przesiedlencze coby akcyzy i cla nie placic ;].
Ale ja nie mam nic przeciwko zeby teraz dolar byl tani, ma byc drogi jak wroce do polski ;].
P.S.
Gdyby spread na USD/PLN nie byl taki duzy to pewnie i tam zainwestowalbym troche pieniazkow, przez ostatnie kilka miesiecy nie szlo nie zarobic ;]. Szczegolnie po tym jak $$$ zaczal ryc po dnie swojej wartosci.
P.S.2
Na poprawe humoru polecam moje 3 ulubione blogi o tematyce finansowej:
adamduda.pl
dwagrosze.blogspot.com
i oczywiscie, mojego ulubienca: doxa.blox.pl
Tak wiec tani dolar to dla mnie pech. Ale im silniejszy tym lepiej. Swojego stanga bede kupowal tu na miejscu, za lokalna walute. Pojezdze nim minimum pol roku i wezme ze soba jako mienie przesiedlencze coby akcyzy i cla nie placic ;].
Ale ja nie mam nic przeciwko zeby teraz dolar byl tani, ma byc drogi jak wroce do polski ;].
P.S.
Gdyby spread na USD/PLN nie byl taki duzy to pewnie i tam zainwestowalbym troche pieniazkow, przez ostatnie kilka miesiecy nie szlo nie zarobic ;]. Szczegolnie po tym jak $$$ zaczal ryc po dnie swojej wartosci.
P.S.2
Na poprawe humoru polecam moje 3 ulubione blogi o tematyce finansowej:
adamduda.pl
dwagrosze.blogspot.com
i oczywiscie, mojego ulubienca: doxa.blox.pl
Bedzie trzeba... cysterne tez kupie...
- Little Pony
- Forumowicz
- Little Pony
- Forumowicz