Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Też uważam, że światła to detal. Serce nie sługa - zakochaj się i bierz tę bestię
. Jak nie chcesz się sam bawić, to są firmy, które przerobią światła w kilka godzin bez specjalnego cudowania i będą migać w dobrym kolorze. (Mi zrobili tył na zielonych diodach w skrajnych lampach.)
Już miałem spotkanie z miśkami i skupili się na innych kwestiach
bynajmniej nie związanych z konstrukcją auta. Nawet mnie zapytali: "Podejrzewał Pan, że Pana namierzamy? Bo coś wolno Pan jechał... A tak w ogóle, to dlaczego Pana jeszcze nie mamy w bazie?" Już miałem na końcu języka: się widzimy, bo k.. radyjko miałem za cicho ustawione i silnik je zagłuszał - zapomniałem z domu słuchawki 

Już miałem spotkanie z miśkami i skupili się na innych kwestiach

Cześć Radek.
Fotek to my za dużo nie mamy, poczekamy do wiosny i wtedy coś napstrykamy. Mustanga mamy od września i w zimę stoi w garażu ( jest na letnich oponach 18'' )choć jak wyjdzie słońce i jest troche na plusie to robimy małą rundkę żeby się nie zastał. Nasz jest w automacie. Do wiosny chcemy jeszcze puścić czarne pasy i zrobić wydech żeby miał dwie rurki. Na codzień jeżdzimy Dodge m Grand Caravan 3,3 2001 rok. Pozdrawiamy Kaśka Darek
Fotek to my za dużo nie mamy, poczekamy do wiosny i wtedy coś napstrykamy. Mustanga mamy od września i w zimę stoi w garażu ( jest na letnich oponach 18'' )choć jak wyjdzie słońce i jest troche na plusie to robimy małą rundkę żeby się nie zastał. Nasz jest w automacie. Do wiosny chcemy jeszcze puścić czarne pasy i zrobić wydech żeby miał dwie rurki. Na codzień jeżdzimy Dodge m Grand Caravan 3,3 2001 rok. Pozdrawiamy Kaśka Darek
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
panher77, a to widzę że kupiliście tuż po mnie
Ja kupiłem w sierpniu 
Wiem, wiem, kupiliście auto w Płocku? Ma soczewki, nowo uszyty dach w Lublinie, radio Pioneer 2din i beżową tapicerkę. Założyliście oryginalne lampy z tyłu? Powiedzcie że tak
Zastanawiałem się nad nim jakby mój nie wypalił 
Pozdr.

Wiem, wiem, kupiliście auto w Płocku? Ma soczewki, nowo uszyty dach w Lublinie, radio Pioneer 2din i beżową tapicerkę. Założyliście oryginalne lampy z tyłu? Powiedzcie że tak

Pozdr.

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
Witam,
Jestem Mateusz i przebywam obecnie w Kalifornii.
Na Mustanga zachorowalem dopiero tutaj, wiec w ciagu najblizszego roku lub dwoch /mam nadzieje ze juz bedzie czas wyjazdu ;] / V8 bedzie moje.
Marzy mi sie Czerwone GT z czarnymi pasami na jakichs pieknych czarnych felgach.
A razem z moim mustangiem mam zamiar przywiezc do Polski mase czesci na w razie w. ;].
Pozdrawiam.
PS. Alkoholizuje sie rownie chetnie jak reszta towarzystwa ;]
Jestem Mateusz i przebywam obecnie w Kalifornii.
Na Mustanga zachorowalem dopiero tutaj, wiec w ciagu najblizszego roku lub dwoch /mam nadzieje ze juz bedzie czas wyjazdu ;] / V8 bedzie moje.
Marzy mi sie Czerwone GT z czarnymi pasami na jakichs pieknych czarnych felgach.
A razem z moim mustangiem mam zamiar przywiezc do Polski mase czesci na w razie w. ;].
Pozdrawiam.
PS. Alkoholizuje sie rownie chetnie jak reszta towarzystwa ;]
Ostatnio zmieniony 2009-02-05, 07:57 przez wrm_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie trzeba... cysterne tez kupie...