" onclick="window.open(this.href);return false;
same camaro już chyba z mody wyszły xD!
a tak serio, niezła patola

no mało było dymu rzeczywiscie bo tak malo uzywam SS ze nie wiedzialem ze nei wystarczy nacisnac przycisk od trakcji tylko trzeba go trzymac 5sekPaniC pisze:Który efekt w fotoszopie dodaje dym?
koral pisze:no mało było dymu rzeczywiscie bo tak malo uzywam SS ze nie wiedzialem ze nei wystarczy nacisnac przycisk od trakcji tylko trzeba go trzymac 5sekPaniC pisze:Który efekt w fotoszopie dodaje dym?![]()
jedyny plus ze auto nie pozwolilo mi wejsc na obroty i spalic opony, bo 275/40/20 tanie nie sa, a ze koniec sezonu to sttwierdzilem ze moge je spalic, nie udalo sie i mam je na nastepny sezon do spalenia
tak samo nie wiem do tej pory jak sie wlacza w SS procedure szybkiego startu,no ale mam zime na to zeby troche poczytac
początki mieli kiepskie, uczyli się dopiero dopracowywać szczegóły. teraz podobno się poprawiło.Olaf pisze:to pewnie Koral szykuje go na kolejny sezon... że niby ma już drugie Camaro ; P (własciwie trzecie bo drugie to "czarny połysk" ; )))
Koral, znasz tych gości od naklejek? Jakiś rabat dla Klubu Mustanga bedzie? Tak się pytam bo widziałem BMW M6 oklejone na skraju W-wy (wyjazd na Lublin) no i z pół metra to widac było trochę niedoróbek na krawędziach.... : ( W Bełchatowie to widzę zdejmują zderzaki etc. więc podchodza do sprawy raczej profesjonalnie...