Spotkania 3miasto!
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: Spotkania 3miasto!
Macc - czy ty w ostatnich dniach nie pomykałeś w moich okolicach (Gdynia Redłowo) - moi szpiedzy mi donieśli, że nieznany Kuń kolorystycznie podobny do mojego pomykał...?
Pierwsze z - mam nadzieję - cyklicznych spotkań ustaliliśmy na 1 kwietnia - czyli najbliższa niedziela w samo południe. Jak pogoda będzie kiepska możemy wskoczyć do knajpo-łajby zacumowanej Basenie Prezydenta obok Daru Pomorza. A koniki będą się spokojnie pasły na Skwerku...
Dajcie znać czy mam zrobić rezerwejszyn...?
Pierwsze z - mam nadzieję - cyklicznych spotkań ustaliliśmy na 1 kwietnia - czyli najbliższa niedziela w samo południe. Jak pogoda będzie kiepska możemy wskoczyć do knajpo-łajby zacumowanej Basenie Prezydenta obok Daru Pomorza. A koniki będą się spokojnie pasły na Skwerku...
Dajcie znać czy mam zrobić rezerwejszyn...?

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- Tom.Tom
- Forumowicz
Taki pomysł mam - tylko please dopiszcie swoją obecnością - wrzuciłbym na Trójmiasto.pl do Kalendarza Imprez nasze spotkanko. Co wy na to?

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
- Forumowicz
- Model: Były V6 i GT S 197
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Namiętny
He he, nie pomykałem 
Jak zobaczysz mego konia to jednak trochę odbiega od Twego
, chyba..
Zaciągnąłbym PLUZZa ale ma Stanga w robocie jeszcze, no i proszę brać pod uwagę , że mamy do Was 180km
A zawsze można się też spotkać w połowie drogi, także nie wiem czy będę w tę niedziele ( zapowiadają kulawą pogodę nawet )

Jak zobaczysz mego konia to jednak trochę odbiega od Twego

Zaciągnąłbym PLUZZa ale ma Stanga w robocie jeszcze, no i proszę brać pod uwagę , że mamy do Was 180km

A zawsze można się też spotkać w połowie drogi, także nie wiem czy będę w tę niedziele ( zapowiadają kulawą pogodę nawet )
- Tom.Tom
- Forumowicz
no niby w niedzielę ma być lepsza niż w sobotę ale jakaś kosta straszna...
Ja bym się tam mimo wszystko spotkał... to przecież nie jedyna okazja a w takim składzie jeszcze się nie widzieliśmy...
Ja bym się tam mimo wszystko spotkał... to przecież nie jedyna okazja a w takim składzie jeszcze się nie widzieliśmy...

- Tom.Tom
- Forumowicz
no ja będę na 100%

- Tom.Tom
- Forumowicz
Macc - Kaszub jest ze swoim emocjonalnie związany - to nie on, chociaż ciekawe kto to, bo na trójmiejskich numerach...
Bart - przyjedziesz, czy nie?
DO WSZYSTKICH:
następny termin - kolejna niedziela - to święta - może być na plus albo minus, więc może poniedziałek?
Bart - przyjedziesz, czy nie?
DO WSZYSTKICH:
następny termin - kolejna niedziela - to święta - może być na plus albo minus, więc może poniedziałek?

- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
No ja niestety już wypływam - wlaśnie zaokrętowałem się na prom do Szwecji.
Natomiast dzisiaj o 16:15 widziałem na obwodnicy czerwonego Mustanga S197 v6 - wysokość zjazdu do Oliwy.
Jechał w kierunku Gdańska, myśmy walili na przystań promową w przeciwnym kierunku. 
Natomiast dzisiaj o 16:15 widziałem na obwodnicy czerwonego Mustanga S197 v6 - wysokość zjazdu do Oliwy.

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tom.Tom
- Forumowicz
hhmmmm, ustalmy jakiś termin, żeby przynajmniej 5 koników było, to spróbuję ciachnąć kilka ogłoszeń np. na WP i Trójmiasto i może do Dziennika Bałtyckiego - może ktoś niezrzeszony się pojawi - było by miło 

- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
Def ja jechałem z Gdyni na lotnisko ale to była przed 15Deftronic pisze:No ja niestety już wypływam - wlaśnie zaokrętowałem się na prom do Szwecji.
Natomiast dzisiaj o 16:15 widziałem na obwodnicy czerwonego Mustanga S197 v6 - wysokość zjazdu do Oliwy.Jechał w kierunku Gdańska, myśmy walili na przystań promową w przeciwnym kierunku.

a co do spotkania to postaram sie byc

- Tom.Tom
- Forumowicz
@zabor - ale w ta niedzielę, czy w przyszłą, czy kiedy? Jak w tą to było by nas już 4 kunie...

- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
Mogę być jutro i mogę być za 2 tygodnietom.tom pisze:@zabor - ale w ta niedzielę, czy w przyszłą, czy kiedy? Jak w tą to było by nas już 4 kunie...