Co do propozycji... ostatni regulamin nie miał nic do zarzucenia przynajmniej wg mnie... Jeżeli potrzebujesz pomocy, wal jak w dym

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic
No nie żenada, ok. czy wy Panowie nie macie nic bardziej wartościowego do zrobienia?Stachu_xjr pisze:W kalendarzu fota na która nikt nie głosował wykonana pół roku pózniej , gdzie jest k.. sprawiedliwosc po co dawać foty starać się np jak Koral miał ładne w cholere głosów i co ?? Daj Pan spokój.
Def, pkt 2 i 3 są jasne. Co do 1 to z mojego doświadczenia wynika że ten termin to trochę późno. W listopadzie i grudniu wogole jest mało fotek ze względu na zimę i raczej trzeba to zrobić wcześniej. Wczoraj na PW dostalem juz kilka propozycji od rożnych osób i prosiłem żeby skierowali je do dr. killera szybko zanim powstanie nowy regulamin.Deftronic pisze:To Killer, ja mam takie propozycje, aby:
1. Do 10 grudnia wybrać fotkę grudniową i zakończyć cały konkurs. Do tego czasy mieć też już zebrane zamówienia na kalendarze. Czas który zostanie - jakieś 2 tyg. - powinien wystarczyć na wydruk i rozesłanie kalendarzy tak aby PRZED KOŃCEM roku znalazły się one u zainteresowanych.
pudel, kurna chata, ty się tym bawisz? napisałem Tobie z czego to wynikało odpisałeś że zrozumiałeś i dziękujesz za wyjaśnienie, a teraz znowu walisz swoje? o co ci chodzi bo ja się poddaję .... masz tak z natury ? myślisz że zrobiłem to bo stwierdziłem że jestem w zarządzie to mogę ? ocknij się i pamiętaj to co pisałeś wcześniej bo sam sobie przeczysz.pudel pisze:chodzi tylko o podejscie "rzadzacych"do reszty klubowiczow ( nie trzeba brac przykladu z rzadu )
Stachu, nie ma co sie denerwowac, ja juz coraz rzadziej sie przejmuje co sie tu dzieje , przeciez zycie jest za piekne zeby sobie zwracac kalendarzem glowe..Stachu_xjr pisze:W kalendarzu fota na która nikt nie głosował wykonana pół roku pózniej , gdzie jest k.. sprawiedliwosc po co dawać foty starać się np jak Koral miał ładne w cholere głosów i co ?? Daj Pan spokój.
Jedno drugiego nie wyklucza!Pavulon_ pisze:pudel, kurna chata, ty się tym bawisz? napisałem Tobie z czego to wynikało odpisałeś że zrozumiałeś i dziękujesz za wyjaśnienie, a teraz znowu walisz swoje? o co ci chodzi bo ja się poddaję .... masz tak z natury ? myślisz że zrobiłem to bo stwierdziłem że jestem w zarządzie to mogę ? ocknij się i pamiętaj to co pisałeś wcześniej bo sam sobie przeczysz.pudel pisze:chodzi tylko o podejscie "rzadzacych"do reszty klubowiczow ( nie trzeba brac przykladu z rzadu )
Stachu_xjr pisze:Zaraz Zaraz a kto liczy głosy
Józef StalinNieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy.