jackass magnet

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rzabsky
Forumowicz
Silnik: V6 4.0
Kolor: Mineral Grey

jackass magnet

Post autor: rzabsky » 2012-04-27, 19:38

Siemanko,
Poniewaz jestem jeźdźcem od stosunkowo niedawna, mam pytanie do starych wyjadaczy. Czy wasze auta tez przyciagaja debili jak magnes?bo ja sobie na samochod uwazam i pilnuję, parkuje tam gdzie jest sporo miejsca.... i co chwile mam nowe rysy i obicia na lakierze. Zderzak wytrzymal dwa tygodnie od malowania. Maska dwa miesiace .... nie wiem co ci ludzie kurde spia czy co?

Wy tez macie takie problemy czy tylko ja mam tkiego pecha?

Macc
Forumowicz
Model: Były V6 i GT S 197
Silnik: V8 4.6
Kolor: Namiętny

Re: jackass magnet

Post autor: Macc » 2012-04-27, 21:41

Cóż tylko garaż ratuje i unikanie miejsc hm.. "publicznych" lub parkowanie z dala od wejść do marketu, natomiast najwięcej idiotów :( spotykam z uwagami co do pojazdu; bliżej nieokreślone krzyki łysych (przepraszam jeśli kogoś uraziłem ), komentarz od panienki w oknie innego auta jadąc około 60 w mieście z vectry 20 letniej w stylu " jesteśmy szybsi itp" , i mnóstwo innych pierdół o klasyce typu "Ciebie stać, bogaty jesteś lub ile to pali" - tu uwaga, zawsze odpowiadam czego? :hyhy: lub "ile ma koni" - tu też odpowiadam licząc emblematy , że osiem :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy:

rick
Członek Honorowy MKP
Model: 67 fastback
Kolor: primer,czarny,bialy

Post autor: rick » 2012-04-28, 07:39

co nie mogę uwierzyć, pozwolićie ludziom dotykać samochody na pokazach. A w Poznaniu ludzie siedzieli w nich? Nigdy! jest reguła tutaj, nigdy nie dotykać samochodu! Jeżeli właściciel pozwala, traktujesz ją z większym szacunkiem niż własnego samochodu

faceci mają te w oknie jako przypomnienie

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
rzabsky
Forumowicz

Post autor: rzabsky » 2012-04-28, 10:58

Powiem wam,ze ja parkuje w hali garazowej a w pracy jak juz musze jechac koniem to parkuje pod oknem biura i to i tak nic nie daje... coraz to nowe rysy i obicia. Chyba sobie sprawie jedna z tych naklejek za szybe :-)

Awatar użytkownika
bathrust
Forumowicz
Model: FoxBody 79' Ghia
Silnik: V8 5.0
Kolor: Grafit

Post autor: bathrust » 2012-04-28, 11:26

tą pierwszą widziałem kiedyś na magnesie, w sumie fajna sprawa, ale musiałyby być po polsku... choć wydaje mi się, że u nas to i tak może nie pomóc :(

Obrazek

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2012-04-28, 17:27

możesz użyć tego systemu

Obrazek

ale poważnie ... są dupki wszędzie, są zazdrośni, że ciężko pracujesz i możesz mieć coś za swoich wysiłków lub po prostu nie dbają

Awatar użytkownika
Sunny
Forumowicz
Model: 99' V6
Silnik: V6 3.8
Kolor: Czarny

Post autor: Sunny » 2012-04-28, 17:55

we mnie wczoraj coś chyba pękło... otwieram bagażnik, a po całości rysa zrobiona kluczem, na samochodzie obok po masce :/

jak można być takim idiotą ? brak mi epitetów...

nie inwestuje już kasy w wygląd konia, nie ma sensu jak trzymam go na ulicy :/

pociesza mnie jedynie fakt że osoba która to zrobiła jest pewnie żałosnym dupkiem, który może tylko pomarzyć o stangu ;)

Awatar użytkownika
Mały1973
Forumowicz
Model: Mustang Mach I 1971
Silnik: inny V8
Kolor: Medium Blue Metallic
Kontakt:

Post autor: Mały1973 » 2012-04-28, 23:46

W US są take fajne ochraniacze montowane na magnes z grubą linką stalową zaczepianą o rygiel drzwi żeby nikt nie zaiwanił, nie pamiętam nazwy jak to się nazywało ale na szybko znalazłem na YT coś podobnego " onclick="window.open(this.href);return false; zapewne Rick będzie wiedział o co chodzi, w tamtym ta linka była zawieszana o rygiel w drzwiach i jakby ktoś miał ukraść to razem z drzwiami.Jak ogladałem stronę producenta to na prawdę nie były duże pieniądze a myśle, że może pomóc

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation

rick
Członek Honorowy MKP

Post autor: rick » 2012-04-29, 02:08

jest wiele produktów wszędzie, można użyć pokrywy też,
http://www.eurobumperguard.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.doordefender.com/con_features.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ale niektórzy ludzie po prostu chcą zniszczyć twój samochód, dla nich potrzebujesz
" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Sunny
Forumowicz
Model: 99' V6
Silnik: V6 3.8
Kolor: Czarny

Post autor: Sunny » 2012-04-29, 12:04

rick, chętnie bym sobie założył miotacz ognia, ale lakier od temperatury może dostać w dupę ;)

paytoplay
Forumowicz
Silnik: V6 3.7
Kolor: Sterling Grey
Kontakt:

Post autor: paytoplay » 2012-05-09, 14:00

rzabsky pisze:Siemanko,
Poniewaz jestem jeźdźcem od stosunkowo niedawna, mam pytanie do starych wyjadaczy. Czy wasze auta tez przyciagaja debili jak magnes?bo ja sobie na samochod uwazam i pilnuję, parkuje tam gdzie jest sporo miejsca.... i co chwile mam nowe rysy i obicia na lakierze. Zderzak wytrzymal dwa tygodnie od malowania. Maska dwa miesiace .... nie wiem co ci ludzie kurde spia czy co?

Wy tez macie takie problemy czy tylko ja mam tkiego pecha?
Może ten wyjątkowo przyciąga...

Mi raz wydrapał ktoś autograf, raz ukradł antenę, raz ją pogiął, raz mi ukradli gril dolny, śmigiełka z felg... - była teoria, że ktoś po kawałku chce sobie samochód złożyć od nowa ;]

o obiciach to nawet gadać nie będę ... Kiedyś mi ktoś z przodu zderzak w ogóle ze mocowania oberwał...

Jeszcze jak kiedyś był brudny top mi ktoś na masce palcem wielkiego penisa wysmarował... - chyba sąsiedzi mnie nie kochają ;]

A teraz parkuję renówką i nic - nawet nikt drzwiami nie chce obić - normalnie pech ;]

Bart

Awatar użytkownika
rzabsky
Forumowicz

Post autor: rzabsky » 2012-05-09, 19:38

No chyba przyciaga. Zamontowalem tylni zderzak swiezo po malowaniu i ..... 2 dni juz porysowany. Rece opadają! I to jeszcze nigdzie nie jezdzilem. Nie wiem czy w hali garazowej czy na drodze .... no masakra....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”