Z miasta Łodzi się pochodzi! Pozdrawiamy miejscowych.jasiu pisze:witam serdecznie
na codzień jeżdże harleyem ale .........zawsze marzyłem o koniku:)
pozdrawiam konrad łódź czyli litzmanstadt
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
- Artur77
- Model: 2+2 Fastback -65
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Zielono/zloty
- Kontakt:
Witam wszystkich z podomnym zainteresowaniem pieknych aut.
Artur 34 lata zamieszkany za mozem (Szwecija)
Mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy
Artur 34 lata zamieszkany za mozem (Szwecija)
Mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy
Ford Mustang 2+2 Fastback -65 http://www.garaget.org/?car=241134" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
cześć Artur77 !! witamy!!! fastback prezentuje się znakomicie !
z pewnością grupa z Polski będzie jechać do Vasteras wiec szansa na spotkanie jest !
z pewnością grupa z Polski będzie jechać do Vasteras wiec szansa na spotkanie jest !
- Artur77
- Model: 2+2 Fastback -65
- Kolor: Zielono/zloty
- Kontakt:
Super, w tamtum roku bylem z grupa szwedska w västerås. Fajnie byloby jakby te 2 grupy sie spotkaly.Pavulon_ pisze:cześć Artur77 !! witamy!!! fastback prezentuje się znakomicie !
Ford Mustang 2+2 Fastback -65 http://www.garaget.org/?car=241134" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdro dla Wszystkich... od wielu lat miłośnik muscle car... w końcu zdecydowałem się na ten krok - zakup;) póki co garaż pusty:)
Pozdro Markus Draken... do tej pory mocniejszy tjun w trochę innej kategorii... http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Seicento/87955" onclick="window.open(this.href);return false; ...subaru już nieaktualne:) MUSTANG!
czesc
szczrze to zalogowałem się gdyż kolega poprosił mnei zebym pognił kilka jego gratów jakie zostały mu po piwnicach i warsztatach
i tak
cały musatng fastback 65 rok ( rozkrecony nie wiem czy nie rozkradziony bo leży juz z dwa lata za stodołą )
oryginalne chromowane zderzaki przedni i tylny do mustangów z lat 64-66 po jednym przedni i tylny ( nówki nie rozpakowane nawet od czsu jak przypłyneły z juesej )
( i sporo innych nowych cześci bo miał to restaurować ale się odwidziało )
silnik plus skrzynia do corvetty stingray nie wiem jaki rok , ale paliła tylko przysżło nowe na palecie z usa to to poszło za szope, jakiś silnik ze skrzynią do mustanga cabrio taki sam z ryja jak ten fastback ale roku nie pamiętam.
komplet nowych felg z usa do mustanga tez chyab 65' plus do corvetty stingray ( jak nazwe przekrecam to przepraszam )
jest sporo czesci do tych 3 samochodów i biucka riviery 73 ... szkoda zeby na złom pojechało jak cos to mój meil
z-kris@o2.pl
przepraszam ze tak od razu tutaj ale mysle z enikt nie bedzie miał za złe bo napewno ktos coś wyhaczy dla siebie )
co do cen nie wiem nie orientuje się zobacz ile to w usa kosztuje wezme dolara x3 a nie 3.4
i bez przesyłki oczywiście mozna sie potargować
zalezy mi na sprzedaniu tych zderzaków bo leżą mi pod łóżkiem
szczrze to zalogowałem się gdyż kolega poprosił mnei zebym pognił kilka jego gratów jakie zostały mu po piwnicach i warsztatach
i tak
cały musatng fastback 65 rok ( rozkrecony nie wiem czy nie rozkradziony bo leży juz z dwa lata za stodołą )
oryginalne chromowane zderzaki przedni i tylny do mustangów z lat 64-66 po jednym przedni i tylny ( nówki nie rozpakowane nawet od czsu jak przypłyneły z juesej )
( i sporo innych nowych cześci bo miał to restaurować ale się odwidziało )
silnik plus skrzynia do corvetty stingray nie wiem jaki rok , ale paliła tylko przysżło nowe na palecie z usa to to poszło za szope, jakiś silnik ze skrzynią do mustanga cabrio taki sam z ryja jak ten fastback ale roku nie pamiętam.
komplet nowych felg z usa do mustanga tez chyab 65' plus do corvetty stingray ( jak nazwe przekrecam to przepraszam )
jest sporo czesci do tych 3 samochodów i biucka riviery 73 ... szkoda zeby na złom pojechało jak cos to mój meil
z-kris@o2.pl
przepraszam ze tak od razu tutaj ale mysle z enikt nie bedzie miał za złe bo napewno ktos coś wyhaczy dla siebie )
co do cen nie wiem nie orientuje się zobacz ile to w usa kosztuje wezme dolara x3 a nie 3.4

zalezy mi na sprzedaniu tych zderzaków bo leżą mi pod łóżkiem

-
- Model: Match I
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: zolty
witam.Mam na imie Michal i zakochany jestem w swoim Mustangu i w pewnej kobiecie,no ale Ona mnie nie chce
.pozdrawiam ziomali

.pozdrawiam ziomali
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Witaj Michale, skąd jesteś?
Dodaj fotki swojego mustanga w dziale galeria
Dodaj fotki swojego mustanga w dziale galeria
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
czesc Michal..witaj w klubie..wszyscy podzielamy Twoja pasjemichaeltwardowski pisze:witam.Mam na imie Michal i zakochany jestem w swoim Mustangu i w pewnej kobiecie,no ale Ona mnie nie chce![]()
![]()
![]()
.pozdrawiam ziomali

Czesc wam wszystkim.
Przeprasam za muj Polski jenzyk, ale pisze jak slysze. Mieszkam w USA jusz od 23 lata. Przeprowadzam sie do Polski w June/July 2012 i bede chodzil do szkoly w Lodzi, Medical University of Lodz. Przyjezdzam z zonom i razem bedziemy sie uczyc.
Muj Polski tak jak widzicie jest dosyc slaby, ale zanim zaczne urzywac Google Translate, chcialem zebyscie zobaczyli jak ja pisze bez tego w spomagania. Ja tesz zadne Polskie slangi/skruty nie znam bo w stanach nie mam durzo kontaktu z Polakami oprucz moich rodzicuw, brata, i zony (zenimy sie w lutym 2012).
Z prowadzam do Polski swuj 2011 Subaru WRX i tesz mam zamiar sprowadzic 2012 Ford Mustang GT lub GT500. Muj zamiar restracji tutaj jest sie dowiedziec ktury model Mustang bedzie latwiej sprzedac.
To narazie tyle, zaczne nowy opis tylko o sobie gdzie dodam zdjencia itd.
Grzesiek.
Przeprasam za muj Polski jenzyk, ale pisze jak slysze. Mieszkam w USA jusz od 23 lata. Przeprowadzam sie do Polski w June/July 2012 i bede chodzil do szkoly w Lodzi, Medical University of Lodz. Przyjezdzam z zonom i razem bedziemy sie uczyc.
Muj Polski tak jak widzicie jest dosyc slaby, ale zanim zaczne urzywac Google Translate, chcialem zebyscie zobaczyli jak ja pisze bez tego w spomagania. Ja tesz zadne Polskie slangi/skruty nie znam bo w stanach nie mam durzo kontaktu z Polakami oprucz moich rodzicuw, brata, i zony (zenimy sie w lutym 2012).
Z prowadzam do Polski swuj 2011 Subaru WRX i tesz mam zamiar sprowadzic 2012 Ford Mustang GT lub GT500. Muj zamiar restracji tutaj jest sie dowiedziec ktury model Mustang bedzie latwiej sprzedac.
To narazie tyle, zaczne nowy opis tylko o sobie gdzie dodam zdjencia itd.
Grzesiek.
Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
Witaj:)
wszystko można zrozumieć. Nie musisz korzystać z translate.
Jak będziesz przyjeżdżać to przywieź też ze sobą Mustanga, którego sobie zostawisz by z nami spotykać się na zlotach;)
inni napiszą jakiego łatwo sprzedać.
no i gratuluje planowanego ślubu:)
a w celu podszkolenia języka Twój tekst powinien wyglądać tak:)
Cześć wam wszystkim.
Przepraszam za mój polski język, ale piszę jak słyszę. Mieszkam w USA już od 23 lat. Przeprowadzam się do Polski w czerwiec/lipiec 2012 i będę chodził do szkoły w Lodzi, Medical University of Lodz. Przyjeżdżam z zoną i razem będziemy się uczyć.
Mój polski tak jak widzicie jest dosyć słaby, ale zanim zacznę używać Google Translate, chciałem zebyście zobaczyli jak ja piszę bez tego wspomagania. Ja też żadnego polskiego slangi/skruty nie znam bo w stanach nie mam dużo kontaktu z Polakami oprócz moich rodziców, brata, i żony (żenimy sie w lutym 2012).
Sprowadzam do Polski swój 2011 Subaru WRX i też mam zamiar sprowadzić 2012 Ford Mustang GT lub GT500. Mój zamiar rejestracji tutaj jest się dowiedzieć który model Mustanga będzie łatwiej sprzedać.
To na razie tyle, zacznę nowy opis tylko o sobie gdzie dodam zdjęcia itd.
Grzesiek.
wszystko można zrozumieć. Nie musisz korzystać z translate.
Jak będziesz przyjeżdżać to przywieź też ze sobą Mustanga, którego sobie zostawisz by z nami spotykać się na zlotach;)
inni napiszą jakiego łatwo sprzedać.
no i gratuluje planowanego ślubu:)
a w celu podszkolenia języka Twój tekst powinien wyglądać tak:)
Cześć wam wszystkim.
Przepraszam za mój polski język, ale piszę jak słyszę. Mieszkam w USA już od 23 lat. Przeprowadzam się do Polski w czerwiec/lipiec 2012 i będę chodził do szkoły w Lodzi, Medical University of Lodz. Przyjeżdżam z zoną i razem będziemy się uczyć.
Mój polski tak jak widzicie jest dosyć słaby, ale zanim zacznę używać Google Translate, chciałem zebyście zobaczyli jak ja piszę bez tego wspomagania. Ja też żadnego polskiego slangi/skruty nie znam bo w stanach nie mam dużo kontaktu z Polakami oprócz moich rodziców, brata, i żony (żenimy sie w lutym 2012).
Sprowadzam do Polski swój 2011 Subaru WRX i też mam zamiar sprowadzić 2012 Ford Mustang GT lub GT500. Mój zamiar rejestracji tutaj jest się dowiedzieć który model Mustanga będzie łatwiej sprzedać.
To na razie tyle, zacznę nowy opis tylko o sobie gdzie dodam zdjęcia itd.
Grzesiek.
Ah... dziekuje. Ja w domu to bede musial albo zalorzyc klawiature Polskom albo urzywac Google Translate.
Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: primer,czarny,bialy
jeśli ja nie został wyrzucony za mój polski, tobie wszystko będzie w porządkuscrmnws6 pisze:Ah... dziekuje. Ja w domu to bede musial albo zalorzyc klawiature Polskom albo urzywac Google Translate.

Witam
Witam mam na imię Paweł jestem z Wołomina/Pruszcza Gdańskiego od lat marzę o Mustangu i czas je spełniać...
Mam nadzieję że na miesiącach dołączę do "stada" hehe
Pozdrawiam
Mam nadzieję że na miesiącach dołączę do "stada" hehe

Pozdrawiam