[rick] moj 67 fastback
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: [rick] moj 67 fastback
W porządku Rysiu, nie przejmuj się językiem. Świetnie, że jesteś na naszym Forum. Jestem ciekaw, co Ci wyjdzie z tego projektu...
Gdyby w Polsce były miliony Mustangów, to ja też przestałbym być purystą.
Pozdrawiam
Gdyby w Polsce były miliony Mustangów, to ja też przestałbym być purystą.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
rick opisuj dalej - swietna robota - ciekawy projekt i twoje linki - napewno beda pomocne dla innych ..

- giepe
- Młodszy Forumowicz
- Model: FSB 66
- Silnik: inny V8
- Kolor: candy apple red
Dezo pisze:Gdyby w Polsce były miliony Mustangów, to ja też przestałbym być purystą.

A to, że Rysiek jest z nami na forum to naprawdę wielka rzecz.
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: primer,czarny,bialy
Ci faceci są żenujące mnie
. Uwielbiam wszelkiego rodzaju mustangi, tylko nie 4x4 http://garage.zanzaman.com/bitzas/4x4stang.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Patrzę na różnego rodzaju projekty samochodów i szuka, aby mnie tylko trochę inaczej od innych. Może coś robię, lub link mogę dać że ktoś myśli o zrobieniu go do samochodu. Różnica może być dobre, i pomaga postępu hobby i zdobycia nowych myśli i idei.
Dezo ... Ta budowa jest około 2 lat. Ale, aby nie pić za dużo, a więc można spać w nocy jest tu zerknąć jak to wygląda dzisiaj ... SSHHH nie pokazuje nikomu

kliknij na ostatnie zdjęcie

Projekt został również w magazynie w Stanach została odebrana jako jeden z najlepszych 109 projektów w 2009 r.Myślę, że to nie może być tak źle
http://www.popularhotrodding.com/featur ... uster.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dezo ... Ta budowa jest około 2 lat. Ale, aby nie pić za dużo, a więc można spać w nocy jest tu zerknąć jak to wygląda dzisiaj ... SSHHH nie pokazuje nikomu

kliknij na ostatnie zdjęcie

Projekt został również w magazynie w Stanach została odebrana jako jeden z najlepszych 109 projektów w 2009 r.Myślę, że to nie może być tak źle
http://www.popularhotrodding.com/featur ... uster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Rick projekt jest super zycze powodzenia i wytrwania w dalszych pracach i czekam na efekt koncowy
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Członek Honorowy MKP
tutaj są przycięte fartuchy błotników i zwężone i kolumny wieża musiała zostać wycięte maska, można zamknąć. Z dodatkowych oryginalnych paneli I gdyby zostały wprowadzone, więc mogłem zobaczyć, jak paneli pasuje. Z paneli na to nigdy nie wiesz, co praca została wykonana. Wygląda na to, byle 67 fastback. Zadowolony z zmieścić wszystko sposób (zajęło tydzień) Kupiłem nowe paneli Dynacorn, pasują idealnie po raz pierwszy. Kosztują trochę więcej, ale używają oryginalnych urządzeń Ford więc części są dobre

-
- Członek Honorowy MKP
czas na zrobienie mustang i thunderbird zeby się stapiają . Zrobiłem nowe pary mustang wheelwells i pokroić aby dopasować thunderbird tylnej wieżyczki amortyzatorów. Samo to zajęło około tygodnia, aby uzyskać nowy metal zginać, kurczą się i przybraniem więc dwa samochody wyglądają jak jeden.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
widze ze auto nabiera ksztaltow
ladnie, jaki silnik bedziesz tam instalowal ?

nice, it's will be a super car !;)
working on it,;););););) I wait on more relationships and images:D
working on it,;););););) I wait on more relationships and images:D
Ostatnio zmieniony 2011-11-22, 16:59 przez Kamil, łącznie zmieniany 2 razy.

dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!
-
- Członek Honorowy MKP
dzięki kamil, samochód jest odłożony, aż dostanę inne projekty wykonane
pavulon- teraz mam 4.6l pzerobijony na 5.0
w zeszłym tygodniu kolega przysłał mi aukcji eBay. '03 Silnik terminator z 6 speed transmisji , okablowania i komputera. Wróciłem 2 godziny później go kupić i nie było.
jeśli nie mogę znaleźć terminator kupie kenne bell dla niego lub włożę coyote 5.0
zauważyłeś IRS w jednym z obrazków?
pavulon- teraz mam 4.6l pzerobijony na 5.0
w zeszłym tygodniu kolega przysłał mi aukcji eBay. '03 Silnik terminator z 6 speed transmisji , okablowania i komputera. Wróciłem 2 godziny później go kupić i nie było.

jeśli nie mogę znaleźć terminator kupie kenne bell dla niego lub włożę coyote 5.0

zauważyłeś IRS w jednym z obrazków?