Premiera filmu Mustang Race 2012

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
CFO80
Młodszy Forumowicz
Model: CFO

Re: Premiera filmu Mustang Race 2012

Post autor: CFO80 » 2011-12-11, 22:11

Ronin pisze:Eeeee .... a ktoś może znalazł w Bank Clubie czarną kurtkę Reserved.... cholera nie pamiętam zbyt wiele z imprezy :wstyd: Dobrze że film był na samym początku to chociaż kojarzę o czym mowa :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Znalazca kurtki może liczyć na dobre % :)
Ronin, we wtorek jadę do nich po banery klubowe to popytam o Twoją kurtkę.

Marcin | CFO

Awatar użytkownika
zaworek1
Forumowicz
Model: GT'06 Roush
Silnik: V8 4.6
Kolor: Screaming Yellow

Post autor: zaworek1 » 2011-12-11, 22:50

Dzieki wszystkim za fajną impreze, jestescie tak pozytywni ze poprostu.....! :D
Uwielbiam Was :D
Sorki ze tak szybko wypadlem ale znam powod, dla ktorego ono nic nie pamieta...-.- :hyhy:

Ja zostawilem czarna marynarke prochnik, ale na szczescie Horse sie nia zaopiekowal! :padam: :padam: :padam:
Tylko matka mnie juz nie kocha chyba bo rzucila we mnie wieszakiem :zdziwko:

DZIEKI RAZ JESZCZE I OBY WIECEJ TAKICH!!
Ostatnio zmieniony 2011-12-11, 22:54 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: cenzura

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Kolor: satin silver

Post autor: caniggia » 2011-12-11, 23:12

Film super, brakuje mi w nim jakby kulminacji.

A impreza zajebioza, z fajnymi ludźmi zawsze fajne imprezy:)

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-12-11, 23:36

Strasznie wam wszystkim dziekuej - takie chwile pozostają długo w pamieci - Filmiki rewelacja .

Kurde gdzies zgubilem glos w bank Klubie.. Ciagle szepcze :przestraszony:
A kurtka mi sie znalazla - Dzieki Ronin !

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2011-12-12, 00:17

Panowie i panie filmik Mustang Race 2011 był pierwszy a więc jest wyznacznikiem dla każdego kolejnego jaki powstanie i nie ma możliwości ze jakikolwiek kolejny go przebije , i tu brawa dla Bielka i jego zespołu , chłopie ty o tym wiedziałes poszedłes całkowicie    inna droga brawo.
Film osobiście mnie zaskoczył , powiem cos jeszcze Bielek jestes drobnym facetem z potężnym potencjałem  :super:

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

caniggia
Stowarzyszenie MKP

Post autor: caniggia » 2011-12-12, 00:44

MAX pisze:Panowie i panie filmik Mustang Race 2011 był pierwszy a więc jest wyznacznikiem dla każdego kolejnego jaki powstanie i nie ma możliwości ze jakikolwiek kolejny go przebije
Tu masz oczywiście rację, z tym, że ja np nie porównywałem do poprzedniego.

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2011-12-12, 00:46

Muszę przyznać, że witając się z Wami wszystkimi miałem odczucie spotkania rodzinnego. Chyba nie mieliśmy jeszcze takiego zlotu. Gdyby muza była inna nieźle byśmy się wyskakali. Cóż, Rust grał zdecydowanie za krótko...

Bielku drogi, film jest super. Jak już napisał CFO, oglądając go po raz kolejny też delektuję się smaczkami.
Musisz się liczyć z tym, że zbierzesz także sporo krytyki, ale tak to już jest ze sztuką, którą uprawiasz. Trochę dlatego, że stawiamy Ci teraz poprzeczkę bardzo wysoko. Trochę dlatego, że w Twoich filmach szukamy uczuć i emocji, które odczuwamy w naszych Mustangach. Ale czegóż więcej szukamy? Potwierdzenia? Wspomnień? Czy można 2 dni w kurzu i upale, 2 dni śmiechu, wpadek, funu i zmęczenia streścić w 5 minut? To się znajdzie w innym materiale (making of). Tak samo poprzedni klip miał się nijak do tego, co widać w filmie relacja z MR2011.
Krytykę zbierzesz dlatego, bo sztuce przypisujemy utylitarny charakter: dla sponsorów, dla promocji rajdu, dla promocji klubu. Zauważ jednak, że nikt nie podważa ducha drużyny, który uchwyciłeś. I chyba taki miałeś cel, wbrew wszystkiemu.

Ten film zapewne nie osiągnie stawianych celów. Nie przyciągnie wieluset tysięcy widzów. Ale to nie zmienia innowacyjności pomysłu i... naszego zaangażowania. Miejmy świadomość, że nie tylko w kategorii wideoklipów, ale i w kategorii działalności klubów motoryzacyjnych tworzymy historię.
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 00:54 przez pavlito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Evening
Forumowicz
Model: 302'cid 1975
Kolor: Medium copper metallic

Post autor: Evening » 2011-12-12, 00:49

troche ode mnie:
nie bylem na imprezie mr2011, ani nie bralem udzialu w filmie 2012 patent z "klapiacymi" drzwiami znam, niestety caly film niestety ciagnie za dlugo, nie ma zaskoczenia jest motyw przewodni i niestety chyba nic poza tym.
brakuje dynamiki, po tych szumnych zapowiedziach, a zapowiadalo sie super, fajnym pomyslem na pokazanie zgrania ludzi mogly by byc nawet taki prosty bajer jak wjezdzacie do hali naprzeciwko siebie, witacie sie, i Ci z nowych mustangow przesiadaja sie do starych i wyjezdzacie z hali. A pozniej nawet nakrecic zwykly przejazd przez miasto w wieczorowych godzinach z dynamicznymi ujeciami [przeciez promujecie "wyscig" mustangow]. troche zmarnowany potencjal:( miejscowka byla super. klimat byl i sie zmyl :( a szkoda. ogladalem z kilkoma osobami film na mr 2012 i komentarze byly identyczne: mustang klub wyglada na hermetyczne grono:/ :(

p.s nie trzeba przeciez szybko jechac, zeby uchwycic dynmizm auta. co do filmu na mr 2011 mozna stawiac go za wzor, ale mozna rowniez zrobic cos lepszego, gdzie calosc obrazuje jaka dusza drzemie w tych autach, rewelacja byloby gdyby ktos nakrecil film o mustangu ktory tak jak w przypadku niektorych aut z rdzy przeradza sie w egzemplarz ktory porusza sie po drodze z gracja.. albo wpleciony watek srebrnego 2011 ktory zmienia sie w czarnego "hawka"? zmontowane wsyztsko do kupy i macie film ktory dla normalnego zjadacza chleba bedzie jak polaczenie filmow TRANSFORMERS, szybcy i wscielki gier Need for speed, na polskim podworku.. strasznie budujace pewnie by to b ylo dla wielu ludzi, mysle ze taki "schemat" zapewnil by wiekszy rozglos oraz wiecej Fanów.

dzisiaj obejrzalem filmik:
" onclick="window.open(this.href);return false;
pomimo braku fascynacji motocyklami w.w. film jest dla mnie niesamowity, muzyka i klimat in plus, ogladam go juz ktorys raz. od 0.48 w.g mnie super. + pokazanie chociazby garazu, w ktirym sa narzedzia sprawia ze wiemy ze to jest hobby a nie oddawanie tylko do warsztatu w celu odpicowania..

filmik z 2011 relacja chyba lepiej obrazuje idee mr2012 i w.g mnie powinien byc filmem promujacym.

od razu mowie ze nie mam zamiaru w nikogo uderzac, bo widac duzy wklad w zrobienie Waszego filmu, niestety jako osoba ktora miala okazje niektorych z Was co nieco poznac jestem rozczarowany tym co wyszlo:(

edit2: dopisek slowa relacja do zdania o filmie mr2011
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 01:27 przez Evening, łącznie zmieniany 2 razy.

Mercury Comet '75
Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60
Chevrolet Impala '60 Sport Coupe
Plymouth Barracuda '68
Plymouth Barracuda '69
Porsche 912 '66
Porsche 911 '73 Targa
Porsche 911 '76 Targa
Willys - Overland 1939
;)

Awatar użytkownika
bathrust
Forumowicz
Model: FoxBody 79' Ghia
Kolor: Grafit

Post autor: bathrust » 2011-12-12, 00:52

Ja uważam, że Bielek uchwycił to na czym mu najbardziej zależało i co wiele razy podkreślał już od początku zdjęć. Chciał pokazać, że jesteśmy zgrani, że potrafimy razem świetnie się bawić. :ok:

Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, jeśli za każdym razem będę się czuł z Wami tak zajebiście to się chyba uzależnię ;)

Obrazek

caniggia
Stowarzyszenie MKP

Post autor: caniggia » 2011-12-12, 00:57

Ja żałuję jednego, ze premiera nie była w piątek, wtedy można by dłużej "powalczyć", a tak kontrola, bo powrót:(

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Model: Mustang Convertible
Silnik: V6 4.0
Kolor: Torch Red
Kontakt:

Post autor: horse » 2011-12-12, 02:23

jeszcze pare slow ode mnie:
krytyka jest potrzebna aczkolwiek Bielek zrobil to na czym mu zalezalo i to co chcial pokazac pokazal i bardzo dobrze bo wyszlo w tym filmie ze nie ma dla nas rzeczy niemozliwych jak bardzo jestesmy zgrani i wlasnie wg mnie to zgranie promuje MR2012 (ktory defacto nie jest wyscigim) bo przeciez gdybysmy nie byli zgrana ekipa tej imprezy by nigdy nie bylo.:)

a teraz co do samego filmu i imprezy:

Bielek I RUST jestecie WIELCY, film rewelka czym czesciej go ogladam tym bardziej mi sie podoba, Soliworker jak graliscie to az ciarry mialem wszedzie :D szkoda tylko ze tak krotko.

I najwazniejsze to ze byla kolejna okazja zeby sie z wami spotkac, i mysle ze powinnismy zrobic z takiej premiery impreze cykliczna takie zamkniecie sezonu.

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-12-12, 02:31

po pierwsze
chciałem trochę odczekać z moim zdaniem, bo możecie pomyśleć, że próbuje narzucić to jak macie odbierać film. A tego oczywiście nie chcę.

Po drugie:
jak mantra powtarzałem, że to będzie bardzo nietypowy filmik, baaaardzo. Że wielu osobom nie przypadnie do gustu, bo nie będzie pędzących aut, palenia gumy i tego wszystkiego co kojarzy się z muscle carami. powtarzałem i powtarzałem;)
beatrhruście Ty to jednak jesteś prymusem;)
"Ja uważam, że Bielek uchwycił to na czym mu najbardziej zależało i co wiele razy podkreślał już od początku zdjęć. Chciał pokazać, że jesteśmy zgrani, że potrafimy razem świetnie się bawić. :ok:"

moje podejście jest takie:

nasze filmiki są jak w scenariuszu gdzie po kolei poznajesz bohatera itd itd.
najpierw pokazaliśmy nasze zaje... auta i co potrafią - to trafi do dużej liczby odbiorców, choć nie spodzziewałem się, że do aż tak licznej
teraz ludzie poznali Was-
następnym razem...:)

wiedziałem, że wielu osobom filmik nie przypadnie do gustu, ale poczytajcie na postach publicznych choćby na facebooku...

nawet wśród tych co film im się nie podoba często pojawia się info

film mi się nie podoba, ale fajni, pozytywnie zakręceni ludzie

pojawia się od czasu do czasu
najfajnieszy klub w Polsce.

oczywiście ja widzę niezadowolonych i tego się spodziewałem. Jeśli Wam się nie podoba to bez obaw piszcie. Ja krytyki nie odbieram jako ciosu.
Spielberg jeszcze nie nakręcił żadnego filmu co by się spodobał wszystkim... a co dopiero taki operatorek jak ja hehehe

Przez film chciałem pokazać, że

jesteśmy bardzo zgranym zespołem. i widzę, że spora grupa osób własnie tak zaczyna myśleć.

wyobraźcie sobie że jesteśmy juz 5 lat do przodu i mamy już 7 filmików;) hehehe

i co kazdy w tym samym stylu? każdy o jeżdżących mustangach po polskich ulicach? tyle, że w innych okolicznościach?

pamiętajcie, że mamy już jeden filmik i jesli ktoś lubi pędzace auta to mamy jeden z najlepszych filmików jakie zrobiły kluby samochodowe na świecie.

teraz pokażcie mi fajne filmiki prezentujące samych klubowiczów innego klubu na świecie.

ja też chciałbym by filmik był bardziej dynamiczny, żeby było więcej akcji, by żarło,

ale chciałem by ten filmik był autentyczny, że Wy faktycznie to zagracie, a nie ja ściemnię na montażu, ze to zagraliście.

Bądźcie dumni, że Wam się to udało. Może nie ma oczekiwanej wartkiej akcji, ale Wam udało się w 1,5 dnia zrobić coś niemożliwego. Może wiekszość tego nie doceni, ale powinniście mieć poczucie, że zrobiliście coś wyjątkowego.
Wszystkim znajomym opowiadajac o planie zdjeciowym mówiłem, że robiliście to na żywca. Nie było wyjątku, każdy chciał zobaczyć na komórce to jak soilworker wami dyryguje. Oni wiedzieli jakie to trudne. Mogę Was zapewnić, że Ci co znają temat docenią Waszą pracę.

jeśli koś już tak nie lubi tego filmiku, ale chce, by go ktoś przekonał, bo on chciałby polubić, ale nie potrafi hahahaha
to znowu podróż w czasie

pomyślcie, że jesteście 10 lat starsi..... ale poważnie... masz 10 lat więcej i Twoja żona czy mąż też;)
jeśli jesteś już 10 lat starszy to

przypomnij sobie co robiłeś 10 lat temu na planie z bandą świrusów:) i włącz sobie ten filmik
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 09:25 przez Bielek, łącznie zmieniany 1 raz.

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-12-12, 02:40

mama nadzieję, że uda nam się zrobić nie jeden jeszcze film, który przypadnie do gustu tym co wolą pierwszy film.

Maxie...;) uważam, że spokojnie można zrobić coś dużo lepszego niż 2011. Choćby dlatego że jego pierwsza połowa była dokładnie zaplanowana ujęcie po ujęciu, a druga częśc filmiku była zupełnie inna niż początkowo zaplanowałem. Musiałem w ostateczności szybko improwizować.

Spokojnie zrobimy, jeśli oczywiście nadal będziecie chcieli, jeszcze nie jeden film.

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

caniggia
Stowarzyszenie MKP

Post autor: caniggia » 2011-12-12, 10:22

Ja od znajomych dostaję prawie same pozytywne komentarze:), choć znajdują się i takie:

"Filmik taki sobie nie wiem o co w tym chodzi ale fury, obraz dźwięk super"

Awatar użytkownika
GPE
Młodszy Forumowicz
Model: Mustang Coupe 351 '67
Silnik: inny V6
Kolor: czarny

Post autor: GPE » 2011-12-12, 10:41

Bielek ..... exactly.....
ale i tak najfajniejszy był filmik z przebiegu mr 2011, dlatego że od razu wróciły wspomnienia wspaniałej zabawy i doborowego towarzystwa :D :D :D
a na mr 2013 może jakiś horror.... ? ;)
--
pozdr.
GPE

Zablokowany

Wróć do „2012”