Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Rezor, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad
-
SZYBKI
- Model: mustang coupe 1969
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny metalik
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam wszystkjich
Mam na imię Maciej® , pochodzę z Trzcianki, mam w garażu mustanga z 1969r
.moje marzenie od dzieciństwa.
Remontuje go już 2 lata. jeszcze dwa tyg i wyjeżdżam nim na podbój dróg .
Pozdrawiam wszystkich fanów Mustanga
Mam na imię Maciej® , pochodzę z Trzcianki, mam w garażu mustanga z 1969r
Pozdrawiam wszystkich fanów Mustanga
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Konik & alex44 & SZYBKI
Witajcie w klubie
Śledźcie forum i wpadajcie na nasze imprezy i zloty
Witajcie w klubie
Śledźcie forum i wpadajcie na nasze imprezy i zloty
- tomek107sl
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: CZERWIEŃ
- Kontakt:
Witam wszystkich! Jakiś czas temu trafiłem pod ten adres i jak się okazało to nie była pomyłka
Do tej pory gustowałem raczej w klasycznych mercedesach ( MB/8 Klub Poland ) i tej drogi nie porzucam , ale nastała pora ,żeby rozwinąć swoją pasję o inne klasyczne auto - mustanga. Od tygodnia mam już swojego konika i dlatego oficjalnie się z Wami witam mając nadzieję na wspólne spotkania , dyskusje i wymianę doświadczeń.
Tomasz.
Do tej pory gustowałem raczej w klasycznych mercedesach ( MB/8 Klub Poland ) i tej drogi nie porzucam , ale nastała pora ,żeby rozwinąć swoją pasję o inne klasyczne auto - mustanga. Od tygodnia mam już swojego konika i dlatego oficjalnie się z Wami witam mając nadzieję na wspólne spotkania , dyskusje i wymianę doświadczeń.
Tomasz.
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Silnik: inny V8
- Kolor: Tahoe Turquoise
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam forumowiczów. Jak kazdy dobrze wychowany Polak postanowilem się przywitać z miłosnikami Mustanga chociaż jak kazdy nowy na forum ciśnie mi się na usta tysiące pytań. Liczę na waszą pomoc koledzy a sam obiecuję pomoc w ramach moich możliwości. Pozdrawiamandronik pisze:Witam wszystkich nowo przybyłych miłośników amerykańskiej legendy motoryzacji. Proszę o napisanie kilku słów o sobie.
Przepraszam, jestem taki staroświecki - pozdrowienia dla koleżanek których jest tu również nie mało!!!
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
Cześć! Mam na imię Maryśka, Mustanga nie mam ale zamierzam mieć w związku z czym postanowiłam tu zajrzeć. Zapewne będę potrzebowała Waszej pomocy i "czuwania" nad decyzjami odnośnie tego auta!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
Czesć "maryśka". Jak widzę też wlaśnie dolączylaś do fanclubu. Ja ma Stanga wlaśnie w drodze ze stanów. Co planujesz w zakupach?
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
witaj Pavulon. Takie skromne te twoje progi to nie są. Mam kruchą nadzieję, że mój za 2 lata chociaż w części będzie przypominał twojego. Dzięki za powitanie!!!
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
Mądry wybór. Niestety z konkretnymi modelami trzeba się spieszyć. Coraz mniej ich na rynku a ceny wywindowane do góry bo dużo sprzedaje się na Europę. W Stanach też to zauważyli i zaczęli gęsto je retuszować (szpachla, tani lakier i trochę tajwańskiego chromu). Trudno też trafić na oryginalny silnik V8 zgodny z nr VIN (C-code). Te tańsze to przeważne rzędowa "6" albo V8 po przekładce. Na pewno w wyborze pomogą ci klubowicze. Pozdrawiammaryśka pisze:W planach mam I gen, ale konkretnie jeszcze nie wiem.
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
Będę liczyć na pomoc klubowiczów przy wyborze. Mam nadzieje, że uda mi się spotkać Was kiedyś na żywo!