Eleanor Mustang Officially Licensed Gone in 60 Seconds built by Classic Recreations
Eleanor Mustang Officially Licensed Gone in 60 Seconds built
- rango
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: Mustang GT@2006
 - Silnik: V6 4.0
 - Kontakt:

Eleanor Mustang Officially Licensed Gone in 60 Seconds built
http://www.classic-recreations.com/index.php
Eleanor Mustang Officially Licensed Gone in 60 Seconds built by Classic Recreations

- 

Anonymous

Ale ja wiem o co chodzi z klopsem ;-P
Po prostu filmówka ocieka tłuszczem jak klops ;-P
Chcieli zrobic ze staruszka takie nowe auto z gadżetami a wyszedł klop(s) ....
Oto całe moje zdanie o Eleanor (nie mam na myśli oryginalnej żółtej Eleanor z oryginalnego filmu z 1974 r tylko tą z tego nowszego "Gone ...")

Po prostu filmówka ocieka tłuszczem jak klops ;-P
Chcieli zrobic ze staruszka takie nowe auto z gadżetami a wyszedł klop(s) ....
Oto całe moje zdanie o Eleanor (nie mam na myśli oryginalnej żółtej Eleanor z oryginalnego filmu z 1974 r tylko tą z tego nowszego "Gone ...")
- pluzz
 - Forumowicz
 - Model: Coupe 289 V8
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: bialy
 - Kontakt:

Slyszeliscie o aferze z Eleanor? I o procesie jaki zona Halickiego toczyla o prawa do nazwy "Eleanor"? Firma Unique Performance skladala fastbacki na wzor mustanga z sequela Gone in 60 Seconds i pomimo sporych sum jakie klienci placili za te egzemplarze, firma poszla z torbami a internet roi sie od niezadowlonych klientow. Ten link na gorze postu to podobno nowa firma majaca blogoslawienstwo zarowno Karola Strzelby jak i pani Halickiej.
Dla zainteresowanych wiecej tutaj tutaj (troche czytania jest)

Dla zainteresowanych wiecej tutaj tutaj (troche czytania jest)
Znalazlem juz nie aktualne dane bo firma juz nie istnieje ale warto miec wyobrazenie o cenach za te samochody:
Cytat z netu :
Każdy zna lub widział kiedyś sławną "ELEANOR" z filmu "60 Sekund" (2000 roku film, nie mylić z ELEANOR z film z
1974 roku wtedy to był Ford Mustang Mach 1). W filmie występowała w wersji Super Snake, podczas kręcenia
filmu niestety pare sie porysowało. Ale wyklepali i sprzedali jako nowy model pewnie, z dopiska że brała udział w
realizacji filmu "Gone In 60 Seconds". Ale mniejsza z tym, zrobiłem ten temat ze względu na własnie ten model
Mustang. Unique Performance restauruje zardzewiałe Mustang'i Fastback i przemienia je w G.T.500E. Klient który
sobie zamówi taki model ma
wybór pośród 4 model tego Mustang'a: Base, Performance, Super Snake i Convertible.
G.T.500E: Base Model
Cena od: $119,000
Silnik:
302 cid Shelby Tuned Small Block, 325 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec T5 5-Speed Transmission
G.T.500E: Performance Model
Cena od: $139,000
Silniki:
408cid Shelby Tuned Small Block, 475 HP
427cid Shelby Tuned Aluminum Small Block, 575 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec TKO 5 Speed Manual Transmission
G.T.500E: Super Snake Model
Cena od: $214,000
Silniki:
427cid Shelby Tuned Aluminum Big Block, FE Engine, 525 HP
Shelby Vortech Supercharger, 725 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec TKO 5-Speed Transmission
G.T.500E Convertible
Cena od: $159,000
Silnik i Skrzynie Biegów jak powyżej podane są do wyboru.
więciej szczegółów na stronie: http://www.uniqueperformance.com ( juz nie istnieje )

Cytat z netu :
Każdy zna lub widział kiedyś sławną "ELEANOR" z filmu "60 Sekund" (2000 roku film, nie mylić z ELEANOR z film z
1974 roku wtedy to był Ford Mustang Mach 1). W filmie występowała w wersji Super Snake, podczas kręcenia
filmu niestety pare sie porysowało. Ale wyklepali i sprzedali jako nowy model pewnie, z dopiska że brała udział w
realizacji filmu "Gone In 60 Seconds". Ale mniejsza z tym, zrobiłem ten temat ze względu na własnie ten model
Mustang. Unique Performance restauruje zardzewiałe Mustang'i Fastback i przemienia je w G.T.500E. Klient który
sobie zamówi taki model ma
wybór pośród 4 model tego Mustang'a: Base, Performance, Super Snake i Convertible.
G.T.500E: Base Model
Cena od: $119,000
Silnik:
302 cid Shelby Tuned Small Block, 325 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec T5 5-Speed Transmission
G.T.500E: Performance Model
Cena od: $139,000
Silniki:
408cid Shelby Tuned Small Block, 475 HP
427cid Shelby Tuned Aluminum Small Block, 575 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec TKO 5 Speed Manual Transmission
G.T.500E: Super Snake Model
Cena od: $214,000
Silniki:
427cid Shelby Tuned Aluminum Big Block, FE Engine, 525 HP
Shelby Vortech Supercharger, 725 HP
Skrzynia Biegów:
Tremec TKO 5-Speed Transmission
G.T.500E Convertible
Cena od: $159,000
Silnik i Skrzynie Biegów jak powyżej podane są do wyboru.
więciej szczegółów na stronie: http://www.uniqueperformance.com ( juz nie istnieje )