Temat poświecony konkursowi mustanga

Konkurs na zdjęcie miesiąca

Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Re: Temat poświecony konkursowi mustanga

Post autor: sławekw » 2012-02-03, 20:48

Mariusz, jakbyś miał problemy z drukarnią to daj znać, jeżeli chodzi o zdjęcia w odpowiedniej rozdzielczości, to RAFAŁ ma rację, jak fotka wygra powinna trafić na maila od razu do Ciebie w zażądanej rozdzielczości, jeżeli zdjęcie nie spełnia warunków, to zdjęcie które zajęło drugie miejsce wygrywa itd..., tylko odpowiedni komentarz do tego, żeby nikt się nie czepiał i nie robił Tobie przykrości. Myślę, że jeden folder na dysku ze zdjęciami do kalendarza nie powinien stanowić problemu.

Co do propozycji... ostatni regulamin nie miał nic do zarzucenia przynajmniej wg mnie... Jeżeli potrzebujesz pomocy, wal jak w dym ;) jest tutaj jedna drukarnia do której nikt nie ma zastrzeżeń, także pomogę w razie jakbyś czegoś potrzebował :]

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Re: Kalendarz Zamówienia i sprzedaż !!!

Post autor: MAX » 2012-02-04, 00:19

Stachu_xjr pisze:W kalendarzu fota na która nikt nie głosował wykonana pół roku pózniej , gdzie jest k.. sprawiedliwosc po co dawać foty starać się np jak Koral miał ładne w cholere głosów i co ?? Daj Pan spokój.
No nie żenada, ok. czy wy Panowie nie macie nic bardziej wartościowego do zrobienia?

Pudel z twoimi aeroplanami też tak się czepiasz , bez urazy lecz moim zdaniem jest wiele innych ważniejszych spraw w życiu codziennym.
A kalendarz jak sam już wspominałeś dostałeś właśnie z opróżnieniem gdyby było jeszcze kilku takich krytycznych osób to z pewnością cieszyłbyś się nim w maju,czy o to chodzi , chyba nie .
Tak fotka jaka wygrała w lutym to pasikonik na lusterku RAFAŁA , przenośnia pozwala nam upiększać nasza szara rzeczywistość lecz nie każdy to docenia dlatego został zastąpiony inna fotka w odpowiednim formacie , jeśli was to uraziło to przepraszam z całego serca.
Oczywiście macie racje bez dwóch zdań, dziękuje za uwagę.
A jeśli i to was nie zadowala to zawsze można wydrukować swój osobisty
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... ory=0&sg=0" onclick="window.open(this.href);return false; :rozpacz:

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

rick
Członek Honorowy MKP
Model: 67 fastback
Silnik: V8 4.6
Kolor: primer,czarny,bialy

Post autor: rick » 2012-02-04, 01:14

oznacza, ze jak ktoś nie w PL, nie może dać zdjęcie?

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2012-02-04, 05:51

To Killer, ja mam takie propozycje, aby:

1. Do 10 grudnia wybrać fotkę grudniową i zakończyć cały konkurs. Do tego czasy mieć też już zebrane zamówienia na kalendarze. Czas który zostanie - jakieś 2 tyg. - powinien wystarczyć na wydruk i rozesłanie kalendarzy tak aby PRZED KOŃCEM roku znalazły się one u zainteresowanych.

2. Zdjęcia w wysokiej rozdziałce zbierać PRZEZ CAŁY ROK a nie dopiero po zakończeniu konkursu. Zresztą jest warunek o ile pamiętam - zdjęcie podesłane na konkurs MUSI BYĆ w wysokiej rozdziałce. Trzymać się po prostu tego. BEZWZGLEDNIE.

3. W ogóle BEZWZGLĘDNIE trzymać się terminów. Przestać się bawić w ciągłe domawianie klendarzy. Temat trwa cały rok - dosyć mają ludzie czasu aby się zastanowić i zamówić interesującą ich liczbę kalendarzy.

A tak na marginesie - to fakt, zamówienia kalendarzy w zeszłym roku i ich nie odebrania to jakeś k..:cenzura:..o. Podobnie jeśli idzie o ten rok z tymi co zamówili a jeszcze nie zapłacili. Lekko to niepoważne.

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Silnik: inny V8
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2012-02-04, 08:51

Deftronic pisze:To Killer, ja mam takie propozycje, aby:

1. Do 10 grudnia wybrać fotkę grudniową i zakończyć cały konkurs. Do tego czasy mieć też już zebrane zamówienia na kalendarze. Czas który zostanie - jakieś 2 tyg. - powinien wystarczyć na wydruk i rozesłanie kalendarzy tak aby PRZED KOŃCEM roku znalazły się one u zainteresowanych.
Def, pkt 2 i 3 są jasne. Co do 1 to z mojego doświadczenia wynika że ten termin to trochę późno. W listopadzie i grudniu wogole jest mało fotek ze względu na zimę i raczej trzeba to zrobić wcześniej. Wczoraj na PW dostalem juz kilka propozycji od rożnych osób i prosiłem żeby skierowali je do dr. killera szybko zanim powstanie nowy regulamin.

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2012-02-04, 10:17

Moja propozycja to stworzyc na poczatku roku regulamin i sie go trzymac!
Zmiany w trakcie tylko po przeglosowaniu 70% glosow!

Max nie mam nic do twojego autka jest piekne i chetnie bede je ogladal chodzi tylko o podejscie "rzadzacych"do reszty klubowiczow ( nie trzeba brac przykladu z rzadu )

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
Kamil
Forumowicz
Model: 3.0d

Post autor: Kamil » 2012-02-04, 10:27

Def, większość nie wie co to imageshack itp. , załącznik w temacie może mieć jak sie nie mylę max 200kb , bbcode nie działa w tym dziale, wiec niektorzy daja sobie spokoj bo nie potrafia, albo zmniejsza zdjecie i zapomną w ogole o konkursie . dlatego imo zdjęcia nie są wrzucane z dużą rozddielczością, można byłoby gdzieś napisać jak wrzucać zdjęcia na forum przez imageshack.

A jeszcze coś, przecież na grudzień miałabyc sklejka rożnych mustangow , zeby wszystko poszło szybciej, ktoś wie czemu to nie przeszło? Bo to fajny pomysł był. ;)

Obrazek
dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2012-02-04, 10:34

Kamil, wieki, wieki temu powstał temat jak wrzcać zdjęcia na forum. Nie widzę go jednak teraz. Może zagubił się podczas zmian na forum? :zakrecony: Zawsze też można wysłać fotkę bezpośrednio do Killera, aby umieścił ją temacie jak ktoś ma problem. Ogólnie - trzeba trzymać się zasad i terminów, a będzie dobrze. :]

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Silnik: inny V8
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2012-02-04, 11:23

pudel pisze:chodzi tylko o podejscie "rzadzacych"do reszty klubowiczow ( nie trzeba brac przykladu z rzadu )
pudel, kurna chata, ty się tym bawisz? napisałem Tobie z czego to wynikało odpisałeś że zrozumiałeś i dziękujesz za wyjaśnienie, a teraz znowu walisz swoje? o co ci chodzi bo ja się poddaję .... masz tak z natury ? myślisz że zrobiłem to bo stwierdziłem że jestem w zarządzie to mogę ? ocknij się i pamiętaj to co pisałeś wcześniej bo sam sobie przeczysz.

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Re: Kalendarz Zamówienia i sprzedaż !!!

Post autor: Koral » 2012-02-05, 16:32

Stachu_xjr pisze:W kalendarzu fota na która nikt nie głosował wykonana pół roku pózniej , gdzie jest k.. sprawiedliwosc po co dawać foty starać się np jak Koral miał ładne w cholere głosów i co ?? Daj Pan spokój.
Stachu, nie ma co sie denerwowac, ja juz coraz rzadziej sie przejmuje co sie tu dzieje , przeciez zycie jest za piekne zeby sobie zwracac kalendarzem glowe..

lepiej z daleka omijac rzeczy ktore draznia..

Ucieszylbym sie jakby moj szary czy wisniowy mustang pojawil sie w kalendarzu, zamowilbym tez je dla nowych wlascicieli z ktorymi mam bdb kontakt..

zorgaznizowalem 2sesje z 4fotografami, no ale mi cisneinei juz dawno opadlo, co do rozdzielczosci to nikt mnei nei zapytal o oryginaly,ale moj nikon D60 robi w wystarczajacej (wisniowy byl moim ), szary byl chyba nikonem d3s gdze jedno foto chyba zajmuje 30MB wiec tez wystarczajaca rozdzielczosc mysle..

nie byly po mysli zarzadu ,trudno.. lepiej sie napic szklaneczki whisky czy piwka niz niepotrzebnie denerwowac

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2012-02-05, 17:18

Pavulon_ pisze:
pudel pisze:chodzi tylko o podejscie "rzadzacych"do reszty klubowiczow ( nie trzeba brac przykladu z rzadu )
pudel, kurna chata, ty się tym bawisz? napisałem Tobie z czego to wynikało odpisałeś że zrozumiałeś i dziękujesz za wyjaśnienie, a teraz znowu walisz swoje? o co ci chodzi bo ja się poddaję .... masz tak z natury ? myślisz że zrobiłem to bo stwierdziłem że jestem w zarządzie to mogę ? ocknij się i pamiętaj to co pisałeś wcześniej bo sam sobie przeczysz.
Jedno drugiego nie wyklucza!
Rozumiem że potrzebne było inne zdjęcie ponieważ obecne było w złej jakości lub zaginęło.
Nie rozumiem dlaczego nie zostało wybrane zdjęcie numer 2 z tego samego miesiąca dlaczego nikt się słowem nie odezwał i dlaczego zostało wygrane zdjęcie które w głosowaniu nie brało udziału? (chodzi o podejście do sprawy)

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
Magic
Forumowicz
Model: RTR 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: BLACK
Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: Magic » 2012-02-05, 21:09

Nie mazaj się jak baba coś cię gniecie, pavulon już wyjaśniał co zaszło i po za tym niema nigdzie napisane że zwycięskie zdjęcie znajdzie się w kalendarzu to jest wola organizatora, tylko nie jest to wyszczególnione w regulaminie bo kiedyś było tylko hans to zmienił.

Ludzie opanujcie się, niepotrzebne przepychani i robienie z siebie wrogów z powodu głupich zdjęć, na dysku mam z 20tyś fotek klubowych jak bym chciał to co miesiąc bym wygrywał. I po za tym jeszcze nikomu nie zwróciłem uwagi za wykorzystywania moich zdjęć bez zezwolenia co jest bardziej nie fer

Obrazek

Awatar użytkownika
Stachu_xjr
Forumowicz
Model: GT 2016
Silnik: V8 5.0

Post autor: Stachu_xjr » 2012-02-05, 22:16

Zaraz Zaraz a kto liczy głosy :D :D :D :D :D ,Max pisał ze jak ktoś chce niech sobie zrobi swój własny kalendarz ,dał link na allegro ale przecież to on sam powinien taki zamówić a nie ci którzy działali wg zasad

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2012-02-06, 10:07

Stachu_xjr pisze:Zaraz Zaraz a kto liczy głosy
Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy.
Józef Stalin

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
Moris
Forumowicz
Model: teraz 911
Kolor: Byl, satin silver, teraz kto wie

Post autor: Moris » 2012-02-06, 13:46

Widzę że trochę nerwowo sie zrobiło w temacie kalendarzy.
Myślę że jest to spowodowane tym że kalendarz poszedł do druku w grudniu .
Może powinniśmy pomyśleć o tym by temat związany z wyborem zdjęć na poszczególne miesiące zakończyć 1 października.
Mamy wtedy 3 miesiące na druk i dystrybucję.
Konkursy , może zrobić 2 w miesiącu ?

Zablokowany

Wróć do „Zdjęcie miesiąca”