Twoj mustang wyglada calkiem niezle jesli chodzi o blache wiec moze nie beda calkiem skorodowane te miejsca.
Wszystko widac dokladnie po zdemontowaniu wszystkich elementow pod deska rozdzielcza. Lewa strona koroduje bardziej bo jest tam dodatkowy element mocujacy lewa wentylacje. Czesto odpada razem z tą tubą wentylacyjną. Po wymontowaniu wszystkiego dokładnie bedzie od spodu widac w jakim jest stanie blacha. Nie potrzeba do tego wody.
Gorna czesc wyglada u ciebie ładnie. Jezeli nie bedzie zle od spodu to nie trzeba demontowac calego gornego elementu. Da sie wyremontowac to od spodu ale łatwe to nie jest....
Ozywiscie wyjecie szyb jest niezbedne przy jakichkolwiek pracach blacharskich, nie tylko tych elementow wentylacji.
Jesli chodzi o pompe wody to wlasnie dobrze wyglada i musiala byc nie dawno zmieniana. Nie nalezy sie sugerowac wygladem zewnetrznym. Wirnik, wałek i powierzchnie majace kontakt z płynem są ładne. Jeżeli tylko łożysko nie ma luzu a uszczelniacz trzyma to pompe mozna zostawic i jedynie z zewnatrz ja odnowic.
Pimp, ja mam rozne uszczelki, moze cos sie znajdzie dla ciebie