Nowa strona MKP
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Re: Strona klubu??
1 gen jest już opisana, ale po publikacji na stronie chętnie uzupełnię informacje jeśli ktoś będzie chciał coś dodać
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Re: Nowa strona MKP
Na razie to nie ma czego tłumaczyć;)
Zachęcam do przygotowania info na stronę.
[quote="sławekw"]
takie pytanko, czy wersje językowe będą dostępne? Przynajmniej angielski by się przydał
spoko, spoko, już mnie czasami męczy siedzenie wieczorami i odpisywanie po angielsku na facebooku.... znaczy pw, komentarze to tam ujdzie
[/quote]
O co pytają?
[quote="sławekw"]ogólnie, o zloty, jakie samochody są w klubie, plany imprez... nic takiego szczególnego na razie[/quote]
Zachęcam do przygotowania info na stronę.
[quote="sławekw"]
takie pytanko, czy wersje językowe będą dostępne? Przynajmniej angielski by się przydał
spoko, spoko, już mnie czasami męczy siedzenie wieczorami i odpisywanie po angielsku na facebooku.... znaczy pw, komentarze to tam ujdzie
[/quote]
O co pytają?
[quote="sławekw"]ogólnie, o zloty, jakie samochody są w klubie, plany imprez... nic takiego szczególnego na razie[/quote]
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
prośba. Trzeba dodać trochę txtów i zdjęć na budowaną właśnie stronkę.
Moglibyście wybrać sobie jedną podstronę i ją przygotować?
Pozwolimy sobie na ewentualne poprawki, by ostatecznie to było wszystko spójne, ale pojawi się info, że to właśnie Ty opracowałeś/łaś ten txt
4. Ford Mustang Info
a. 1st gen Pluzz
b. 2nd gen do zrobienia
c. 3rd gen do bathrust
d. 4th gen stang232
e. 5th gen do zrobienia
f. specjalne edycje do zrobienia
g. nadwozia do zrobienia
h. zanim kupisz zabytkowego do zrobienia
i. zanim kupisz nowszego do zrobienia
dajcie proszę znać kto może czym cię zająć
Moglibyście wybrać sobie jedną podstronę i ją przygotować?
Pozwolimy sobie na ewentualne poprawki, by ostatecznie to było wszystko spójne, ale pojawi się info, że to właśnie Ty opracowałeś/łaś ten txt
4. Ford Mustang Info
a. 1st gen Pluzz
b. 2nd gen do zrobienia
c. 3rd gen do bathrust
d. 4th gen stang232
e. 5th gen do zrobienia
f. specjalne edycje do zrobienia
g. nadwozia do zrobienia
h. zanim kupisz zabytkowego do zrobienia
i. zanim kupisz nowszego do zrobienia
dajcie proszę znać kto może czym cię zająć
Ostatnio zmieniony 2012-01-16, 19:27 przez Bielek, łącznie zmieniany 1 raz.
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Grafit
Zrobię 3rd gen. ale zastrzegam sobie prawo do ciągłego edytowania ;) na kiedy to jest potrzebne? Bo mam trochę mało czasu niestety :(?
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
będziemy zbierać strony z poszczególnych spotów, zlotów innych imprez klubowych jak i zdjęć Waszych aut
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Czy jest juz lista podstron na nowym portalu MKP?
Moje propozycje:
- Kalendarz imprez klubowych
- Projekt MKP-RC (moge aktualizowac)
Moje propozycje:
muarah
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Muarah, są już obie strony: kalendarz i Race Car. Jak chcesz coś tymczasowo umieścić na stronie MKP-RC to wyślij mi na pw.muarah pisze:Czy jest juz lista podstron na nowym portalu MKP?
Moje propozycje:
Potrzebni są jeszcze chętnie do napisania tekstów dla tych stron:
+ Mustang Race - ogólnie coś o imprezie, skąd wziął się pomysł itp. bardzo podobnie jak jest na stronie MR, ale nie chcemy się powtarzać. Krótko, bo będzie link do strony MR gdzie zainteresowany znajdzie wszelkie niezbędne informacje.
+ I generacja - jest tekst "Dlaczego Mustang odniósł sukces". Jak ktoś jest zainteresowany rozwinięciem tematu lub dopisaniem, jest taka możliwość.
+ II generacja - wiem, że nie ma w klubie, ale może ktoś chciałby zrobić mały research.
+ III generacja - bathhurst się podjął. Można pisać w odcinkach/rozdziałach, nie potrzebuję całego tekstu od razu. Można napisać generalnie, a potem sukcesywnie rozwijać.
+ IV generacja - stang232 pracuje właśnie nad najdokładniejszym opracowaniem w internecie

+ V generacja - najliczniejsze auto w klubie a nikt nie chce napisać

+ Edycje specjalne - nie oczekuję, że jedna osoba napisze o wszystkich, ale jak ktoś ma jakąś wiedzę o jednej z takich wersji to proszę pisać
+ Zanim kupisz Mustanga - tu właściwie można by przepisać i zredagować to co jest już na forum, ale jak zwykle "ktoś" to musi zrobić, więc czekam na chętnych. Możemy zrobić tę stronę bardzo szczegółową, albo właśnie ogólnikową z odwołaniem do forum. Myślę jednak, że warto napisać coś o sposobach sprawdzania VIN (dotyczy nowych Mustangów) oraz o największych bolączkach klasyków.
+ MKP-RC - tu rozumiem, że Muarah coś przygotuje. Wiem, że masz dużo pracy dlatego na początek wystarczą główne założenia, pomysły. A jak postanowimy, że jest taka potrzeba - zrobię osobny formularz kontaktowy, który będzie wysyłał maile zainteresowanych współpracą prosto do ciebie.
+ Kalendarz imprez - bazuje na kalendarzu googla i kilka wstępnych imprez dodałem, ale nie dam rady trzymać ręki na pulsie, więc jak jest chętny do zarządzania kalendarzem - chętnie spotkam się na pw.
Każdy autor dostanie konto na stronie i będzie mógł redagować swoje teksty. Chętnych do stałej współpracy przy redagowaniu strony i jej rozwijaniu zapraszam z odpowiednią deklaracją na pw.
W razie jakichkolwiek pytań i sugestii proszę pisać tu w wątku, lub (jeśli sprawa tego wymaga) na pw.
Roboczo można będzie stronę uruchomić nawet dzisiaj wieczorem z zastrzeżeniem, że jest w fazie beta i dużo rzeczy jeszcze wymaga dopracowania.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pluz czy
+ Edycje specjalne
maja byc opisane wersje z arowno z lat 67 - 2011 ?? czy wybiorczo
+ Edycje specjalne
- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
AluStar pisze:Pluz czy
+ Edycje specjalne
chodzi o Edycje specjalne z całego okresu produkcji Mustanga, oczywiście będzie tego trochę, więc jeśli możesz zrobić część to superosko. Napisz tylko jakie chciałbyś opisać
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
No to super ze juz sie zaczyna wykluwac nowa stronka!
Materiał o MKP-RC wyśle ale dzisiaj nie dam rady bo mam teraz tylko telefon w dłoni;)
Materiał o MKP-RC wyśle ale dzisiaj nie dam rady bo mam teraz tylko telefon w dłoni;)
muarah