Mustang Track Day 2012
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Mustang Track Day 2012
Witam, czas zacząć przymiarki do kolejnych imprez z tak fajnie rozpoczętego w ubiegłym roku cyklu - kto jeszcze nie brał udziału niech żałuje i zapisuje się w tym roku:)
W tym roku będzie ciężko z terminami bo tor jest mega obłożony wiec trzymałem rękę na pulsie i mam już teraz kilka propozycji terminów - oto one:
sobota - 10.03
sobota - 28.04 (preferowany)
niedziela - 29.04
piątek - 27.07
sobota - 11.08 (preferowany)
sobota - 20.10 (opcjonalny/dodatkowy)
Biorąc pod uwagę frekwencję z ubiegłego roku i to jakie są możliwości w tym roku celuję w dwa terminy, ew. trzeci jesienny na później do rozważenia i rezerwacji na później (o ile będzie dostęny). Zaznaczyłem terminy preferowane i takie będę rezerwował (nie ma czasu na głosowanie), chyba, że są jakieś ważne imprezy klubowe lub inne, które zdecydowanie kolidują z tymi terminami - w takim razie proszę o informację jak najszybciej. Rezerwację chciałbym zrobić do końca tygodnia - najpóźniej w sobotę 14 stycznia.
Zainteresowanie ściganiem w Ułęży jest w tym roku bardzo duże i właściciel terenu to widzi więc niestety ceny lekko też idą w górę. Ustaliłem z Piotrem Wróblewskim, że mamy cenę 300zł / samochód przy minimalnej liczbie 25 samochodów. Nie powinno być problemu z osiągnięciem tego limitu.
Tyle na dzisiaj, jeśli są uwagi proszę pisać!
W tym roku będzie ciężko z terminami bo tor jest mega obłożony wiec trzymałem rękę na pulsie i mam już teraz kilka propozycji terminów - oto one:
sobota - 10.03
sobota - 28.04 (preferowany)
niedziela - 29.04
piątek - 27.07
sobota - 11.08 (preferowany)
sobota - 20.10 (opcjonalny/dodatkowy)
Biorąc pod uwagę frekwencję z ubiegłego roku i to jakie są możliwości w tym roku celuję w dwa terminy, ew. trzeci jesienny na później do rozważenia i rezerwacji na później (o ile będzie dostęny). Zaznaczyłem terminy preferowane i takie będę rezerwował (nie ma czasu na głosowanie), chyba, że są jakieś ważne imprezy klubowe lub inne, które zdecydowanie kolidują z tymi terminami - w takim razie proszę o informację jak najszybciej. Rezerwację chciałbym zrobić do końca tygodnia - najpóźniej w sobotę 14 stycznia.
Zainteresowanie ściganiem w Ułęży jest w tym roku bardzo duże i właściciel terenu to widzi więc niestety ceny lekko też idą w górę. Ustaliłem z Piotrem Wróblewskim, że mamy cenę 300zł / samochód przy minimalnej liczbie 25 samochodów. Nie powinno być problemu z osiągnięciem tego limitu.
Tyle na dzisiaj, jeśli są uwagi proszę pisać!
Ostatnio zmieniony 2012-01-11, 17:53 przez muarah, łącznie zmieniany 1 raz.
muarah
Re: Mustang Track Day 2012
daty kwietniowe od razu możesz wymazać, 5 maja są kielce więc nie widzę sensu....
Nic na siłę, wszystko młotkiem i wyklepie się coś takiego:
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
OK, dobra uwaga, niestety później juz nie ma terminów aż do sierpnia więc poczkajmy na inne opinie ale być może będzie trzeba zmienić.
Początek marca z kolei trochę ryzykowny, pogoda, zimno, nawet śnieg się może trafić jeśli zima przyjdzie z opóźnieniem.
Początek marca z kolei trochę ryzykowny, pogoda, zimno, nawet śnieg się może trafić jeśli zima przyjdzie z opóźnieniem.
muarah
jedna uwaga: nie ułężY tylko ułężU
szkoda, że nie marzec jest nie pewny... fajna data by była na szkolenie
szkoda, że nie marzec jest nie pewny... fajna data by była na szkolenie
Nic na siłę, wszystko młotkiem i wyklepie się coś takiego:
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
ten termin sierpniowy jest w sobotę przed MR2012. wychodzi na to, że Ułęż będzie imprezą alternatywną do dużych imprez klubowych
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
To całkiem pechowo;( Spróbuje jeszcze ponegocjowac w sprawie innych terminów ale zdaje sie ze Wrobel po prostu ich nie ma. Zostaje marzec i październik..
Myśle jeszcze nad planem B - tzn. całkiem inne miejsce.
Myśle jeszcze nad planem B - tzn. całkiem inne miejsce.
muarah
od 21 stycznia do 29 lutego firma http://www.DEVIL-CARs.pl" onclick="window.open(this.href);return false; organizuję imprezę w Nowym Targu, a dokładniej na lotnisku...całe lotnisko będzie zaśnieżone z armatek śniegowych, wypożyczone ratraki etc.
Może warto się zapytać jakie ceny by zaproponowali, za przyjazd własnymi autami i za szaleństwa po lotnisku, cena powinna być odpowiednio niższa.
EDIT: Ja już wysłałem pw z zapytaniem do kolesia, by przedstawił mi koszt w takim przypadku, ktoś zainteresowany wstępnie ?
Jak ktoś by się chciał dowiedzieć we własnym zakresie 503 520 520 - kontakt do Rafała Matejczyka
Może warto się zapytać jakie ceny by zaproponowali, za przyjazd własnymi autami i za szaleństwa po lotnisku, cena powinna być odpowiednio niższa.
EDIT: Ja już wysłałem pw z zapytaniem do kolesia, by przedstawił mi koszt w takim przypadku, ktoś zainteresowany wstępnie ?
Jak ktoś by się chciał dowiedzieć we własnym zakresie 503 520 520 - kontakt do Rafała Matejczyka
Pozdrawiam,
Adam
Adam
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Żeby nie powodowac "kolizji", na razie rezerwuję tylko termin 22.10 w Ułężu, sprawdzam inne możliwości i terminy, postaram się coś wymyśleć, żebyśmy wcześniej też mieli okazję do zabawy na torze..
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
22.10 to sobota, wcześniej była pomyłka w terminie. Mam wstępna rezerwację jeszcze bez zaliczki, będę chciał dość szybko zrobic zapisy chętnych na ten termin bo musimy znaleźć 25 samochodów po 300zł.
Wstępnie rozmawiałem też z Wróblem nt. organizacji takiego szkolenia na torze na Bemowie. Nawierzchnia gorsza ale za to jest to w Warszawie co wiele rzeczy ułatwia. Cenowo powinno wyjść podobnie, moze trochę drożej za sam tor ale za to odpadają koszty dojazdu przynajmniej dla osób z Warszawy.
Można byłoby też przypuścić atak na "Rozetę Wróbla" - tu apel do Alustara: wszyscy liczymy na Twojego Griggsa, slicki i spore umiejętności!!!
Wstępnie rozmawiałem też z Wróblem nt. organizacji takiego szkolenia na torze na Bemowie. Nawierzchnia gorsza ale za to jest to w Warszawie co wiele rzeczy ułatwia. Cenowo powinno wyjść podobnie, moze trochę drożej za sam tor ale za to odpadają koszty dojazdu przynajmniej dla osób z Warszawy.
Można byłoby też przypuścić atak na "Rozetę Wróbla" - tu apel do Alustara: wszyscy liczymy na Twojego Griggsa, slicki i spore umiejętności!!!
muarah
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
co by nie bylo termin bardzo oki..ja juz moge sie wpisac jako pierwszy chetny...czy to Ulez czy Wawka..muarah pisze:22.10 to sobota, wcześniej była pomyłka w terminie. Mam wstępna rezerwację jeszcze bez zaliczki, będę chciał dość szybko zrobic zapisy chętnych na ten termin bo musimy znaleźć 25 samochodów po 300zł.
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Jeśli termin pod koniec roku to jestem chętny na Bemowie rumakiem nie byłem i mam bliżej wiec dla mnie lepsza opcja
To może od razu zrobimy szkolenie na rozecie plus jakaś druga dodatkowa trasa przygotowawcza by długo nie czekać w kolejce i by w końcu był jakiś mustang w rankingu bo nie daruję tej bejcy E30 230 KM 01:17,06
To może od razu zrobimy szkolenie na rozecie plus jakaś druga dodatkowa trasa przygotowawcza by długo nie czekać w kolejce i by w końcu był jakiś mustang w rankingu bo nie daruję tej bejcy E30 230 KM 01:17,06
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
OK, fajnie, że jest zainteresowanie rozetą na Bemowie - za chwilę wrócę z konkretną propozycją: terminy/koszty/zasady.
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Alez ja jestem i pracuje nad jakaś koncepcja na Bemowo ale tam są niestety chore zasady jesli chodzi o grupy. Płaci sie za godzine i za samochod a ryczałt zaczyna sie dopiero przy ok 4-5 tys co przy pojemności tego miejsca wychodz bardzo drogo. Dlatego myśle o tym jak zorganizować taka imprezę sprytnie, zeby wprowadzić wiecej osób ale zeby nie było tak ze wszyscy stoją i czekają aż jeden samochod po drugim przejada tor. Dajcie jeszcze chwile;)
Od razu pytanie: czy zebralaby sie mała grupka na szkolenie z drigtingu?
Od razu pytanie: czy zebralaby sie mała grupka na szkolenie z drigtingu?
muarah