Czy moglby ktos wypowiedziec sie na ten temat ?

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Silnik: V6 4.0
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2009-01-30, 13:05

Wydaje mi się, że za bitą V6ke to cena jest zbyt wysoka (chociaż dolar idzie w górę...).

A dobre jest to:
sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
...
Jestem uczciwym sprzedawca, niczego nie ukrywam...

:)

Jeśli się zastanawiasz to poproś o VIN i sprawdź jaki jest opis wypadku w carfax i poszukaj w copart.com fotek ze stanów - może maja inną fote tego jak auto wyglądało po wypadku (komisy często mają dostęp do copart.com).[/b]

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-01-30, 13:25

Akurat jesli chodzi o to ze bezwypadkowy, to raczej jest prawda, chociazby w mysl PRAWA POLSKIEGO. gdyz wypadek to zdarzenie drogowe, kolizja, w skutek ktorej przynajmniej jeden uczestnik doznał obrazen ciała brzemiennego w skutki minimum 7 dni pobytu w szpitalu.

moze to brzmi glupio, ale tak jest.

jeszcze jest zmianka, ze nawet jesli nie trafil do szpitala, to jesli auto nie ma naruszeonych rozstawow punktów kontrolnych karoserii to jest co najwyzem pokolizyjne, ale bezwypadkowe :) wiec nie przyczepisz sie na drodze cywilnej :)

zdjecia sa wykonane w stanach , widac po otoczeniu.

przy zalozeniu ze wszystko sie zgadza, ile mozna dac za to auto?

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-01-30, 13:38

bezwypadkowy - czyli w Polsce nie miało wypadku :) co się z nim działo poza granicami to inna sprawa.

Co do ceny - 69 to za dużo moim zdaniem, zwłaszcza, że:
-rok 2006
-uszkodzony (wprawdzie z tego co pisze to naprawiony ale zawsze cena powinna być niższa)
-4.0
Czyli: podobnie jak nasz (też był uszkodzony w USA - dzięki temu ma przebieg mały 4 tys mil bo nie był jeżdżony :D ), widzieliśmy zdjęcia przed, po itd, naprawiony na oryginalnych częściach itd itp) tylko rocznik nasz 2007. I w sumie wyszło nas o ponad 10 tys mniej niż ten. Więc nawet biorąc pod uwagę wyższą cenę dolara niż jak myśmy kupowali, i nasze doświadczenia z takimi autami - to moim zdaniem powinno być taniej.

*edit
Hm, cena dolara teraz ma nic do tego juz bo auto rok jeżdżone w Polsce. Dopiero doczytałem.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: satin silver

Post autor: caniggia » 2009-01-30, 14:16

za uszkodzony to drogo.
Ja swojego (2008 modelowy i tak tez zarejestrowany) cenie na 76500, nie wiele drozej.

http://www.allegro.pl/item533842158_for ... _nowy.html

a na tym z otomoto to od razu widac zle dobrany kolor, malowany bez cieniowania,
a co gorsze widac ze tylny most dostal strzala i nie wiadomo co tam pokrzywilo i jak bylo naprawione. moze byc problem z geometria.
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 14:23 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Darenty
Forumowicz
Model: S197 GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: Satin Silver Metallic

Post autor: Darenty » 2009-01-30, 14:23

Dochodzi tu jeszcze kwestia że to wygląda na wersję "Pony package".. od normalnego 4.0 różni sie tylko lampami na grillu i zmodyfikowanym zawieszeniem (poprawione, niegiba się tak jak normalne 4.0) także jakiś wzrost wartości to też może wnosić..
O ile to jest "Pony package" bo sam charakterystyczny grill z lampami można kupić :P

You can never have too much power, just not enough traction.

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-01-30, 14:43

"Hm, cena dolara teraz ma nic do tego juz bo auto rok jeżdżone w Polsce. Dopiero doczytałem."

cos zle doczytales kolego. auto zarejestrowane 01/2009 r, wiec jezdzi po polsce od miesiaca , i to nie jezdzi bo kolo niema prawka :) :)

TAk to jest PONY PACKAGE, ogladalem to auto. ma taki napis na szybie z tylu bocznej.

JEsli chodzi o most, to owszem zostal wymieniony na nowy. jest faktura i jest stary most do wgladu, rzeczywiscie byl lekko zgiety, ale ten nowy wyglada na prawdziwie nowy nawet fabryczne naklejki sa jeszcze niezabrudzone.

sprzeda za 65 tys.

chodzi oto, ze to auto sprzedaje moj sasiad i znam jego historie, bo sprowadzil dla siebie, ale zabrali mu prawko w grudniu 2008 na 2 lata :) za jazde po pijaku :) hehehe

i zastanawiam sie nad tym autem :)

[ Dodano: 2009-01-30, 13:44 ]
wkurza mnie jedna rzecz w nim, ze jest cholernie sztywny ten samochod. cale zycie (krutkie bo krotkie) jezdze Eclipsami, i nawet one nie byly tak sztywne. tutaj doslownie czuc kazda dziure w nawierzchni.

[ Dodano: 2009-01-30, 13:47 ]
widzialem to auto jak jeszcze bylo na lawecie z portu, przyjechalo do sasiada, chwalil sie, wiem ze nie bylo inaczej rozbite niz na tych fotkach. a kolor wcale nie jest inny, w realu praktycznie nie widac roznicy. kolor przyjechal ze stanow razem z blotnikiem i mostem i zderzakiem z lampa, czesci sa oryginalne, tyle wiem na pewno.

[ Dodano: 2009-01-30, 13:50 ]
kaes pisze:bezwypadkowy - czyli w Polsce nie miało wypadku :) co się z nim działo poza granicami to inna sprawa.

Co do ceny - 69 to za dużo moim zdaniem, zwłaszcza, że:
-rok 2006
-uszkodzony (wprawdzie z tego co pisze to naprawiony ale zawsze cena powinna być niższa)
-4.0
Czyli: podobnie jak nasz (też był uszkodzony w USA - dzięki temu ma przebieg mały 4 tys mil bo nie był jeżdżony :D ), widzieliśmy zdjęcia przed, po itd, naprawiony na oryginalnych częściach itd itp) tylko rocznik nasz 2007. I w sumie wyszło nas o ponad 10 tys mniej niż ten. Więc nawet biorąc pod uwagę wyższą cenę dolara niż jak myśmy kupowali, i nasze doświadczenia z takimi autami - to moim zdaniem powinno być taniej.

*edit
Hm, cena dolara teraz ma nic do tego juz bo auto rok jeżdżone w Polsce. Dopiero doczytałem.
ZWROC UWAGE ZE TA WERSJA O KTOREJ TY MOWISZ TO GOLAS BEZ SKORY :/ , na allegro jesli wezmiesz kryteria 2006 do 2006 , skurzana tapicerka, to jest najtanszy samochod. no i jak wspominalem nie jezdzi rok, bo dopiero ma tablice od tygodnia :)

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Silnik: inny V8
Kolor: Czarny srebrne pasy

Post autor: Madasek » 2009-01-30, 14:59

:D wpadka hehe

The "pony package" offers:

- rear stabilizer bar
- larger front stabilizer bar
- ABS
- Traction control
- 17" wheels
- tail spoiler
- grill w/ fog lamps
- floor mats
- unique badging

no a to daje do myslenia :D

i proszę poprawić ortografie :cisza:
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 15:01 przez Madasek, łącznie zmieniany 1 raz.

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-01-30, 14:59

nalezy tez zauwazyc ze po oplatach rejestracyjnych i ubezpieczeniu. to tez sa koszta.

skierowane to do lolegi co mowi ze kupil za ponad 10tys taniej. mowi pewnie o cenie przed rejestracja. samo oc za 4l to bedzie pewnie ze 2 tys zl.

[ Dodano: 2009-01-30, 14:00 ]
Madasek pisze::D wpadka hehe

The "pony package" offers:

- rear stabilizer bar
- larger front stabilizer bar
- ABS
- Traction control
- 17" wheels
- tail spoiler
- grill w/ fog lamps
- floor mats
- unique badging

no a to daje do myslenia :D
nie rozumiem co chcesz przez to powiedziec? ze lepiej jest czy jak ?
normalny niema ABS ????

[ Dodano: 2009-01-30, 14:02 ]
WEZCIE W RESZCIE SIE ZDECYDUJCIE :oczami: , DOBRA CENA 65000 CZY NIE?? POTRZEBUJE WASZEJ OPINII.

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz

Post autor: Madasek » 2009-01-30, 15:03

echh no a jak sie to ma rozumiec..... wiekszy lac ala bullit, rozporki stabilizacyje co daje te sztywnosc, TC a ABS nie ma w zwyklej wersji? no i spojlerek :D

A pozatym jak twoj sasiad to niech nie sciemnia tylko mowi ile kosztowal doliczy se 10 koła :D a nie jak dilerzy 100% wartosci :P i git, co nie chwalil sie ile wydal na wsio!!?? to niedobry sasiad :P

A o OC juz tu bylo - jak nie masz znizek kara jak masz to pinćset tak jak wszyscy za 4,6L
:hyhy:

Szkoda tylko ze nie ma interior upgreade i skorki na kierownicy by byl komplecik :)
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 15:12 przez Madasek, łącznie zmieniany 4 razy.

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-01-30, 15:04

wooldorf pisze:os zle doczytales kolego. auto zarejestrowane 01/2009 r, wiec jezdzi po polsce od miesiaca
fakt, źle doczytałem :) nie było napisane, że jeżdżone w Polsce. sorry
wooldorf pisze:ZWROC UWAGE ZE TA WERSJA O KTOREJ TY MOWISZ TO GOLAS BEZ SKORY
czyli który? ten sprzedawany? jest w ogłoszeniu napisane, że skóra
Czy mój? Mój też jest skórzany. Więc nie rozumiem :).

Chodzi mi o to, auto wygląda super, uszkodzony mocno nie był, nie wygląda na jakąś ściemę. Ale cena 69tys wydaje mi się za duża.

I mówiłem tak, o tym ile nas kosztowało sprowadzenie itd. Biorąc pod uwagę też ubezpieczenie (a przynajmniej pierwszą ratę :) ) wyszło mnie o 10 tys mniej. Ale jak chcesz juz tak drobiazgowo liczyć (czyli 10tyś albo 8 tyś) - to po aktualizacji, czyli cena 65tys - już tylko 7 tys różnicy :) Więc niech sie wypowiedza ci co się znają na PonyPackage - pewnie i warto.
Czy Pony Package czy nie - jeśli tak to ok, nie znam się na Pony Package, jesli jest i warto itd, to jasne. Wypowiedziałem się na podstawie opisu przy ofercie.
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 15:10 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.

CS6 Progress bar

Obrazek

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-01-30, 15:10

caniggia pisze:za uszkodzony to drogo.
Ja swojego (2008 modelowy i tak tez zarejestrowany) cenie na 76500, nie wiele drozej.

a na tym z otomoto to od razu widac zle dobrany kolor, malowany bez cieniowania,
a co gorsze widac ze tylny most dostal strzala i nie wiadomo co tam pokrzywilo i jak bylo naprawione. moze byc problem z geometria.
nie. mowilem o tym samochodzie ze bez skory. za cene 76500

ktorys wlasciciel chyba sie wypowiadal.

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-01-30, 15:12

aha :) to sorry
kolejne nieporozumienie, bo dałeś cytat mój :)

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz

Post autor: Madasek » 2009-01-30, 15:23

[/quote][ Dodano: 2009-01-30, 14:02 ]
WEZCIE W RESZCIE SIE ZDECYDUJCIE :oczami: , DOBRA CENA 65000 CZY NIE?? POTRZEBUJE WASZEJ OPINII.[/quote]

Jednym słowem jak to mawiał :suchy: : " masz głowe i ch..j to kombinuj" sprawdz sobie ile kosztuja takie cus w usa teraz oblicz transport clo vat akcyze i bedziesz wiedzial od strony cenowej czy dobra - opinia tu nic nie da.

pozdro

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-01-30, 15:23

Ile wam pala wasze mustangi ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”