Czy moglby ktos wypowiedziec sie na ten temat ?
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
nie, ja nie mam Pony Package
Ja mam Interior Upgrade, ale za to pierwszy właściciel zrezygnował z czegoś takiego jak Comfort Package
Więc nie mam lusterek z kompasem, podgrzewanych siedzeń i żona musi gałkami ruszać żeby przesunąć fotel zamiast przyciskiem jak ja
w ogłoszeniu nie było napisane o pony package i nie zwróciłem uwagi.
Ja mam Interior Upgrade, ale za to pierwszy właściciel zrezygnował z czegoś takiego jak Comfort Package

Więc nie mam lusterek z kompasem, podgrzewanych siedzeń i żona musi gałkami ruszać żeby przesunąć fotel zamiast przyciskiem jak ja

Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 15:46 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

witam wszystkich
[ Dodano: 2009-01-30, 14:51 ]

[ Dodano: 2009-01-30, 14:51 ]
a ile masz zon ze tak czesto musi regulowac ten fotelkaes pisze:nie, ja nie mam Pony Package
Ja mam Interior Upgrade, ale za to pierwszy właściciel zrezygnował z czegoś takiego jak Comfort Package![]()
![]()

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
to czy skora czy nie na cene w usa nie ma duzego wplywu przy V6,
z takim uszkodzeniem mozna kupic w usa za 6-8 tys USD ten rocznik
bez zaleznosci czy skora czy nie, uszkodzony, to uszkodzony,
wiec cena jest duza. Bez uszkodzen ze sprowadzeniem i wszystkimi kosztami przy obecnym kursie nie kupisz nawet bez skory, a to czy skora czy nie, to juz kwestia gustu, w zimie bez podgrzewanych foteli zimno, w lecie nie da sie usiasc, tym bardziej jak czarna.
ale widac ze napalony jestes, wiec oponie pewnie nie beda mialy wplywu, masz kasiore i ci sie podoba to kupisz.
spalanie przy oszczednej jezdzie (przepisowej) to 9 trasa, 11-13 miasto (v6)
a tu dla przykladu 2008 rok gt wcale nie mocno bity i z naprawa tyle wyjdzie, mniejsze clo za bitego itp.:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0308137489
caniggia
z takim uszkodzeniem mozna kupic w usa za 6-8 tys USD ten rocznik
bez zaleznosci czy skora czy nie, uszkodzony, to uszkodzony,
wiec cena jest duza. Bez uszkodzen ze sprowadzeniem i wszystkimi kosztami przy obecnym kursie nie kupisz nawet bez skory, a to czy skora czy nie, to juz kwestia gustu, w zimie bez podgrzewanych foteli zimno, w lecie nie da sie usiasc, tym bardziej jak czarna.
ale widac ze napalony jestes, wiec oponie pewnie nie beda mialy wplywu, masz kasiore i ci sie podoba to kupisz.
spalanie przy oszczednej jezdzie (przepisowej) to 9 trasa, 11-13 miasto (v6)
a tu dla przykladu 2008 rok gt wcale nie mocno bity i z naprawa tyle wyjdzie, mniejsze clo za bitego itp.:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0308137489
caniggia
Re: Czy moglby ktos wypowiedziec sie na ten temat ?
Wg mnie za drogo.
Dla porównania picuś-glancuś

http://moto.allegro.pl/item540365015_fo ... felga.html

Nawet jeśli był bity, sprawdzić history i 20k w kieszeni, to czysty zysk

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
- 4 x AIRBAGLIZZARD pisze:Wg mnie za drogo.
Dla porównania picuś-glancuś 2007 na 19", wywoławcza 49,5:
http://moto.allegro.pl/it...a_19_felga.html

z tego co mi wiadomo w mustangach sa 2 poduchy

- PLUS WIELE INNYCH
Czy ja wiem czy tak wiele

[ Dodano: 2009-01-30, 17:41 ]
Racja, pozatym ten kolor Legend Lime przy czarnym trochę słabo wypadaLIZZARD pisze:Nawet jeśli był bity, sprawdzić history i 20k w kieszeni, to czysty zysk

Obręcze też ciekawe ale komoft jazdy może Cię jeszcze bardziej drażnić skoro już narzekałeś na uderzenia u sąsiada..

You can never have too much power, just not enough traction.
Hehe, bardzo często piszą bzdury, ale zwykle nie wynika to ze złej woli tylko szeroko pojętego analfabetyzmuDarentyV8 pisze:- 4 x AIRBAGLIZZARD pisze:Wg mnie za drogo.
Dla porównania picuś-glancuś 2007 na 19", wywoławcza 49,5:
http://moto.allegro.pl/it...a_19_felga.html![]()
z tego co mi wiadomo w mustangach sa 2 poduchy.. kolejne 2 to chyba jak cycatą samice woził..
![]()
- PLUS WIELE INNYCH
Czy ja wiem czy tak wielekolega kiedyś sprzedał vento i też się popisał "dzieloną tylną kanapą i podgrzeana szybą tylnią
![]()

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
No i jakie to ma znaczenie?kaes pisze: *edit
Hm, cena dolara teraz ma nic do tego juz bo auto rok jeżdżone w Polsce. Dopiero doczytałem.
Ważne jest ile wyjdzie jakbyś teraz chciał sprowadzić.
To jak ja sprowadzałem jak dolar był po 2.15 to teraz Twoim zdaniem powinienem sprzedać samochód po cenie jaka była wtedy czy po takiej jaka trzeba wydać teraz za sprowadzenie samochodu podobnego rocznikiem, stanem i przebiegiem do mojego?
[ Dodano: 2009-01-30, 19:58 ]
Jak o to pytasz, to nie chcesz Mustanga ;)wooldorf pisze:Ile wam pala wasze mustangi ?
[ Dodano: 2009-01-30, 20:00 ]
Serio? Pierwsze słyszę.caniggia pisze:mniejsze clo za bitego
[ Dodano: 2009-01-30, 20:01 ]
4.DarentyV8 pisze:z tego co mi wiadomo w mustangach sa 2 poduchy :P .. kolejne 2 to chyba jak cycatą samice woził..
2 z przodu i 2 side w siedzeniach.
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
No to moim zdaniem zależy. Z jednej strony racja, a z drugiej - sprowadzisz auto jak dolar po 2pln, po krótkim czasie 3.50pln. Wtedy jak wiadomo sprowadzanie aut siada. Więc masz wybór - sprzedać za cenę niższą niż wynika z przelicznika obecnego, a i tak wyjść na swoje, albo nie sprzedać i czekać.Pawellos pisze:To jak ja sprowadzałem jak dolar był po 2.15 to teraz Twoim zdaniem powinienem sprzedać samochód po cenie jaka była wtedy czy po takiej jaka trzeba wydać teraz za sprowadzenie samochodu podobnego rocznikiem, stanem i przebiegiem do mojego?
Zasad nie ma. Oprócz jednej. Cena taka, żeby się opłaciło a ktoś kupił.
CS6 Progress bar

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
"odano: 2009-01-30, 20:00 ]
caniggia napisał/a:
mniejsze clo za bitego
Serio? Pierwsze słyszę. "
Sprawa akurat jest prosta, jak nie bity nie ma z czego urwac z ceny, faktura ich teraz juz niezbyt interesuje, bo i tak patrza do eurotaxu, a tak bierzesz rzeczoznawce za 200zl i uszkodzonym to juz nawet bajki moze pisac. I sa mniejsze oplaty i stad sa dampingowe ceny na allego, bo skad 49000zl moze wyjsc mustang bezwypadkowy 2007rok za ktorego
trzeba zaplacic z 14000+ z 1000 prowizja+ z 1200 za transport do hamburga to po obecnym kursie juz daje ponad 50000zl, do tego clo, vat, nowa akcyza, przerobki, transport do pl i robi sie grubo ponad 70000zl, blizej 80 bym nawet powiedzial. Wiec jeszcze raz, jakim cudem 49000 bezwypadkowy?
Pozdro.
caniggia napisał/a:
mniejsze clo za bitego
Serio? Pierwsze słyszę. "
Sprawa akurat jest prosta, jak nie bity nie ma z czego urwac z ceny, faktura ich teraz juz niezbyt interesuje, bo i tak patrza do eurotaxu, a tak bierzesz rzeczoznawce za 200zl i uszkodzonym to juz nawet bajki moze pisac. I sa mniejsze oplaty i stad sa dampingowe ceny na allego, bo skad 49000zl moze wyjsc mustang bezwypadkowy 2007rok za ktorego
trzeba zaplacic z 14000+ z 1000 prowizja+ z 1200 za transport do hamburga to po obecnym kursie juz daje ponad 50000zl, do tego clo, vat, nowa akcyza, przerobki, transport do pl i robi sie grubo ponad 70000zl, blizej 80 bym nawet powiedzial. Wiec jeszcze raz, jakim cudem 49000 bezwypadkowy?
Pozdro.
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 21:21 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.